Οι JACKS FULL ανακοίνωσαν την χειμερινή τους περιοδεία για το 2024 και εισβάλλουν στις μουσικές σκηνές της πόλης σας! Θα διανύσουν χιλιόμετρα, επιχειρώντας να μεταφέρουν τη μουσική τους σε Ελλάδα και για πρώτη φορά στο εξωτερικό, συστήνοντας μας τον αυθεντικό, σκληρό ήχο τους, με αναφορές από το hard rock της δεκαετίας των ‘70s έως το Αμερικάνικο Heavy Rock των’ 00s και κιθαριστικά riffs που μας ταξιδεύουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Με αφορμή το επερχόμενο 3ο full length album τους και του επερχόμενου Single «Ambition», μας συστήνουν τα τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, η οποία ηχογραφείται ήδη, στο Eightyard Studios, με παραγωγό τον Χρήστο Βλάχο (Black Hat Bones). Το τριμελές συγκρότημα αποτελείται από τον Νίκο Σπάθα (κιθάρα), τον Μιχάλη Απαρτόγλου (φωνή, μπάσο) και τον Άγγελο Τάνη (drums). Μια super energetic Heavy Rock μπάντα, η οποία σε κάθε της εμφάνιση, απογειώνει τη διάθεση μας, μας ταξιδεύει σε Rock N’ Roll ηχοτόπια, με ένα δυναμικό συναυλιακό act, συνιστώντας ένα παντοδύναμο billing, γεμάτο ατμοσφαιρικά riffs και καθηλωτικά grooves! Ροκάρουν μαζί, με τις πιο υποσχόμενες μπάντες από όλη την Ελλάδα, ονόματα όπως Cosmonuts, Walking Stone Giants, Coins & Balloons, Secret Theory, Black Tabasco, Happens Every Time, Distortion Groove, Casting Mules & many more… Ανάμεσα στις πόλεις που θα εμφανιστούν -καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη όλο το tour- βρίσκονται οι εξής:

1/2 ΠΕΜΠΤΗ ° ΒΟΛΟΣ ° CAFE SANTAN

2/2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ° ΛΑΡΙΣΑ ° SKYLAND

3/2 ΣΑΒΒΑΤΟ ° ΓΙΑΝΝΕΝΑ ° ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

9/2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ° ΑΘΗΝΑ ° TEMPLE

15/2 ΠΕΜΠΤΗ ° ΠΑΤΡΑ ° FRIDA

12/3 ΤΡΙΤΗ ° ΞΑΝΘΗ ° NOSTOS

13/3 ΤΕΤΑΡΤΗ ° ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ° ROVER

15/3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ° ΑΡΤΑ ° ANVIL

16/3 ΣΑΒΒΑΤΟ ° KUMANOVO ° AGORA BAR

Jacks Full

«JACKS FULL» the band

Κατά τη διάρκεια της μουσικής τους πορείας, προστέθηκαν στο ενεργητικό τους ζωντανές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της χώρας, όπως: “Temple”, “Kυτταρο Live”, “six d.o.g.s.”, κ.α., καθώς και δεκάδες συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα εκείνες στα Mamothfest και Rockwave Festival το 2018, στο οποίο μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τους μουσικούς θρύλους: Judas Priest, Saxon και Accept.
Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του ομώνυμο EP έντεκα κομματιών, έναν χρόνο μετά τον σχηματισμό του τον Απρίλιο του 2015, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από εγχώρια και ξένα μουσικά περιοδικά και blogs, όπως: το Metal Hammer GR (Ιούνιος 2015, πρόταση του μήνα), το rockway.gr, το afternoiz.gr, κ.α.
Τον Απρίλιο του 2019 μας σύστησαν το δεύτερο full length album τους, με τίτλο «Whatever», το οποίο περιλαμβάνει εννέα κομμάτια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 200 καλυτέρους δίσκους της εγχωρίας ροκ και μέταλ σκηνής από το 1970.

Περισσότερα για την μπάντα εδώ.