Χωρίς πολλά πολλά, ρωτήσαμε δέκα random τύπους και τύπισσες (γνωστούς μας, αναγνώστριες, συμφοιτητές κάποιου κολλητού κλπ) για το πώς αυνανίζονται. Ο αυνανισμός μάς ενώνει όλες και όλους και καθένας μας έχει μια διαφορετική ιεροτελεστία ή/και διαδικασία για να το κάνει καλύτερα.

Περισσότερο και από το ίδιο το σεξ, ο αυνανισμός μοιάζει, τελικά, με μια μαγική, αχαρτογράφητη ζώνη ερωτισμού που καλό θα ήταν να εξερευνήσουμε λίγο περισσότερο. Τα αποτελέσματα θα ήταν μάλλον ευεργετικά και θα οδηγούσαν σε πιο πετυχημένες ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ μας.

Δείτε τι είπαν στο Olafaq.gr οι άνθρωποι που ρωτήσαμε σχετικά:

Ο αυνανισμός περιλαμβανει μια ιεροτελεστία κυρίως σε περιόδους μοναξιάς ή μοναχικότητας. Συνήθως, είναι αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Το βράδυ, μπορεί να αποκτήσει στοιχεία ιεροτελεστείας, που περιλαμβάνει, gaytube για ψυχαγωγία και ”έμπνευση”, ένα ποτήρι κρασί ή ένα μονοφυλλάκι.

Π.Κ, 39 ετών

 

Δεν αυνανίζομαι….δεν χρειάστηκε ποτέ. Μάλλον κάπου δεν πάω καλά
Γ.Π, 56 ετών

Είναι μεσημέρι. Ναι, συνήθως μεσημέρι γίνεται. Μπαίνω σπίτι, βγάζω παπούτσια, αποθέτω τα κλειδιά μου και τα λοιπά. Είμαι μόνος και είναι ήσυχα. Αράζω, βολεύομαι στην αγαπημένη μου γωνιά, στον καναπέ. Ανάβω τον υπολογιστή, βάζω μουσική, πιάνω το τηλεκοντρόλ. Ξεγελώ τον εαυτό μου πως τάχα θα δουλέψω, θα ακούσω αγαπημένα κομμάτια, θα ψάξω για ταινία. Κατά βάθος όμως ξέρω. Άλλο ζητώ.
Απλώνω τα πόδια στο τραπεζάκι και λύνω την ζώνη, ξεκουμπώνω το τζίν μου. Το αριστερό χέρι χώνεται και πασπατεύει. Σχεδόν ασυναίσθητα. Πολύ αθώα. Το δεξί μου χέρι κάνει ζάπινγκ. Ξυπνά. Αισθάνομαι κάθε στάδιο της σκληράδας του. Απολαμβάνω το πρήξιμο. Την κάψα. Κατεβάζω το πετσάκι πολύ αργά, την πρώτη φορά. Το τραβώ όσο κατεβαίνει, τέρμα. Δεν τον βγάζω έξω –ακόμα- δεν τον ταράζω από τη φωλιά του. Δεν του ρίχνω καμία ματιά.
Αφήνω το τηλεκοντρόλ βρίζοντας το νέτφλιξ πως, τίποτα δεν έχει.
Αφήνω το τηλεκοντρόλ και πιάνω το κινητό. Της στέλνω.

Μ.Β, 42 ετών

 

Ο αυνανισμός είναι ιερή στιγμή. Η χορογραφία περιλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις: επιλέγω συνήθως τον καναπέ. Ακουμπώ με το χέρι την περιοχή του καβάλου και σταδιακά ασκώ πίεση. Χαϊδεύω στην αρχή απαλά και στην συνέχεια το χέρι μπαίνει μεταξύ ρούχου και εσώρουχου. Τρίβω την κλειτορίδα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου και επιταχύνω τον ρυθμό. Τα δάχτυλα προκαλούν τριβή, χωρίς να περάσουν μέσα από το εσώρουχο. Ερεθίζομαι πολύ με την αίσθηση του υφάσματος, που τρίβεται στην κλειτορίδα μου και έτσι φτάνω σε οργασμό. Η ισχυρή φαντασία είναι ο καλύτερος φίλος του αυνανισμού. Θα φέρω στο μυαλό μου εικόνες, γεύσεις, ήχους, υφές και φυσικά εκείνον.

Ε.Γ, 31 ετών

 

Το κάδρο της φαντασίας περιλαμβάνει κυρίες που ήδη υπάρχει ανοιχτή σεξουαλική επαφή ή εκατέρωθεν αποδοχή και θαυμασμός. Όντας πάντα wanna be καβλωμένο αγόρι, το έναυσμα δίνεται είτε μέσω μηνύματων, είτε μέσω κάποια φωτογραφίας που η φίλη μου επιδεικνύει σημεία του σώματός της που θέλουν ιδιαίτερη «περιποίηση». Όταν η εικόνα περιλαμβάνει σέξυ βλέμμα, γυαλιστερά κολλητά ρούχα και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, το κάτω κεφάλι μου ρουφιέται από τα χείλη του δικού της κεφαλιού και βγαίνει φουσκωμένο χοντρό και μεγάλο, αληθινό κοντάρι για να σφυροκοπήσει και να γεμίσει με την κάβλα του οποιοδήποτε σημείο η καλή μου φίλη θέλει να γίνει μούσκεμα…

Κ.Κ, 38 ετών

 

Ντους το πρωί. Γρήγορα, απολαυστικά.Τα πρωινά του χειμώνα στο κρεβάτι-όταν δεν έχω άνθρωπο δίπλα μου. Γιατί όταν έχω, κάνω σεξ. Σαν το πρωινό σεξ δεν έχει.

Μ.Α, 27 ετών

 

Δεν έχω ιεροτελεστία αυνανισμού. Προσφάτως, αυνανίστηκα βιαστικά στο parking του σούπερ μάρκετ. Με λίγες κινήσεις, ίσα για να χύσω. Είχα μια απρόσμενη έξαψη.

Ι.Κ., 42 ετών

 

Μου αρέσει να αυνανίζω την κοπέλα μου και να με αυνανίζει κι εκείνη. Καμιά φορά περισσότερο από σεξ. Έχουν υπέροχη αίσθηση τα χέρια της πάνω μου και, ξέρω ότι μπορεί να μην μετράει για κανονικό «παίξιμο», όμως εγώ νιώθω ότι είναι η καλύτερη μαλακία από όλες.

G.K, 27 ετών

 

Τρίβομαι δυνατά πάνω σε ένα συγκεκριμένο μαξιλάρι. Γενικώς, δεν μπορώ να πιάσω το αιδοίο μου με γυμνά χέρια, ούτε διανοούμαι να χρησιμοποιήσω sex toy. Δεν με καυλώνει η διείσδυση ούτως ή άλλως. Μου αρέσει να τρίβομαι και να τελειώνω με την ησυχία μου, όση ώρα θέλω, κυρίως απογευματινές ώρες, όταν πέφτω για καναν ύπνο τα Σαββατοκύριακα προν τη βραδινή έξοδο, ας πούμε.,

Ο.Λ, 31 ετών

 

Βλέπω τσόντες που αυνανίζονται οι άλλοι. Άντρες ή γυναίκες. Το ίδιο ερεθίζομαι. Και αυνανίζομαι κι εγώ με αυτούς. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να τελειώνουν, μπορεί να με στείλει αυτό το πράγμα.

Η.Ν, 34 ετών