Ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι υπήρχε μία εποχή που φανς που τον συναντούσαν, ούτε αγκαλιά ήθελαν να τον πάρουν, ούτε αυτόγραφο να του ζητήσουν. Εν αντιθέσει, τον χαστούκιζαν!

Ο Νίκολας Κέιτζ εξήγησε στο ETOnline ότι αυτό συνέβαινε την εποχή που είχε κάνει την ρομαντική ταινία του 1987 « Moonstruck» (Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού) όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Cher. Μια ταινία που όσοι έχουν δει, ξαναβλέπουν κι όσοι δεν γνωρίζουν, θα ήταν καλό να δουν.

 

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, μετά το Moonstruck, όταν πήγαινα με τα πόδια στο αεροδρόμιο, με πλησίαζαν άνθρωποι και μου έλεγαν «Snap out of it» – όπως έκανε και στη σκηνή της ταινίας Moonstruck, η Cher .

«Και στη συνέχεια υπήρχαν αρκετοί που με χαστούκιζαν» ακριβώς όπως είχε κάνει και η Cher στην συνέχεια της σκηνής από την ταινία.

«A ναι, το έκαναν», επιβεβαίωσε ο Κέιτζ ανταποκρινόμενος στην έκπληξη της δημοσιογράφου. «Και αυτό, ξέρετε, είναι μέρος της δουλειάς» παραδέχθηκε ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο ίδιος σχολίασε ότι ίσως οι φανς θεωρούσαν ότι με το να το κάνουν αυτό, θα τους έβαζε ίσως να παίξουν σε κάποια ταινία.

Ο Νίκολας Κέιτζ μίλησε στο ETOnline με αφορμή την ταινία του «Renfield» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.