Ο διάσημος ηθοποιός ‘Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε συνέντευξή του στο CinemaBlend μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή του στο franchise ταινιών «Expendables» Μπρους Γουίλις και την αποχώρησή του από την βιομηχανία του θεάματος για λόγους υγείας.

«Πιστεύω ότι είναι φανταστικός», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ. «Είναι …τεράστιος, τεράστιος σταρ. Και πιστεύω πως θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο, μεγάλο σταρ και έναν ευγενικό άνθρωπο».


Σημειώνοντας ότι κατανοεί ότι ο Γουίλις επέλεξε να αποσυρθεί «υπό τις συνθήκες που επικρατούν, όσον αφορά την υγεία του» πρόσθεσε επίσης για τον συνεργάτη του, αφού μαζί ίδρυσαν όπως και με τον Σιλβέστερ Σταλόνε(Sylvester Stallone) το franchise του εστιατορίου «Planet Hollywood».

«Σε γενικές γραμμές, ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης, επανέρχονται».

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του διάσημου πρωταγωνιστή Έμα Χέμινγκ Γουίλις, αποκάλυψε τον Φεβρουάριο ότι ο Μπρους διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια λέγοντας ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί από τότε που η οικογένειά του μοιράστηκε για πρώτη φορά, έντεκα μήνες πριν, το τέλος της υποκριτικής του καριέρας αφού διαγνώστηκε με αφασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ