Ο Έλτον Τζον σίγουρα ξέρει πώς να αγγίζει ψυχές. Θαυμάστριά του τόσο αγαπημένου σε όλους τραγουδιστή, η οποία ονομάζεται Όμπρεϊ Γουόρμουθ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με λεζάντα: «Όταν πηγαίνεις τη μαμά σου να δει τον Έλτον Τζον».
Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από πέντε εκατομμύρια φορές στην πλατφόρμα βίντεο σύντομης μορφής, έχει χαρακτηριστεί ως «πολύτιμο» και «η πλήρης ευφορία» από τους θεατές.

@aubreywarmouth

When you take you mom to see Elton John

♬ Bennie And The Jets – Remastered – Elton John

Στο βίντεο, η μαμά της Γουόρμουθ εκφράζει μια σειρά από συναισθήματα ακούγοντας τον Έλτον Τζον να τραγουδά. Υπάρχουν δύο εκδοχές του βίντεο που αναρτήθηκε: μία όταν ερμηνεύει το «Bennie and the Jets» και μία άλλη με τους ήχους από τον συναυλιακό χώρο.
«Βιώνοντας τις παιδικές αναμνήσεις της μαμάς σου να “ εκρήγνυνται στο κεφάλι της” και να νιώθεις πλήρη ευφορία» αναφέρεται σε σχόλιο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλοί χρήστες του TikTok «δάκρυσαν» όταν είδαν το βίντεο, στο οποίο η μητέρα της Γουόρμουθ κοιτάζει επίμονα και με ανοιχτό το στόμα στη σκηνή, καθώς οι άνθρωποι ουρλιάζουν και ζητωκραυγάζουν γύρω της.
Όταν τα φώτα αλλάζουν για να σημάνουν την είσοδο του Έλτον Τζον, η μητέρα χάνει εντελώς την ψυχραιμία της και βγάζει μια μεγάλη, ενθουσιασμένη κραυγή.
Η Γουόρμουθ και η μητέρα της παρακολούθησαν τη συναυλία στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Άγγλου μουσικού στις ΗΠΑ «Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour».
Άλλοι σχολιαστές εξέφρασαν την ελπίδα ο ίδιος ο σερ Έλτον Τζον να δει το βίντεο με τη σούπερ θαυμάστριά του.

@aubreywarmouth

More of my mom enjoying @Elton John 🥰

♬ original sound – Aubrey Warmouth

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ