Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «η τελευταία μεγάλη έφοδος» για τους συνταξιούχους στρατιωτικούς που φιλοξενούνται σε γηροκομείο. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και «Πύρρειος Νίκη», αφού ναι μεν το απόλαυσαν, αλλά η προοπτική να τους κοπούν μαχαίρι τέτοιου είδους μικρές απολαύσεις τους το βγάζει ξινό.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω είναι ότι πιο spicy φέρει την σφραγίδα “Made in Taiwan”. Πιο συγκεκριμένα το Taoyuan Veterans Home στην Ταϊβάν επιστράτευσε τις υπηρεσίες μίας «σύγχρονης πολεμικής μηχανής της νύχτας» για να ανεβάσει το ηθικό των υπερήλικων στρατιωτικών, πολλοί εκ των οποίων ήταν σε αναπηρικά καροτσάκια.

Και μπορεί το ηθικό των παραβρισκόμενων να ανέβηκε, αλλά το όλο σκηνικό θεωρήθηκε ανήθικο όταν το βίντεο βγήκε στα social με αποτέλεσμα να ζητήσουν συγνώμη (από ποιους ακόμα δεν το έχω καταλάβει αφού οι «θαμώνες» δεν φάνηκαν να χαλάστηκαν) οι υπεύθυνοι του γηροκομείου.

Όπως εξήγησαν, ήταν επιλογή τους να καλέσουν μία στρίπερ για να γιορτάσουν το «Φεστιβάλ του Μεσοφθινοπώρου», γνωστό και ως «Φεστιβάλ Σελήνης». Πρόκειται για ένα παραδοσιακό φεστιβάλ της κινεζικής κουλτούρας και γιορτάζει τη συγκομιδή σιταριού και ρυζιού της εποχής,

«Στόχος της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την παράβαση που προκλήθηκε», τόνισαν στην σχετική απολογητική ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπος του γηροκομείου είπε επίσης ότι ορισμένες κινήσεις της χορεύτριας ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα πρέπει να είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν μελλοντικές εκδηλώσεις.

Και μετά από αυτή την εξέλιξη, θα έχει άδικο κάποιος από τους ενοίκους του γηροκομείου να αναφωνήσει «να, αυτές τις ρουφιανιές του ίντερνετ δεν μπορώ»;