Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ οδοντικό φράγμα; Πρόκειται για ένα κομμάτι αποστειρωμένου υφάσματος, το οποίο χρησιμοποιεί ο οδοντίατρος όταν κάνει κάποια εργασία στα δόντια και θέλει να προστατεύσει την στοματική κοιλότητα από την ιατρική διαδικασία ώστε να μην εισαχθούν βακτήρια στον οργανισμό. Αν και σχεδιάστηκε για στοματική χρήση, το οδοντικό φράγμα έχει περάσει και στη σεξουαλική χρήση, καθώς πλέον χρησιμοποιείται και ως προστατευτικό για το στοματικό σεξ: η γυναίκα μπορεί να δεχθεί στοματικό σεξ με ασφάλεια τοποθετώντας πάνω στον κόλπο της αυτό το πανί και μετά απλώς να το πετάξει στα σκουπίδια.

 Αν και το στοματικό σεξ γενικά θεωρείται ασφαλές σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη σεξ, υπάρχουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα τα οποία μπορούν να μεταδοθούν και μέσω της συγκεκριμένης επαφής. Η σύφιλη, η γονόρροια, ο ιός HPV και ο έρπης μπορούν να μεταδοθούν μέσω του στοματικού σεξ. Ο ιός HIV έχει χαμηλό κίνδυνο μετάδοσης μέσω του κολπικού και στοματικού σεξ. Αν όμως μια γυναίκα θέλει να είναι ακόμα πιο ασφαλής μπορεί να χρησιμοποιήσει ή οδοντικό φράγμα όταν δεχθεί στοματικό σεξ, ή πλέον να φοράει ένα επαναστατικό εσώρουχο, το οποίο την προστατεύει από τη μετάδοση ασθενειών ( όπως αντίστοιχα ο άνδρας μπορεί να φορέσει προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.)

Το Lorals λοιπόν, είναι ένα λεπτό, ελαστικό εσώρουχο με γεύση βανίλια, το οποίο είναι πλέον εγκεκριμένο από τον FDA για την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να κολλήσει μια γυναίκα από το στοματικό σεξ.

Το Lorals είναι κατασκευασμένο από λατέξ και είναι αδιαπέραστο στο  εσωτερικό του μηρού για να κρατοά τα υγρά μέσα/έξω. Προς το παρόν διατίθεται σε αδιαφανές μαύρο μπικίνι ή σε “shorties”, αλλά η δημιουργός της Lorals, Melanie Cristol, είπε στους New York Times ότι ετοιμάζουν και μια διάφανη έκδοση. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εσωρούχων Lorals: εκείνα για απόλαυση, εκείνα για προστασία και εκείνα για άνεση, με τα εσώρουχα προστασίας να έχουν εγκριθεί από τον FDA. Ενώ τα Lorals δεν έχουν δοκιμαστεί σε κλινικές δοκιμές, σύμφωνα με τους Times η εταιρεία υποχρεώθηκε να παράσχει “εκτενή τεκμηρίωση” σχετικά με τα εσώρουχα, συμπεριλαμβανομένου του πάχους, της αντοχής και της ελαστικότητάς τους, προκειμένου να λάβει την έγκριση του FDA.

Το Lorals είναι μόλις το δεύτερο προϊόν που έχει εγκριθεί για την προστασία κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ σε γυναίκες. Το πρώτο είναι το προαναφερθέν οδοντικό φράγμα, το οποίο είναι ένα λεπτό φύλλο λατέξ ή πολυουρεθάνης που πρέπει η γυναίκα να κρατάει στη θέση του με τα χέρια της για να δημιουργήσει ένα φράγμα μεταξύ του στόματος και των γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. “Είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλές”, δήλωσε στους Times η δρ Jeanne Marrazzo, διευθύντρια λοιμωδών νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ. “Εννοώ, ειλικρινά, θα μπορούσε να υπάρχει κάτι λιγότερο σέξι από ένα οδοντικό φράγμα;”

Η Melanie Cristol, είπε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα προϊόν που “ήταν φτιαγμένο φιλικά τόσο προς το σώμα όσο και προς το πραγματικό σεξ “ (τα οδοντικά φράγματα δεν είναι φτιαγμένα για στοματικό σεξ, αλλά δανεικά από την οδοντιατρική καθώς όπως είπαμε πρόκεται για το ελαστικό φράγμα που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να δημιουργήσουν ένα φράγμα μεταξύ των δοντιών ενός ατόμου και του σάλιου κατά τη διάρκεια μιας οδοντιατρικής επέμβασης) Έτσι, γεννήθηκαν τα Lorals.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος των Lorals, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για να φορέσει κάποια γυναίκα εσώρουχα σχεδιασμένα για στοματικό σεξ. Μπορούν να παρέχουν ένα πρόσθετο επίπεδο άνεσης για όσες έχουν βιώσει τραύματα στο παρελθόν και θέλουν μεγαλύτερη κάλυψη κατά τη διάρκεια της επαφής. Μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και όταν ο σύντροφος έχει ιδιαίτερα τριχωτά γένια που μπορεί να ενοχλούν μια γυναίκα ως αίσθηση.  Όσο για το ποια είναι η αίσθησή του κατά την πράξη, όπως είπε ένα ζευγάρι στους Times, η υφή του Lorals μοιάζει με δέρμα και η γεύση του ήτανσαν να τρως μπισκότο“. Nα πούμε καλή όρεξη;