Συνδυάζοντας το εμβληματικό design του Speedmaster με έναν αγαπημένο χαρακτήρα όπως ο Snoopy, το νέο ρολόι, με κάσα από βιοκεραμικό υλικό, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίζει ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις στον κόσμο της σύγχρονης ωρολογοποιίας. Το βιοκεραμικό είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και ευχάριστα απαλό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει κεραμική σκόνη οξειδίου του ζιρκονίου και βιολογικό υλικό που προέρχεται από το καστορέλαιο.

Τιμώντας τη σχέση των 50+ ετών του διάσημου beagle με τη NASA, το ρολόι φιλοξενεί τον Snoopy και τον Woodstock, να κοιμούνται πάνω σε μισοφέγγαρα στο υποκαντράν των φάσεων της σελήνης (βρίσκεται στην ώρα 2), ενώ τα άλλα δύο υποκαντράν βρίσκονται στο 10 και το 6. Τροφοδοτείται από έναν αξιόπιστο quartz μηχανισμό, o οποίος βρίσκεται μέσα στην μαύρη βιοκεραμική θήκη, με μαύρη κουκκίδα πάνω από 90 ταχυμετρικά, μαύρο καντράν, λευκούς δείκτες και ενδείξεις και μαύρο λουράκι με κλείσιμο Velcro.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Moonwatch είναι όλα εκεί, και ένας λάτρης του δύσκολα θα καταλάβει τη διαφορά με το πρωτότυπο μοντέλο της Οmega. Αλλά, το πιο όμορφο (και γλυκό)  χαρακτηριστικό και των δύο μοντέλων είναι ο Snoopy που κοιμάται αγκαλιά με τον Woodstock στα μισοφέγγαρα των φάσεων της σελήνης, με τη φράση «I can’t sleep without a night light» να φωτίζει με Super-LumiNova.

Το καντράν είναι ματ μαύρο και ταιριάζει απόλυτα με την κάσα. Οι δείκτες και οι ενδείξεις στην ταχυμετρική κλίμακα είναι όλα σε ένα έντονο λευκό χρώμα, το οποίο ταιριάζει με τους δείκτες, και οι φωσφορίζουσες θέσεις είναι σε ένα πιο δροσερό μαύρο χρώμα που τις κάνει σχεδόν να φαίνονται άδειες. Κάτω από υπεριώδες φως, το υποκαντράν με τον αγαπημένο ήρωα θα αποκαλύψει ένα κρυμμένο απόσπασμα από κόμικ του Snoopy, το οποίο λάμπει σε ένα μαγικό μπλε χρώμα μαζί με μια ημισέληνο και αστέρια. Και σαν μπόνους, στο πίσω μέρος του ρολογιού υπάρχει μια απλή απεικόνιση του φεγγαριού και ένα αποτύπωμα πατούσας.

Αυτή η έκδοση σε μαύρο χρώμα είναι διαθέσιμη από σήμερα 8 Απριλίου στις ίδιες επιλεγμένες μπουτίκ Swatch με το προηγούμενο μοντέλο. Είναι σημαντικό ότι περιορίζεται σε ένα μόνο κομμάτι ανά πελάτη, ανά ημέρα και ανά κατάστημα Swatch. Και καλύτερα να έχετε βρει μια καλή θέση στην πρώτη γραμμή της ουράς, επειδή τα προηγούμενα λανσαρίσματα έδειξαν ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που όποτε κυκλοφορεί την νέα εκδοχή του θα γίνεται ανάρπαστο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group S.A.