Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου».

Αν είστε 25-39 ετών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του προγράμματος στέγασης «Σπίτι μου».

Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγείται συγχρηματοδοτούμενο δάνειο, σε  ποσοστό 75% από κεφάλαια της  Δ.ΥΠ.Α και 25% από κεφάλαια της Τράπεζας Πειραιώς. Το μέγιστο ποσό δανείου ανέρχεται στις 150.000 €, με διάρκεια έως 30 έτη ενώ εφαρμόζεται χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, καθώς το 75% του δανείου είναι άτοκο, με αποτέλεσμα να πληρώνετε πολύ λιγότερους τόκους σε σχέση με τα συνηθισμένα στεγαστικά δάνεια. Ενδεικτικά, το επιτόκιο του δανείου διαμορφώνεται από μόλις 1,35% (Euribor 1M + spread 2,5% δια 4) και ειδικά για τρίτεκνους/πολύτεκνους το επιτόκιο επιδοτείται 100%.

Επιπλέον, κάνοντας την αίτησή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, απολαμβάνετε μία σειρά από προσφορές σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, πέραν των ορίων ηλικίας, εφαρμόζονται εισοδηματικά κριτήρια και ελέγχεται τυχόν ύπαρξη κατοικίας που μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές σας ανάγκες. Μέσω  του προγράμματος «Σπίτι μου» μπορείτε να αποκτήσετε την πρώτη κατοικία σας με μέγιστο εμβαδό έως 150 τ.μ., παλαιότητας άνω των 15 ετών, με αξία έως 200.000 € όπως αυτή θα αποτυπώνεται στο συμβόλαιο αγοράς και μέγιστο ποσοστό χρηματοδότησης 90%.