Τι κι αν ο Κάρολος σήκωσε μανίκια για να πιάσει για πρώτη φορά δουλειά σε ηλικία που οι περισσότεροι τα σηκώνουν για να παίξουν πρέφα στον καφενέ; Τα σενάρια για την διαδοχή του στον θρόνο ξεκίνησαν πριν καν ψάλουν την μητέρα του. Και δεν είναι ό,τι κι ό,τι σενάρια, καθώς έχουν μία γκεϊμοφθρονική εσάνς, αλλά με τους δράκους να έχουν αλληγορική έννοια.

Μπερδεύτηκες; Πάρε δύο hints: α) Προφητείες και β) έναν Prince that was not promised.

Μπερδεύτηκες περισσότερο; Να κάνω πιο λιανά: Ο Νοστράδαμος βλέπει τον Χάρι κι όχι τον Γουίλιαμ να διαδέχεται τον Κάρολο και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αυτό λίγο πολύ είναι το σενάριο που άρχισε να κυκλοφορεί στο mini Westeros, κατά κόσμον, Ηνωμένο Βασίλειο.

Στον λατρεμένο κόσμο του υπερφυσικού και των συνωμοσιολογιών (όταν συνυπάρχουν βγάζουν αριστουργήματα) κυκλοφορεί μία νέα άποψη για τα γραπτά του Michel de Nostredame, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός μάντης προέβλεψε ότι η βασιλεία του βασιλιά Καρόλου Γ’ θα είναι σύντομη και γλυκιά, και ότι ο μικρότερος γιος του, πρίγκιπας Χάρι, μπορεί να βρεθεί στο θρόνο.

Ο Mario Reading, συγγραφέας και κορυφαίος ειδικός στον Νοστράδαμο, ισχυρίζεται ότι ο τελευταίος προέβλεψε το ακριβές έτος του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ σε κρυπτικά ποιήματα που γράφτηκαν το 1555. Κάτι το οποίο ο Reading το είχε γράψει από το 2005!

Ο συγγραφέας είπε επίσης ότι ο Νοστράδαμος έγραψε τις λέξεις «Βασιλιάς των Νήσων» σε ένα από τα ποιήματά του, όπου αναφερόταν στο γεγονός ότι μεγάλο μέρος της Κοινοπολιτείας θα αποσχιστεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ο Reading υπέθεσε επίσης, ότι η ηλικία του Καρόλου θα τον αναγκάσει να παραιτηθεί (κάνε εικόνα τον Τζον Σνόου να λέει “I don’t want it”) και ότι τα λόγια του Νοστράδαμου «Ένας άντρας θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» σημαίνει ότι η Πίπα δεν θα γίνει αδερφή βασιλικής συζύγου. Ok, για την ακρίβεια έγραψε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα γίνει βασιλιάς, αλλά η αδερφή της Κέιτ είναι μία ιστορία μόνη της.

Κι έτσι ο κλήρος φαίνεται να πέφτει – κατά την ερμηνεία της προφητείας  – στον Χάρι.

Κι αν όλα αυτά επαληθευτούν στο σχετικά προσεχές μέλλον, τότε όλοι μας με αγωνία θα περιμένουμε να δούμε τι χρώμα κουρτίνες θα επιλέξει η Μέγκαν Μάρκλ!