Είτε είστε σε μακροχρόνια σχέση είτε μόλις αρχίζετε να βγαίνετε με κάποι@ καινούργι@, το σεξ μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και σημαντικά μέρη μιας ρομαντικής σχέσης. Εξάλλου, το σεξ είναι ωραίο, σωστά;  Ή τουλάχιστον θα έπρεπε.

Δυστυχώς, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις, το σεξ είναι συχνά σημαντικά λιγότερο ευχάριστο για τις γυναίκες απ’ ό,τι για τους άνδρες.

Μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Archives of Sexual Behavior” ανέφερε ότι το 95% των ετεροφυλόφιλων ανδρών συμμετεχόντων δήλωσαν ότι συνήθως έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σύγκριση με το 65% των ετεροφυλόφιλων γυναικών. Αυτό είναι ένα χάσμα 30 τοις εκατό, το οποίο, κυριολεκτικά, το αισθάνονται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα, σκεφτείτε να αναβαθμίσετε τη σεξουαλική σας ζωή δοκιμάζοντας κάτι νέο στο κρεβάτι – όπως η μέθοδος Kivin για στοματικό σεξ. Η μέθοδος Kivin δεν είναι απαραίτητα πρωτοποριακή, αλλά είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση σε ορισμένα προβλήματα που προκαλούνται από το στοματικό σεξ με τον “παραδοσιακό” τρόπο.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μέθοδο Kivin του στοματικού σεξ και αφορά το στοματικό σεξ σε γυναίκες.

Τι είναι η μέθοδος Kivin

Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τη μέθοδο Kivin δεν είναι απαραίτητα η τεχνική, αλλά η θέση.

“Η μέθοδος Kivin είναι ένας τρόπος για να κάνετε στοματικό σεξ όπου το άτομο που το προσφέρει είναι ουσιαστικά πλάγια”, λέει στο POPSUGAR η σεξολόγος Javay Frye-Nekrasova. Σε αυτή τη μέθοδο, το άτομο που προσφέρει στοματικό σεξ είναι κάθετα προς το άτομο που το δέχεται, σχηματίζοντας ένα είδος σχήματος “Τ”.  Δηλαδή το άτομο που το δέχεται είναι ανάσκελα και το άτομο που το προσφέρει έρχεται από το πλάι και πάνω από τους μηρούς.

Η μέθοδος περιλαμβάνει επίσης ορισμένες κινήσεις με τα χέρια και τη γλώσσα.Η μέθοδος Kivin γίνεται με ένα τίναγμα της γλώσσας και πίεση στο περίνεο“, λέει η Marla Renee Stewart, σεξολόγος και ιδρύτρια του Velvet Lips Sex Ed. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην πλάγια θέση αυτού που προσφέρει στοματικό σεξ. Όταν έρχεται από το πλάι, έχει τη δυνατότητα να κουνάει τη γλώσσα του από τη μια πλευρά στην άλλη πάνω στην κλειτορίδα και το αιδοίο, αντί να ανεβοκατεβαίνει. Αυτή η ενέργεια μπορεί να συνδυαστεί με ένα δάχτυλο που ασκεί απαλή πίεση στο περίνεο της δέκτριας, δηλαδή στο σημείο μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού. Αυτό παρέχει έναν εντελώς διαφορετικό τύπο διέγερσης που μπορεί να είναι ευχάριστος για τη δέκτρια.

Πώς διαφέρει η μέθοδος Kivin από το παραδοσιακό στοματικό σεξ; 

Αν και ορισμένα στοιχεία της μεθόδου Kivin είναι μοναδικά, η κύρια διαφορά μεταξύ αυτής της μεθόδου και του παραδοσιακού στοματικού σεξ μεταξύ των μηρών είναι κυρίως η τοποθέτηση.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην πραγματική τεχνική, αλλά μάλλον στη θέση των σωμάτων”, λέει η Frye-Nekrasova. “Αντί να είναι απλώς ευθυγραμμισμένη όπου το κεφάλι βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στους μηρούς, η μέθοδος Kivin απαιτεί το άτομο που προσφέρει στοματικό σεξ να είναι πλάγια, επιτρέποντας το εύρος της κίνησης του αυχένα”. Αυτό το εύρος κίνησης δημιουργεί μεγαλύτερη διέγερση σε πολλές ευαίσθητες περιοχές, όπως το αιδοίο, η κλειτορίδα και το περίνεο, και η κίνηση από άκρη σε άκρη αλλάζει τις αισθήσεις που συνήθως βιώνετε στο παραδοσιακό στοματικό σεξ.

Γιατί είναι αποτελεσματική η μέθοδος Kivin

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η μέθοδος Kivin έχει γίνει γνωστή είναι ότι συχνά οδηγεί σε πιο έντονους και πολύ πιο γρήγορους οργασμούς. “Ειδικά με τη μέθοδο Kivin, πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου μέχρι το τέλος”, λέει η Stewart. “Αυτό είναι που την κάνει αποτελεσματική, ότι είναι μια συνεπής μέθοδος και ότι χρειάζεται μικρότερο χρονικό διάστημα από άλλες τεχνικές. Εν μέρει οφείλεται στην ίδια τη γωνία.”

Με πλευρική τοποθέτηση, μεγαλύτερο εύρος κινήσεων, διαφορετικές κινήσεις της γλώσσας και χρήση των δακτύλων για απαλή πίεση και επιπλέον διέγερση, η μέθοδος Kivin είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα.

*Με στοιχεία από το popsugar