Άναψαν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τα χρυσά αστέρια και τους τεράστιους βελούδινους φιόγκους στο θρυλικό ξενοδοχείο “Ritz” στην καρδιά του Λονδίνου από τον αγαπημένο αρκούδο Paddington.

Καθώς το διάσημο ξενοδοχείο ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, το αρκουδάκι ζωντανεύει σε ένα από τα δωμάτιά του και μεταφέρει το εορταστικό πνεύμα των γιορτών, τη χαρά και τα δώρα των Χριστουγέννων στολίζοντας και ανάβοντας τα φώτα του επιβλητικού δέντρου μαγικά.

Ο αγαπημένος αρκούδος από το Περού που ταξίδεψε στο Λονδίνο μέσα από τις σελίδες των βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα Michael Bond, έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών και όχι μόνο.

Πριν από λίγους μήνες προκάλεσε έκπληξη όταν πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη χιουμοριστικό βιντεάκι 2,5 λεπτών πίνοντας τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Κάθε χρόνο ένα από τα πιο εντυπωσιακά δέντρα στολίζονται στο ιστορικό ξενοδοχείο του César Ritz το οποίο έχει διαγράψει μια τροχιά 116 χρόνων λειτουργίας με πλήθος διάσημων επισκεπτών και εμβληματικών στιγμών.

Από τον Charlie Chaplin το 1921 (που χρειάστηκαν 40 αστυνομικοί να τον φυγαδέψουν από τους θαυμαστές του), τη Ρωσίδα πρίμα μπαλαρίνα Anna Pavlova, τον Noël Coward και την Tallulah Bankhead που ήπιε σαμπάνια από το γοβάκι της κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη δεκαετία του 1950, μέχρι την ιστορική συνάντηση του Winston Churchill με τον Dwight D. Eisenhower και τον Charles de Gaulle και πολλών άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ