Η κοινοκτημοσύνη είναι βασικό συστατικό στην συμβίωση μίας οικογένειας. Ακόμα κι εκεί όμως υπάρχουν κάποια «κάστρα». Ή μάλλον έχει μείνει ως τελευταίο «κάστρο» η χρήση της οδοντόβουρτσας μιας και το να μοιράζεται κάποια το σύντροφο της έχει πέσει από την εμφάνιση του swinging.

Μόνο που η Madi Brooks το πήγε ακόμα παραπέρα το θέμα καθώς όταν δεν έχει όρεξη, αντί να προφασίζεται πονοκέφαλο στέλνει τον άντρα της στην μάνα της! Ναι, σωστά διάβασες. Στην μάνα της. Για να κάνει αυτό το πονηρό που σου πέρασε από το μυαλό.

Κι αν δεν έχει κέφια ούτε η πεθερά; Λύσεις βρίσκονται όταν υπάρχει καλή θέληση και οικογενειακή αλληλεγγύη. Έτσι σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η αδερφή της Madi!

Την ιστορία αυτή, που θα ζήλευε μέχρι και η οικογένεια Ταργκάριεν, την αποκάλυψε η ίδια η Brooks μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok.

«Εγώ και η μαμά μου είμαστε και οι δύο swingers και είναι υπέροχο. Ξέρεις γιατί; Όποτε δεν έχω διάθεση, μπορώ απλώς να αφήσω τον άντρα μου να την πάρει. Ναι, είμαι τέτοια γυναίκα. Αφήνω τον άντρα μου να την πάρει μια-δυο φορές την εβδομάδα».

Επίσης, έδωσε άλλο ένα «γαμήλιο» tip: «Θέλεις να μάθεις πώς κρατάω τον άντρα μου ευτυχισμένο; Τον άφησα να παίξει με τη μικρή μου αδερφή».

Οι αποκαλύψεις της έγιναν –αυτό έλειπε- αμέσως viral και φυσικά υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις από κόσμο που δεν είναι τόσο open minded όπως για παράδειγμα η Σέρσι Λάνιστερ. Κάτι που οδήγησε την Brooks στο να απενεργοποιήσει το προφίλ της στο TikTok χωρίς να απαντήσει ποτέ στο ερώτημα των followers για το τι κάνει εκείνη όταν δεν έχει κέφια ο σύζυγος της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άντρας της δίνει άλλη έννοια στον όλο «κολώνα του σπιτιού». Το καλό είναι ότι μένει στην οικογένεια…

Τα βίντεο στο TikTok χάθηκαν αλλά κάποιοι τα κράτησαν για να γράψουν τις δικές τους αντιδράσεις στην οικογενειακή τόλμη και γοητεία της Madi Brooks.

@ras_manny #stitch with @madibrooks567 I don’t know about y’all but I’m so confused. #fyp #tiktoksa ♬ original sound – Manny

@tonerandh00ch #stitch with @madibrooks567 #AEJeansHaveFun #KeepItRealMeals ♬ original sound – tonerandh00ch

@sebastian_lopez.34 2×1 🤙🤙🤙🤙 #parati #fyp #madibrooks #2×1 #comedia #comedy ♬ sonido original – Sebastián López