Μετά το ντεμπούτο του στο σόου Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 του οίκου Givenchy, όπου έδειξε καθαρά τις meta προθέσεις του, τώρα το κάνει ακόμα πιο σαφές. Που θέλει να το πάει ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου; Τα TK360 full knit sneakers που σχεδίασε ο Matthew M. Williams απαντούν σε αυτό το ερώτημα ενώ έχουν λάβει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα παπούτσια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα teaser που δημοσίευσε ο σχεδιαστής στο Instagram, αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι μονόχρωμων λευκών και μοβ αποχρώσεων καθώς και ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί διαβαθμισμένες πινελιές. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι τα sneakers είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από πλεκτό υλικό, συμπεριλαμβανομένου του μαλακού, ανάγλυφου επάνω μέρους και της ενσωματωμένης σόλας, η οποία δεν ξεχωρίζει από το υπόλοιπο μέρος. Η φίνα γραμμή των παπουτσιών ενισχύεται με την έλλειψη κορδονιών, το sneaker έχει slip-on αισθητική για ευκολία στη χρήση.

Τα TK360s θα είναι διαθέσιμα σε επτά διαφορετικούς χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένων του κλασικού μαύρου και του λευκού καθώς και των εποχιακών αποχρώσεων, όπως το φλούο κίτρινο, το γκρι του γραφίτη, το μπεζ, το ναυτικό μπλε και το ανοιχτό ροζ. Το εμφανές logo του οίκου Givenchy κυριαρχεί στη σόλα ολοκληρώνοντας την εικόνα.

Από την 1η Ιουλίου 2022 το TK360 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στα καταστήματα και online στο Givenchy και θα κοστίζει στη λιανική περίπου 1.119 δολάρια.

Η φίνα γραμμή των παπουτσιών ενισχύεται με την έλλειψη κορδονιών

GIVENCHY | Spring Summer 2022 by Matthew M. Williams

*Με στοιχεία από το hypebeast.com