Το μέλος των Backstreet Boys, Nick Carter αντιμετωπίζει νέα κατηγορία και ισχυρισμό ότι βίασε ένα 17χρονο κορίτσι σε κάποιο λεωφορείο κατά τη διάρκεια της συναυλιακής περιοδείας του συγκροτήματος “Black & Blue” το 2001.
Η κατήγορος Shannon “Shay” Ruth κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στην κομητεία Clark της Νεβάδα την Πέμπτη, ισχυριζόμενη ότι ο Carter την επέλεξε από μια ουρά θαυμαστών που ζητούσαν αυτόγραφα στο Tacoma Dome στην Ουάσινγκτον και την κάλεσε να τον ακολουθήσει στο λεωφορείο της περιοδείας του, όταν εκείνη ήταν ακόμα μια ανυποψίαστη παρθένα.
Η Ρουθ, η οποία λέει ότι ζει με αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίζεται ότι ο Κάρτερ, ο οποίος θα ήταν 21 ετών τότε, της έδωσε ένα ροζ ποτό με την ονομασία “VIP juice” που είχε αλκοολούχα γεύση, την διέταξε να γονατίσει, μετά κατέβασε το παντελόνι του και επέμενε να του κάνει στοματικό σεξ. Ισχυρίζεται ότι της έδωσε οδηγίες για το πώς να προχωρήσει, παρόλο που εκείνη έκλαιγε.
Ο δικηγόρος του Carter ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».
Σε συνέντευξη τύπου με τους δικηγόρους της που προβλήθηκε μέσω Facebook είπε ότι ο χυμός είχε αλκοόλ και ότι τον ήπιε επειδή δεν ήθελε να είναι αγενής. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής την κακοποίησε και της μετέδωσε τον ιό HPV.