Ήρθε στην Ελλάδα το νέο HUAWEI MateBook D16 2024, με τη μεγάλη οθόνη 16 ιντσών να παραμένει, είναι ακόμα πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του και πιο ισχυρό χάρη στον επεξεργαστή υψηλής απόδοσης Intel® Core™ i9 13ης γενιάς ή i5 12ης γενιάς,  με τεχνολογία Dual Shark Fin Fan, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει έως 70 Wh. Κατασκευασμένο για τις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι γραφείου και οι φοιτητές, το νέο HUAWEI MateBook D16 2024 είναι ο ιδανικός απόλυτα φορητός βοηθός που δεν χάνει ποτέ σε απόδοση.

Γίνετε καλύτεροι: Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, εξερευνήστε τις δυνατότητές σας

Κάθε νέος, παθιασμένος άνθρωπος που θέλει να εκπληρώσει τους μεγαλύτερους στόχους του έχει την ανάγκη για έναν υπολογιστή που του επιτρέπει να αποκαλύψει τις δυνατότητές του και να του δώσει τη δυνατότητα να κάνει περισσότερα. Ωστόσο, η αναζήτηση του ιδανικού laptop είναι πάντα γεμάτη με συμβιβασμούς. Οι χρήστες που θέλουν ένα laptop υψηλής απόδοσης συχνά βρίσκονται με έναν ογκώδη και βαρύ φορητό υπολογιστή. Άλλοι που επιθυμούν ένα ελαφρύ φορητό υπολογιστή συχνά πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς στο μέγεθος των οθονών τους, καταλήγοντας σε ένα laptop με περιορισμένο οπτικό χώρο.

Για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα, η Huawei παρουσιάζει το πρόσφατα αναβαθμισμένο HUAWEI MateBook D16 2024 – έναν φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους χρήστες την ώθηση που χρειάζονται ώστε να επιτύχουν περισσότερα. Διαθέτοντας μια καθηλωτικά μεγάλη οθόνη και ένα ελαφρύ σώμα που ξεπερνά τους περιορισμούς χώρου, το HUAWEI MateBook D16 2024 δίνει στους χρήστες την ελευθερία να δημιουργούν, να μαθαίνουν και να εργάζονται – ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους.

Οθόνη FullView 16 ιντσών: Το ισχυρό “εργοστάσιο” παραγωγικότητας

Σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση και βελτιστοποιημένη εμπειρία, το HUAWEI MateBook D16 2024 έχει εμπνευστεί από την μορφή ενός διαστημόπλοιου, σε φουτουριστικό Space Grey χρώμα και είναι αρκετά ευέλικτο για καθημερινή χρήση, έχοντας λαμπερή εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Στην νέα του έκδοση είναι ελαφρύτερο, ζυγίζοντας μόλις 1,68 κιλά και διαθέτει πιο λεπτή σιλουέτα, στα 17 χιλιοστά, αλλά συνεχίζει να κυριαρχεί σε μέγεθος οθόνης στη σειρά φορητών υπολογιστών της Huawei, παραμένοντας πιστό στην καθηλωτική εμπειρία θέασης σε μεγάλη οθόνη. Με λεπτά πλαίσια, έχει αναλογία οθόνης προς σώμα έως και 90%, δίνοντας στους δημιουργούς έναν μεγαλύτερο καμβά για να δημιουργήσουν και στους εργαζόμενους γραφείου με πολλές εργασίες, διευρυμένο χώρο εργασίας.

Το HUAWEI MateBook D16 2024 έρχεται επίσης με νέο μεντεσέ 180°. Αυτό δίνει στον φορητό υπολογιστή ευελιξία, ώστε να ξεδιπλώνεται πλήρως και ομαλά πάνω στο τραπέζι, κάτι που θα μπορούσε να είναι ευνοϊκό για συνεργατικές συνεδρίες στη δουλειά ή στο σχολείο. Για όσους έχουν χώρο εργασίας πολλών συσκευών, ο φορητός υπολογιστής μπορεί επίσης να ξεδιπλωθεί σε βάση για μεγαλύτερη απόδοση χώρου.

Εξαιρετικές επιδόσεις με αναβαθμισμένο επεξεργαστή Intel Core i9 13ης γενιάς ή και i5 12ης γενιάς

Το HUAWEI MateBook D16 2024 φέρνει μια σημαντική ανακάλυψη στα επίπεδα υψηλής απόδοσης με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i9 13ης γενιάς. Ο επεξεργαστής δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χειρίζονται εύκολα πολλαπλές και βαριές εργασίες, όπως προγραμματισμό, εικονογράφηση και επεξεργασία βίντεο. Ο επεξεργαστής Intel Core i9 13ης γενιάς μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με τη λειτουργία Performance Mode και το Super Turbo.

Το HUAWEI MateBook D16 2024 διατίθεται και με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i5 12ης γενιάς.

Πηγή: Huawei

Επιπλέον, το HUAWEI MateBook D16 2024 φέρνει την τεχνολογία Dual Shark Fin Fan για βελτιστοποίηση της απόδοσης ενώ η τεχνολογία ψύξης twin-blade ρυθμίζει τη διάχυση θερμότητας γύρω από το φορητό υπολογιστή, βελτιώνοντας την απόδοση και αποτρέποντας τα ατυχήματα, ειδικά όταν εργάζεστε σε ένα αρχείο μεγάλου μεγέθους.

Η παραγωγικότητα εξαρτάται πάντα από την απόδοση της μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή. Το HUAWEI MateBook D16 2024 κάνει ένα βήμα μπροστά στην αποδοτικότητα, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 70 Wh – μια αναβάθμιση από τη μέγιστη χωρητικότητα μπαταρίας 60 Wh της προηγούμενης έκδοσής του. Με την αναβάθμιση αυτή, οι χρήστες που εργάζονται εν κινήσει δεν θα χρειαστεί να ανησυχούν πια για τη ζωή της μπαταρίας.

Ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο με πιστοποίηση ικανότητας σήματος Wi-Fi 5 αστέρων

Το HUAWEI MateBook D16 2024 έρχεται με πιο εύχρηστο πληκτρολόγιο που διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,5 mm και σχεδίαση soft-landing, ένα ασυνήθιστο επίτευγμα για έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή. Το νέο ατομικό αριθμητικό πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα πιο αποτελεσματικά, ενώ τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Το HUAWEI MateBook D16 2024 είναι εξοπλισμένο με ισχυρή κεραία, προσφέροντας ολοκληρωμένη ασύρματη απόδοση. Είναι, επίσης, ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο που πέτυχε την πιστοποίηση ικανότητας σήματος Wi-Fi SGS 5 αστέρων, μετά  από πολυάριθμες δοκιμές, με εξαιρετικά αποτελέσματα, προσφέροντας επαγγελματική εγγύηση για την ομαλή διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών.

Πηγή: Huawei

Ο φορητός υπολογιστής έρχεται με HUAWEI Metaline για περαιτέρω διασφάλιση της ισχύος συνδεσιμότητας. Το HUAWEI Metaline μπορεί να δημιουργήσει σύνδεση εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων έως και 270 μέτρα, γεγονός που μειώνει σημαντικά τη λήψη ψευδών σημάτων και δημιουργεί πιο σταθερές συνδέσεις. Οι χρήστες μπορούν να ξεχάσουν τώρα την αργή φόρτωση βίντεο και τις ασταθείς τηλεδιασκέψεις με συναδέλφους!

Έξυπνη εμπειρία: Απρόσκοπτη και έξυπνη διαχείριση εργασιών

Ένα πρότυπο στα πρόσφατα προϊόντα της Huawei, το Super Device παρέχει έναν πιο γρήγορο και χωρίς προβλήματα τρόπο αντιστοίχισης του φορητού υπολογιστή σας με άλλες συσκευές. Με το Super Device, μπορείτε να μετατρέψετε το Huawei smartphone σας – όπως το HUAWEI P60 Pro –  σε εξωτερικό σύστημα αποθήκευσης, το tablet Huawei σε επιπλέον χώρο οθόνης και να επεκτείνετε την ηχητική σας εμπειρία συνδέοντας τον υπολογιστή σας με τα Huawei ακουστικά σας, όπως τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 3.

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε τηλεργασία θα μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν έξυπνα εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όπως το AI background, το FollowCam και το Sight Correction. Οι χρήστες μπορούν επομένως να δημιουργήσουν έναν χώρο συσκέψεων με λειτουργίες, όπως οι AI Sound και AI Camera που προσθέτουν χαρακτηριστικά προστασίας απορρήτου και ακύρωση θορύβου για να παρέχουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον τηλεδιάσκεψης, κάνοντας τις διαδικτυακές συσκέψεις να πραγματοποιούνται ομαλά χωρίς περισπασμούς.

Πηγή: Huawei

Για να διατηρήσετε περαιτέρω τη σύσκεψή σας χωρίς περισπασμούς και να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ατμόσφαιρα, η λειτουργία Personal Voice Enhancement με τεχνητή νοημοσύνη σάς βοηθά να εστιάσετε στο ηχείο για να βελτιώσετε τη φωνή του ομιλητή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, διατηρώντας χαμηλά τους θορυβώδεις ήχους περιβάλλοντος και τις συσκέψεις ευνοϊκές για τους συμμετέχοντες.

Το λανσάρισμα του HUAWEI MateBook D16 2024 στην Ελλάδα, έρχεται μετά και την πρόσφατη κυκλοφορία του HUAWEI MateBook D14 2023 ενός ακόμα μοντέλου φορητού υπολογιστή με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας, με προσιτό κόστος, που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. Περισσότερα για τα laptop της Huawei που είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά μπορείτε να δείτε εδώ

Το HUAWEI MateBook D16 2024 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Huawei Community