Η Κωτσόβολος, παρούσα στα μεγάλα γεγονότα της Σύρου, είναι φέτος υπερήφανος υποστηρικτής του Stoiximan AegeanBall Festival 2024, του ετήσιου τουρνουά μπάσκετ, το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Γιώργο Πρίντεζη, στο νησί, 28-30 Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ, που συνδυάζει μπασκετικό υπερθέαμα και κοινωνική προσφορά. Γι’ αυτό και η Κωτσόβολος, συνδέει την παρουσία της στο Stoiximan AegeanBall Festival 2024 με μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία υποστήριξης της Φιλόπτωχoυ Εταιρείας Ερμούπολης – Πτωχοκομείο – Γηροκομείο «ο Άγιος Παντελεήμων», με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και των συνθηκών φροντίδας των ηλικιωμένων.

Η παρουσία της Κωτσόβολος στη Σύρο είναι δυναμική, έχοντας πρόσφατα εγκαινιάσει το νέο της κατάστημα 1.100 τ.μ., στην οδό Αεροδρομίου 22, Μάννα, 84100, το οποίο ήρθε για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία υπόσχεται με κάθε αφορμή να βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία της Σύρου και να ενδυναμώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή με την Τεχνολογία.

Ως #proudsupporter του Stoiximan AegeanBall Festival 2024, η Κωτσόβολος θα είναι εκεί!