Μετά από την επιτυχημένη  παρουσίαση με θέμα “Creation of Beauty” της Huawei στο Ντουμπάι στις 12 Δεκεμβρίου, όπου ανακοινώθηκαν τα HUAWEI MatePad Pro 13.2” και HUAWEI MateBook D 16, καθώς και τα Open-ear ακουστικά HUAWEI FreeClip, πλέον είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το HUAWEI MateBook D 14 2023, με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς, την ισχυρότερη κεραία Wi-Fi Metaline στην ιστορία της Huawei,καθώς και μια σουίτα έξυπνων λειτουργιών συνεδρίων.

Μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Είτε πρόκειται να εργαστείτε είτε να κάνετε χρήση πολυμέσων, η νέα γενιά HUAWEI MateBook D 14 2023 θα ικανοποιήσει τις ανάγκες, ειδικά των νέων, σε κάθε επίπεδο.

Κομψό και ελαφρύ, το HUAWEI MateBook D 14 2023 εντυπωσιάζει και με τα νέα γραφικά Intel® Iris® Xe που επιτρέπουν στον φορητό υπολογιστή να χειρίζεται με ευκολία, μια μεγάλη ποικιλία πολύπλοκων εργασιών.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 παρέχει επίσης καινοτόμες τεχνολογίες όπως Super Device, αναβαθμισμένο PC Manager και τη νέα τεχνολογία Personal Voice Enhancement.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παραγωγικότητας:  Είναι ένας απαραίτητος σύντροφος για τους νέους, στην καθημερινότητα τους.

Περισσότερη δύναμη, ταχύτητα και απόδοση

Παρότι πανάλαφρο και πολύ λεπτό, το HUAWEI MateBook D 14 2023 συναρπάζει με την ισχύ του. Είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1240P 12ης γενιάς,]υιοθετεί τη νέα διαδικασία SuperFin 10nm της Intel®, με 12 πυρήνες και 16 νήματα, βοηθώντας τους χρήστες να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα σενάρια εφαρμογών. Εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών Intel Iris® Xe, φτάνει σε μέγιστο αριθμό μονάδων εκτέλεσης στις 96 και παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας.

Για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, το HUAWEI MateBook D 14 2023  διαθέτει δύο επιλογές λειτουργίας. Η τυπική λειτουργία έχει σχεδιαστεί για χειρισμό καθημερινών εργασιών γραφείων, ενώ η λειτουργία απόδοσης είναι κατάλληλη για την εκτέλεση βαρέων εργασιών και επαγγελματικού λογισμικού. Με μια επιλογή ενίσχυσης της απόδοσης, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον επεξεργαστή τους για ομαλότερη χρήση εφαρμογών μεγαλύτερου μεγέθους, μειώνοντας τις καθυστερήσεις και τα σφάλματα και διασφαλίζοντας ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα επείγοντα χρονοδιαγράμματα.

Απολαύστε καλύτερη συνδεσιμότητα και ισχύ Wi-Fi

Ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των επικοινωνιών, η Huawei ξεπερνά συνεχώς το ανώτατο όριο καινοτομίας της. Αυτή τη φορά, το HUAWEI MateBook D 14 2023 φέρνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία Wi-Fi με την κεραία HUAWEI Metaline.

«Γεννημένη» έπειτα από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η κεραία HUAWEI Metaline  είναι κατασκευασμένη με ένα βελτιστοποιημένο σύστημα προστασίας από παρεμβολές τριών επιπέδων Το αποτέλεσμα είναι μια σύνδεση εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων που φτάνει έως και 270 μέτρα.

Εξαιρετική οθόνη – Άνεση στα μάτια

Το νέο HUAWEI MateBook D 14 2023 διαθέτει αντιθαμβωτική οθόνη 14 ιντσών 1080p Full HD IPS.  Διατηρεί επίσης τη σχεδίαση FullView των προκατόχων του, με αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και προσφέρει μια εξαιρετικά καθηλωτική εμπειρία θέασης. Διαθέτει επίσης τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light και DC Dimming Flicker Free, παρέχοντας επιστημονική προστασία των ματιών τα οποία προστατεύει αποτελεσματικά από την κόπωση που προκαλείται μετά από παρατεταμένη προβολή.

Αυξημένες λειτουργίες έξυπνης διάσκεψης: Προσωπική βελτίωση φωνής

Καθώς οι απομακρυσμένες συσκέψεις και οι ρυθμίσεις κινητού γραφείου γίνονται ο κανόνας για τις εταιρείες παντού, το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι εξοπλισμένο με έξυπνες λειτουργίες διασκέψεων για καλύτερη διευκόλυνση των συνεργασιών παντού και ανά πάσα στιγμή. Η αναβαθμισμένη βελτίωση προσωπικής φωνής καταστέλλει τον θόρυβο περιβάλλοντος γύρω από τον ομιλητή και ενισχύει τη φωνή του. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της αναγνώρισης AI του αυθεντικού «ακουστικού αποτυπώματος», της φωνής του ομιλητή, η οποία στη συνέχεια επεξεργάζεται μέσω μοντέλων μηχανικής μάθησης και απομονώνεται στην έξοδο ήχου. Η δυνατότητα προσθέτει επίσης υποστήριξη για ασύρματα ακουστικά και ακουστικά τύπου C.

Super Device: Συνεργασία πολλαπλών συσκευών

Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, το HUAWEI MateBook D 14 2023 υποστηρίζει επίσης Super Device για να παρέχει έναν πιο βολικό και απρόσκοπτο τρόπο σύνδεσης με άλλες συσκευές. Το Super Device παρέχει στους χρήστες έναν ταχύτερο και χωρίς προβλήματα τρόπο σύζευξης – ξεκινώντας τη σύνδεση με μια απλή μεταφορά και απόθεση εικονιδίων.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να συγχρονίσουν και να συγκεντρώσουν στον υπολογιστή τους, ότι κάνουν σε άλλες συσκευές.

Η λειτουργία Smart Search μεταξύ συσκευών επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ασύρματη πρόσβαση στους καταλόγους αρχείων τους σε υπολογιστές, tablet, smartphone κ.λπ. Ή για όσους θέλουν να κάνουν προεπισκόπηση των έργων τους και να οργανώσουν αρχεία, έγγραφα και εικόνες που μεταφέρονται μεταξύ συσκευών με απλή μεταφορά και απόθεση με συνεργασία πολλαπλών οθονών, η οποία επιτρέπει έως και τρία ενεργά παράθυρα, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση πολλαπλών εργασιών. Οι βιντεοκλήσεις μπορούν επίσης να ξεκινήσουν από το φορητό υπολογιστή και να πραγματοποιηθούν με περιφερειακά μέσα, απελευθερώνοντας τα χέρια των χρηστών.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Huawei Community