Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να ακούγεται λίγο ρετρό, δεδομένου ότι η εποχή των smartphone και του sexting είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μπορεί κάλλιστα να φέρνει στο νου εικόνες της δεκαετίας του ’90, με κάποιον να βαριανασαίνει σε ένα ρετρό περιστροφικό τηλέφωνο.


Ενώ οι μέρες που παίζαμε με το στριφογυριστό καλώδιο σταθερού τηλεφώνου μπορεί να έχουν παρέλθει προ πολλού, το τηλεφωνικό σεξ δεν χρειάζεται να ανήκει στο παρελθόν.

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση εξ αποστάσεως, είτε θες να βρεθείτε με κάποιον άμεσα και δεν είναι εφικτό, είτε θες απλά να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, το τηλεφωνικό σεξ είναι μία εναλλακτική που μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με τον άλλον και να μοιραστείτε kinky στιγμές αν και είστε μακρυά.

Το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να αλλάξετε τον τρόπο που αυνανίζεστε και να εμπλέξετε και τ@ σύντροφός σας σε αυτήν τη στιγμή. Είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό να μοιράζεστε μία τόσο προσωπική κατάσταση και να έρχεστε μαζί σε κορύφωση ενώ μπορεί να σας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Τι είναι το τηλεφωνικό σεξ;

Δεν είναι υπερβολικό να οριοθετήσουμε το τηλεφωνικό σεξ. Με τόσες τεχνολογικές καινοτομίες και συσκευές πλέον είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε τι εννοούμε με το τηλεφωνικό σεξ.

Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι μια παραλλαγή πραγμάτων, από συζήτηση μέσω συγκεκριμένων φαντασιώσεων, αμοιβαίο αυνανισμό ή και πιο… «εκπαιδευτικο» με τον έναν σύντροφο να λέει στον άλλο τι να κάνει, κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τη δυναμική της εξουσίας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το τηλεφωνικό σεξ βασίζεται μόνο στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, αλλά περιλαμβάνει και το sexting, τη βιντεοκλήση ή τα ηχητικά μηνύματα. Όταν μία κουβέντα πάρει ένα πιο kinky δρόμο, είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας να αποκομίσετε από αυτό και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο αισθάνεστε άνετα με αυτό.

Πώς να κάνετε πραγματικά καλό σεξ μέσω τηλεφώνου;

Τι κάνει ένα τηλεφωνικό σεξ επιτυχημένο είναι διαφορετικό για τον καθένα. Όπως άλλωστε με κάθε μορφή σεξ. Ο καθένας έχει προσωπικά θέλω και επιθυμίες, και είναι σημαντικό να έχεις την άνεση να τα εκφράσεις. Σίγουρα για όσους δεν αισθάνονται ακόμα άνετα, τα μηνύματα είναι μία εξαιρετική λύση για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να φανεί το επίπεδο kinkiness που λειτουργεί για σένα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνετε σεξ μέσω τηλεφώνου είναι επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε φαντασιώσεις και ιδέες που μπορεί να νιώθετε άβολα να πείτε ή να δοκιμάσετε προσωπικά. Μπορείεπίσης  να βοηθήσει και τους δύο εμπλεκόμενους να επικοινωνήσουν περισσότερα για το είδος του σεξουαλικού παιχνιδιού που απολαμβάνουν και τι τους διεγείρει, συμπεριλαμβανομένων των σωματικών ενεργειών και των τρόπων να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, απογειώνοντας κατ’ επέκταση και το σεξ από κοντά στη συνέχεια.

Get in the mood.

Εάν έχετε συνηθίσει να κάνετε sexting, το τηλεφωνικό σεξ μπορεί απλά να έρθει σαν συνέχεια. Ένας καλός τρόπος είναι με το να πείτε στ@ σύντροφό σας ότι το άκουσμα της φωνής τους σας διεγείρει. Εναλλακτικά, μπορείτε να τους πείτε για το είδος του πορνό που σας αρέσει, είτε λεκτικά είτε με το να στείλετε κάποιο βίντεο και να προτείνετε να ενσαρκώσετε κάτι ανάλογο μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Μπορεί να είναι κάτι αυθόρμητο – ίσως κάποια στιγμή που θα αυνανίζεστε – αλλά είναι εξίσου kinky να κλείσεις τηλεφωνικό ραντεβού με κάποιον, βάζοντας ακόμα και το role playing στο παιχνίδι, προσποιούμενοι ότι έχετε τηλεφωνική συνέντευξη ή γνωριμία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις και ότι θα έχετε και οι δύο χρόνο και χώρο για την εξέλιξη της κλήσης αλλά κάνετε και την συνεύρεση λίγο πιο πιπεράτη.

Στην περίπτωση του κανονισμένου τηλεφωνικού σεξ, η προετοιμασία είναι σημαντική. Δεν είναι εύκολο για όλους να μπουν στο κατάλληλο mood με μία κλήση. Ακόμα και το τηλεφωνικό σεξ, απαιτεί προκαταρκτικά. Στείλτε από πριν μηνύματα, ίσως κάποια σέξι φωτογραφία ώστε η κλήση σας να είναι μία λογική συνέχεια στο παιχνίδι σας (παρ’ όλο που μπορεί να ήταν κανονισμένη).

Αν ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από πράγματα για να πείτε ή να μιλήσετε κατά τη διάρκεια του σεξ μέσω τηλεφώνου, δοκιμάστε ένα role playing. Δημιουργήστε ένα σενάριο που θα κάνει μια κανονική κλήση ή το sexting πιο οικείο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παρόμοιο σενάριο παιχνιδιού ρόλων με αυτό που χρησιμοποιείτε συνήθως στην κρεβατοκάμαρα, ή με το να μιλήσετε για συγκεκριμένες φαντασιώσεις ή να αναβιώσετε μία εμπειρία που είχατε μαζί.

Ξεκινήστε χαλαρά με λίγα ή ακόμα και χωρίς λόγια

Εάν συνήθως δεν είστε ιδιαίτερα λεκτικοί κατά τη διάρκεια του σεξ και ο σύντροφός σας μιλάει περισσότερο, μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτή τη δυναμική στο τηλέφωνο. Μπορείς απλά με λίγα λόγια να πεις τι θα ήθελες, ή να ανταποκρίνεσαι με ήχους ικανοποίησης όταν κάτι σου αρέσει και σε φτιάχνει.

Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι τρομάζουν με το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι επειδή η βρώμικη συζήτηση μπορεί να τους είναι άβολη και να προκαλεί άγχος. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε να είναι άβολη, αλλά ούτε να είναι απαραίτητα απόλυτα βρώμικη. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να περιγράψεις τι κάνεις, αν αγγίζεσαι ή τι σε φτιάχνει και τι θα ήθελες να κάνεις με τον σύντροφό σου.

Μη ξεχνάς ότι η εφόσον δεν είστε μαζί, τα πάντα εξαρτώνται από τα όσα λέει ο καθένας. Αυτό δε θα βοηθήσει μόνο στο να ερεθίσει τον σύντροφό σας, αλλά θα είναι και χρήσιμο στο να του επιτρέψεις να καταλάβεις το επίπεδο kinkiness με το οποίο νιώθεις άνετα.

Βάλτε sex toys στο παιχνίδι.

Τα sex toys δίνουν σίγουρα ένα boost στις προσωπικές σου στιγμές. Ιδιαίτερα αν τα χρησιμοποιείς μαζί με τ@ σύντροφό σου. Η συζήτηση ξεκινά πολύ εύκολα με μία φωτογραφία τους πάνω στο κρεβάτι, και καταλήγει με παράλληλο τηλεφωνικό οργασμό. Εξηγήστε στ@ σύντροφό σας τις λεπτομέρειες του τι χρησιμοποιείτε και πώς τα χρησιμοποιείτε. Αν έχουν και δόνηση, πλησιάστε τα στο ηχείο, ώστε ο/η σύντροφός σας να μπορεί να ακούσει ακριβώς με τι παίζετε.

Πειραματιστείτε με το παιχνίδι της εξουσίας

Εάν έχετε ήδη εδραιώσει δυναμικές εξουσίας μέσα σε μια σεξουαλική σχέση, μπορούν εύκολα να αναδημιουργηθούν μέσω τηλεφώνου, με τον κυρίαρχο σύντροφο να δίνει οδηγίες στον υποτακτικό σύντροφο. Προσπαθήστε να τους πείτε φράσεις για να επαναλάβουν ή παίξτε με τα όρια λέγοντάς τους πότε επιτρέπεται να έχουν οργασμό.

Αν πάλι δεν έχετε δοκιμάσει κάτι ανάλογο από κοντά, ίσως το τηλεφωνικό σεξ να είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε αυτή σας την πλευρά υιοθετώντας σταδιακά τρόπους ομιλίας ανάλογους με τις επιθυμίες σας.

Μην το πολυσκέφτεσαι

Μπορεί να είναι εύκολο να αγχωθείς για το τι θα πεις στη συνέχεια, αλλά το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το σεξ μέσω τηλεφώνου έχει να κάνει με την εσωτερική φωνή της ευχαρίστησής σου, γι’ αυτό άκου τη! Μην ανησυχείς για το αν χρησιμοποιείς τις σωστές ή τις πιο σέξι λέξεις. Αφέσου και μίλα χωρίς περιστροφές με απλά λόγια.

Μέρος τις διαδικασίας μπορεί να είναι και απλά το «Μακάρι να μπορούσα να σε δω γυμν@», ή το «Μακάρι να μπορούσα να σε γλείψω».

Οι πιθανότητες είναι ότι αν ο σύντροφός σας έχει συμφωνήσει να κάνει σεξ μέσω τηλεφώνου, τότε θέλει να σας ακούσει να μιλάτε βρώμικα, γι’ αυτό μην ντρέπεστε και έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να εκφράσετε την πιο kinky πλευρά σας, αν αυτό σας φτιάχνει. Μην κολλήσετε να ζητήσετε και από τον άλλον να σας μιήσει πρόστυχα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Και αν δεν το βρίσκει ερεθιστικό θα το επικοινωνήσει και θα προχωρήσετε σε κάτι άλλο.

Όσο πιο λεπτομερείς και γλαφυροί είστε με τις περιγραφές σας, τόσο περισσότερο θα διεγείρετε τη φαντασία του συντρόφου σας και τη δική σας. Για να το κάνετε πιο εύκολο, κάντε βασικές ερωτήσεις, όπως πώς θέλουν να τους αγγίξετε, τι τους αρέσει, πού θέλουν να βάλετε τη γλώσσα σας κ.λπ. Ή ξεκινήστε με μια «εξομολόγηση» για κάτι που πάντα θέλατε να σας κάνουν και μετά περιγράψτε το αναλυτικά.

Και μετά τον οργασμό, τι;

Ίσως το πιο άβολο μέρος του τηλεφωνικού σεξ είναι η στιγμή  «τώρα τι;» μετά τον οργασμό. Αν ήσασταν μαζί, είτε θα παραμένατε ξαπλωμένοι για λίγο, αγκαλιά ή ο καθένας στη δική του σφαίρα ή θα ήταν η ώρα σας να κάνετε ένα ντουζ. Αλλά τι πρέπει να κάνετε μετά το τηλεφωνικό σεξ; Μαντέψτε! Δεν υπάρχει πρέπει! Μπορείτε απλά να ρωτήσετε τον άλλον πώς νιώθει. Να αρκεστείτε σε ένα ήταν πολύ ωραία και να χαλαρώσετε παρέα στο κρεβάτι. Ή απλά να το κλείσετε και να συνεχίσετε τη συνομιλία με μηνύματα. Δεν υπάρχουν κανόνες! Ό,τι λειτουργεί για εσάς και τ@ σύντροφό σας είναι τέλειο!

Και όπως σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση, επικοινωνήστε τι θέλετε και τι όχι, τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή, ή απλά να αφεθείτε και να απολαύσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις.