Καθλως αντάλλασσε τα δώρα των Χριστουγέννων με την οικογένεια, μια νέα γυναίκα  και μητέρα δύο παδιών στη Φλόριντα έχασε τη ζωή της. Πώς; Μετά από πυροβολισμούς προερχόμενους από τον έφηβο αδελφό της, ο οποίος στη συνέχεια πυροβολήθηκε από τον άλλο αδελφό τους, κατά τη διάρκεια καβγά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως ανέφερε ο σερίφης της περιοχής!

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Φλόριντα με αφορμή τα χριστουγεννιάτικα δώρα οδήγησε στο θάνατο της 23χρονης κοπέλας και στη σύλληψη των δύο αδελφών της. Η 23χρονη πυροβολήθηκε στο στήθος από τον έναν έφηβο αδελφό της, ενώ κρατούσε τον 10 μηνών γιο της, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της Φλόριντα. Αμέσως μετά ο δράστης πυροβολήθηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος έβγαλε το δικό του όπλο, πάντα σύμφωνα με τις αναφορές από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πινέλας. Κατά την παρουσίαση της υπόθεσης αναφέρθηκε ότι οι πυροβολισμοί ακολούθησαν έναν καβγά για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα δώρα.

Ο σερίφης Μπομπ Γκουαλτιέρι δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο μεγαλύτερος έφηβος, ηλικίας 15 ετών, έφυγε τρέχοντας από το σημείο του συμβάντος και πέταξε το όπλο του. Ο μικρότερος αδελφός, ηλικίας 14 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και θα τεθεί υπό κράτηση όταν πάρει εξιτήριο, ανέφερε η αστυνομία. Οι τοπικοί εισαγγελείς θα εξετάσουν την υπόθεση και θα αποφασίσουν αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες ως ενήλικα για τη δολοφονία της αδελφής του, πρόσθεσε ο σερίφης Γκουαλτιέρι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως εξήγησε ο σερίφης, η 23χρονη, μητέρα δύο παιδιών, υπέστη εσωτερική αιμορραγία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά διευκρίνισε ότι το μωρό που μετέφερε δεν έπαθε τίποτα. Ο 15χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Πηγή: BBC