Ο Τομ Χανκς έμεινε λίγο έκπληκτος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου τού αποκάλυψε το κοκτέιλ που προτιμά.

Ο ηθοποιός γνωστοποίησε ότι η 96χρονη μονάρχης τού είπε ποιο είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ, όταν καθόταν δίπλα της σε δείπνο το 2011. Ο Αμερικανός ηθοποιός θυμήθηκε την εμπειρία όταν εμφανίστηκε στο «The One Show» του BBC στο πλαίσιο προώθησης της βιογραφικής ταινίας «Elvis», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Όστιν Μπάτλερ.

«Κάθισα ακριβώς δίπλα στη βασίλισσα» είπε ο Τομ Χανκς για το δείπνο του 2011 που ήταν μέρος της επίσκεψης του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η συνομιλία με τη βασίλισσα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, έτσι ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα που ήταν σημαντικά, αλλά όχι απρεπή. Όπως για το πόσο συχνά έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο και πόσο έχω εγώ. Ήταν μια ωραία κουβέντα» ανέφερε.

«Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα χέρι σε λευκό γάντι να βάζει ανάμεσα σ’ εμένα και τη βασίλισσα ένα ποτήρι νερό. Αυτό ήταν όλο, ένα ποτήρι νερό. Αλλά δεν ήταν σε ποτήρι νερού…» διηγήθηκε ο ηθοποιός.

«Έτσι τόλμησα να τη ρωτήσω ”και ποιο είναι το κοκτέιλ που προτιμά η βασίλισσα;” Κι εκείνη είπε «Ου! Μαρτίνι!»…

ΑΠΕ-ΜΠΕ