Ένα από τα πλέον περιζήτητα μουσικά σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής, οι Sugahspank! & The Swing Shoes, μετά από δύο χρόνια απουσίας και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, live στη σκηνή του  Half Note Jazz Club την Τετάρτη  2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου!

Blues, Rock ‘n’ roll,  Soul, Swing και Gospel μουσική σε ένα απολαυστικό ηχητικό χαρμάνι, αποτέλεσμα της βαθιάς φωνής της Sugahspank!, η οποία αγγίζει το σύμπαν της μαύρης μουσικής με το δικό της μοναδικό , ανεπιτήδευτο τρόπο, σε συνδυασμό με τη gypsy swing και την παραδοσιακή μουσική των Swing Shoes.

Τo κοινό τους ταξίδι μετρά 13 χρόνια, με πολλά live, ατέλειωτα χιλιόμετρα κι εμφανίσεις σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με παρεΐστικη ενέργεια και διάθεση για πειραματισμό!

Οι δυο μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note θα περιλαμβάνουν υλικό από τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους και μεγάλο κομμάτι από την ολοκαίνουρια δουλειά τους.

Οι Sugahspank! & The Swing Shoes  ανυπομονούν να παίξουν ζωντανά, με το πάθος τους για την μουσική να ξεχειλίζει.  Ανυπομονούμε κι εμείς …

Συμμετέχουν:  Sugahspank – τραγούδι Άδωνις Γουλιέλμος – κιθάρα Γιώργος Κούτρας – κιθάρα Πάνος Τομαράς – μπάσο Γιώργος Κατσάνος – τύμπανα

Sugahspank! & The Swing Shoes 02 & 03 Νοεμβρίου Έναρξη 21:30 Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς  | 210 9213310

Τιμή: από 10€  Πληροφορίες: 210 9213310

Προπώληση εισιτηρίων : https://www.viva.gr/tickets/music/sugahspank-the-swing-shoes-1/

https://www.halfnote.gr/