Ο Πιτ Ντέιβιντσον, πρώην της Κιμ Καρντάσιαν και της Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή το μέγεθος του πέους του. Ναι, αυτή είναι η είδηση.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον εμφανίστηκε στο «The Breakfast Club» την Μεγάλη Πέμπτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για το πέος του ξεκαθαρίζοντας το μυστήριο που είχε δημιουργεί από την εποχή που είχε σχέση με την Αριάνα Γκράντε.

Καθώς κουβέντιαζε για το πώς έφτασε στον τίτλο της νέας του σειράς, «Bupkis», η οποία αφηγείται «μια, μυθιστορηματική εκδοχή» της πραγματικής ζωής του κωμικού, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει μια ωδή στο πέος του.

«Δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι πραγματικά τόσο ιδιαίτερο», απάντησε ο Πιτ Ντέιβιντσον ντροπαλά. «Είναι ένα πολύ κανονικού μεγέθους πέος».

«Δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό», συνέχισε, αποκαλώντας ουσιαστικά τις διαστάσεις του πέους του όπως ακριβώς πρέπει να είναι. «Είναι αρκετά μεγάλο για να προσφέρει απόλαυση και όχι αρκετά μεγάλο για να προσφέρει πόνο, αυτό μου έχουν πει», πρόσθεσε ο Πιτ Ντέιβιντσον.

Γύρω από το μέγεθος του πέους του Πιτ Ντέβιντσον υπήρχε ένα μυστήριο από τότε που η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η Αριάνα Γκράντε, ισχυρίστηκε ότι το πέος του κωμικού είχε μήκος σχεδόν πάνω από 24 εκατοστά.

Θου, Κύριε (sic).

Για τι άλλο είναι διάσημος ο Πιτ;

Από το 2014, ο Πιτ είναι μέλος του καστ στην κωμική εκπομπή του NBC, Saturday Night Live. Είναι επίσης ένα πετυχημένος stand-up κωμικός, εμφανίζεται στο Adam DeVine’s House Party και στο Jimmy Kimmel Live! καθώς και σε ζωντανές περιοδείες.

Παρόμοια Είναι το King of Staten Island μια αληθινή ιστορία; ναι και ΟΧΙΕ Ο Pete Davidson έγραψε το The King of Staten Island ως ημι-αυτοβιογραφική ταινία και έχει πολλά κοινά με τον 24χρονο χαρακτήρα του, Scott. Όπως ο Σκοτ, έτσι και ο Ντέιβιντσον έχει μία μικρότερη αδερφή (που παίζεται από τον Μάουντ Απάτοου στην ταινία) και ζει με τη μητέρα του.

Έχει λίγο λιγότερα από 100 τατουάζ στο σώμα του.

Το 2017 ότι διαγνώστηκε με BPD μετά από χρόνια μάχης με την κατάθλιψη και το άγχος. Ο Davidson έχει δηλώσειότι πιστεύει ότι έχασε τον πυροσβέστη πατέρα του σε ηλικία 7 ετών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους τον Σεπτέμβριο.

Γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1993 από την Amy και τον Scott Davidson στο Staten Island.