Η μερακλήδικη εκδοχή του «Τώρα κλαιν’ όλα τα αλάνια που θα μείνουμε χαρμάνια» συνέβη σε αυτοκινητόδρομο στην Οκλαχόμα.

Μπορεί να μην είχαμε βαπόρι από Περσία φορτωμένο με μυρωδικά αλλά είχαμε νταλίκα γεμάτη λιπαντικά και sex toys. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο spicy σαν σκηνικό μιας και αυτομάτως επηρεάζει την σεξουαλική ζωή εκατοντάδων καταναλωτών.

Αυτό που έκανε κάπως πιο… αμήχανο το όλο σκηνικό ήταν το πώς έγινε γνωστό το θέμα.

Την ώρα, λοιπόν, που το ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού βρισκόταν πάνω από τον αυτοκινητόδρομο για να μεταδώσει ζωντανά την κίνηση, εντόπισε μία νταλίκα ντεραπαρισμένη, το φορτίο της να έχει ξεχυθεί στο δρόμο και την αστυνομία να έχει κόψει την κυκλοφορία.

Από το στούντιο ζήτησαν, σε live μετάδοση, από ρεπόρτερ και κάμεραμαν να κάνουν ζουμ ώστε να δουν τι μετέφερε η νταλίκα. Και τότε, τα μαγουλάκια των παρουσιαστών κοκκίνισαν λιγάκι καθώς συνειδητοποίησαν ότι το οδόστρωμα είχε μετατραπεί σε παιδική χαρά ενηλίκων.

Από το ελικόπτερο προσπάθησαν να σώσουν κάπως την κατάσταση (λες και υπήρχε κάτι το τόσο τραγικό να σώσουν…) λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να διακρίνουν τι μπορεί να περιείχαν αυτά τα κουτιά με τα χρωματιστά και περίεργου σχήματος αντικείμενα.

Πάντως στην ηλεκτρονική έκδοση του δικτύου, σε ποστ αναφερόμενο στο φορτίο που κατέκλυσε τον δρόμο υπήρχε σαφώς πιο openminded και χιουμοριστική διάθεση: «Δεν έχουμε λάβει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για το είδος του φορτίο. Αλλά Α) σίγουρα μοιάζει με ένα σωρό κουτιά δονητών σωληνάριων λιμπιντικών και Β) το ατύχημα συνέβη κοντά σε κόμβο διανομής προϊόντων για ενήλικους».

Στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στου καταναλωτές που θα δουν την παραγγελία τους να αργεί και σους οδηγούς που θα πρέπει να προσέχουν μη γλιστρήσουν στα λιπαντικά και πέσουν πάνω σε καμιά… μπάρα.