Έχουν περάσει ήδη 14 χρόνια από τότε που ο Heath Ledger έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 29 ετών. Ωστόσο κατάφερε να αφήσει τόσο έντονα το στίγμα του με αποτέλεσμα να μην έχει ξεχαστεί.

Κι αυτό το βιώνει πολύ έντονα ένας 30χρονος μουσικός, ονόματι Mathew Scar. Ο Μαθιός, λοιπόν, που μοιάζει εκπληκτικά στον αείμνηστο ηθοποιό (ή για να είμαι πιο ακριβής είναι φτυστός ο Λέτζερ αν ο τελευταίος είχε τον ίδιο κομμωτή με τον Dio) ισχυρίζεται ότι «εμμονικοί» θαυμαστές τον έχουν κατακλύσει με σχόλια στο TikTok του.

Μάλιστα λέει ότι κάποιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι δεν είναι ο Αυστραλός ηθοποιός και θεωρούν ότι είναι… φάντασμα. Μπορεί το συνωμοσιολογικό σενάριο που θέλει κάτι Έλβις, Τζέιμς Ντιν κ.α. να ζουν και να βασιλεύουν έχοντας σκηνοθετήσει το θάνατο τους να έχει μεγαλύτερη βάση από την θεωρία φαντασμάτων, αλλά αυτή είναι η ομορφιά των social.

Εννοείται πώς έχει ακούσει πολλά σχόλια αλλά αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το «Μοιάζεις με τον Χιθ Λέτζερ περισσότερο απ ότι ο Χιθ Λέτζερ».

Σε κάθε περίπτωση δεν του έχει κάτσει καθόλου άσχημα αυτή η ιστορία καθώς η ομοιότητα του με τον σταρ του Brokeback Mountain (και όχι μόνο) καθώς τους έχει αποφέρει 69.000 ακόλουθους (και ανεβαίνει) καθώς και μία πρόταση να παίξει σε ταινία υποδυόμενος –ποιον άλλο;- τον Χιθ Λέτζερ.

Παρόλο που το αληθινό του πάθος είναι η μουσική –το heavy metal, για την ακρίβεια, εξού και η κόμη Dio προφανώς – ο Μάθιου διαπιστώνει ότι ο κόσμος επικεντρώνεται μόνο στο διάσημο πρόσωπό του. Δεν τον πειράζει όμως, γιατί σκάφτεται «δουλίτσα να υπάρχει». Εξηγώντας πώς πήρε ρόλο στο Fatal Addiction, που θα ανέβει σε πλατφόρμες streaming τον Δεκέμβριο του 2022, είπε: «Απλώς έλαβα μια κλήση από ένα πρακτορείο σωσιών και με ρώτησαν αν ήθελα να παίξω ως Heath σε μια ταινία».

Τουλάχιστον δεν είναι αγνώμων αφού τονίζει «Νιώθω λες και του χρωστάω του τύπου».