Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει ανανεωμένο για πέμπτη χρονιά στις 13,15 και 20-22 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ -TIF Helexpo στη Θεσαλονίκη.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί ένα «γευστικό» χωριό με πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο. Θα βρει burgers από τα κορυφαία spots της πόλης, το πρώτο ελληνικό street food, το σουβλάκι, που φυσικά θα είναι παρών καθώς και αυθεντικές γεύσεις από Ασία με noodles, tikka masala και sushi. Θα μεταφερθεί νοερά στο Μεξικό για tacos, burritos, quesadillas και μοναδικές εμπνεύσεις. Θα υπάρχουν όμως και κλασσικές απολαύσεις όπως ναπολιτάνικη πίτσα.

Επίσης, το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές του Πόντου, εκλεκτές κοπές κρεάτων, χορτοφαγικές επιλογές με εναλλακτικές επιλογές γύρου, falafels και Fish ΄n’ Chips. Τέλος, για του λάτρεις των γλυκών θα υπάρχουν παγωτά, παραδοσιακοί λουκουμάδες με μυστικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, αυθεντικές ιταλικές συνταγές και φυσικά πολλές ακόμα επιλογές απ΄ όλο τον κόσμο.Η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει να υπάρχουν στο χώρο περισσότερα από 35 Street Food booths, γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, 5 rest areas και στα 2 music stages θα παίξουν μουσική οι Polkar, Koza Mostra, Souled Out και αρκετοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Πληροφορίες:
Προαύλιος χώρος της ΔΕΘ -TIF Helexpo, Θεσσαλονίκη
Ώρες & Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή (13/5) & (20/5): 18:00 – 00:00, Σάββατο (14/5 | 21/5) & Κυριακή (15/5 | 22/5): 12:00 – 00:00
Γενική Είσοδος: 3€ | Τριήμερο Εισιτήριο: 7€
Facebook Event
Προπώληση- Διάθεση  Εισιτηρίων: Αποκλειστικά από το Viva.gr