Με το σκυλάκι της ιντερνάσιοναλ στιλίστριας Lotta Volkova να βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεργασίας της με τον Jean Paul Gaultier και όλους εμάς να κουνάμε την ουρά μας πιο έντονα από το ίδιο όταν βλέπουμε το κατοικίδιό μας ο οίκος Gucci κυκλοφόρησε μόλις μια δική του συλλογή για τους τριχωτούς φίλους μας και συγκάτοικους.

Max Siedentopf
Max Siedentopf

Η συλλογή που φωτογραφήθηκε από τον καλλιτέχνη Max Siedentopf, περιλαμβάνει κολάρα με καρφιά, δερμάτινα περιλαίμια, μπολ, λουριά, καναπέδες κατά παραγγελία και μεταφορείς, ενώ τα μοντέλα δεν είναι άλλα από μια αγέλη από Basset Hounds, λουκανικόσκυλα, Dalmations, Spaniels και γάτες ράτσας. Όλη η καμπάνια έχει μια ρετρό πατίνα, φωτογραφημένη σαν να ήταν μέρος κάποιου καταλόγου ομορφιάς της Avon. Όσον αφορά τα ρούχα, η συλλογή διαθέτει πόλο, μπλουζάκια, πλεκτά και μικροσκοπικά πανωφόρια που έχουν στολιστεί με φράουλες και αλληλένδετα μονογράμματα Gs, που ταιριάζουν με την ποικιλία των κλασικών συλλογών της Gucci, ώστε ιδιοκτήτες και κατοικίδια να μοιάζουν μεταξύ τους.

Ως γνωστόν ο Alessandro Michele είχε πάντα μια συμπάθεια στα τετράποδα, ρίχνοντας ινδικά χοιρίδια, ελάφια, βατράχια, κουνέλια, κατσίκες, κουκουβάγιες, κουνάβια, σκίουρους, σκαντζόχοιρους και πάπιες στις διαφημιστικές του εικόνες. Ίσως ο καλύτερος στην παράσταση αυτή να ήταν το λουκανικόσκυλο του Siedentopf, ο Lucio, τον οποίο γνώρισε ο φωτογράφος και στη συνέχεια υιοθέτησε. «Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της μεγάλης αποκάλυψης της καμπάνιας στο Instagram.

Δείτε τις εικόνες της καμπάνιας και ανατρέξτε στη συλλογή Ha Ha Ha του Harry Styles με την Gucci εδώ.

Max Siedentopf
Max Siedentopf
Max Siedentopf
Max Siedentopf
Max Siedentopf
Max Siedentopf
Max Siedentopf