Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton, η οποία αποκάλυψε στις 22/3 ότι πάσχει από καρκίνο.

Σπάζοντας τη βασιλική παράδοση, η πριγκίπισσα έστειλε ευχαριστώ σε όσους θαυμαστές της τής ευχήθηκαν καλή ανάρρωση, σύμφωνα με τη Daily Express.

Το σύντομα σημείωμα έγραφε: «Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας προς την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η στοχαστική σας χειρονομία χαίρει μεγάλης εκτίμησης».

Το παλάτι στέλνει κάρτες στους πολίτες μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως τα Χριστούγεννα, και όχι για να ευχαριστήσει σε ευχές για ανάρρωση και για αυτό θεωρείται ότι η πριγκίπισσα έσπασε την παράδοση.

Κάτι επίσης διαφορετικό σε αυτή την κίνηση είναι πως η κάρτα δεν συνοδευόταν από φωτογραφία της πριγκίπισσας, όπως συνηθίζεται στην αλληλογραφία της βασιλικής οικογένειας.

Η έκπληξη του κοινού από την ευχαριστήρια κάρτα

Η αποστολή απαντητικής ευχαριστήριας επιστολής από την Kate Middleton ήταν κάτι που δεν περίμενε το κοινό. Η Allex Marie, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το σημείωμα, προσθέτοντας ότι θα «το φυλάει σαν θησαυρό σε όλη μου τη ζωή».

Όπως έγραψε: «Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η πανέμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα με τις ειλικρινείς ευχές μας (της οικογένειάς μου και εμένα) για ίαση και φυσικά άφθονη αγάπη. Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το φυλάξω σαν θησαυρό σε όλη μου τη ζωή».

Και συνέχισε: Ο φάκελος έχει το Παλάτι του Κένσινγκτον στο πίσω μέρος και ο σύζυγός μου νόμιζε ότι θα έπρεπε να βγάλει το κοστούμι του για ένα πάρτι στον κήπο (ανόητε) αλλά είναι εξίσου ενθουσιασμένος με εμένα που έλαβα αυτή την όμορφη και πολύτιμη κάρτα. Συνεχεις προσευχές και θεραπεία στην όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας».

Πηγή: iEidiseis