Συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα να αποτραπεί η επιστροφή του Τζέιμς Κόρντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε στο διαδίκτυο.

Η πρωτοβουλία στοχεύει να κρατήσει τον παρουσιαστή στις ΗΠΑ με το σκεπτικό ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη αρκετά να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.
«Πριν από οκτώ χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ για να εργαστεί στο “The Late Late Show”» αναφέρεται στο αίτημα.

Από τότε, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τον αντίκτυπο της κυβέρνησης των Τόρις, το Brexit και την COVID-19. Αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια, υπήρχε αυτός ο αχνός φάρος ελπίδας… [η απουσία] του Τζέιμς Κόρντεν» αναφέρεται στην ιστοσελίδα change.org.

«Αλλά τώρα φεύγει από το «The Late Late Show» και επιστρέφει στα βρετανικά λιβάδια μας. Σας ικετεύω λοιπόν, εάν κάνετε ένα πράγμα σήμερα, σας παρακαλώ να υπογράψετε αυτό το αίτημα» επισημαίνεται.

«Αν πρέπει πραγματικά να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να τον αφήσουμε σε κάποιο μικρό ακατοίκητο νησί στις ακτές της Σκωτίας;» σημειώνεται.

Ο Τζέιμς Κόρντεν ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από παρουσιαστής του talk show «The Late Late Show» την άνοιξη του 2023. «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που παρουσιάζω την εκπομπή» είπε ο Κόρντεν σε δήλωσή του. «Όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι, πάντα ήταν ακριβώς αυτό. Θα ήταν ένα ταξίδι, μια περιπέτεια. Δεν το είδα ποτέ ως τον τελικό μου προορισμό».

Από την εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού και παρουσιαστή επιβεβαιώθηκε ότι η επόμενη κίνησή του θα είναι η επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ποιο θα είναι το επόμενο πρότζεκτ του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ