Οι τέσσερις περφόρμερ του We are in the army now κάνουν, επιτέλους, check-in στη Στέγη στις 6 Μαΐου. Στην παράσταση του Ηλία Αδάμ, η Gen Z παίρνει τα όπλα στα χέρια και μας υποδέχεται σε έναν νέο κόσμο όπου τα emoji και τα Pokémon συνυπάρχουν με την ακραία ευαισθησία και τον αιρετικό ακτιβισμό και σε ένα θέατρο εξίσου ψηφιακό όσο και αθεράπευτα σωματικό.
 
Τους γνωρίσαμε τον Απρίλιο του ‘21, μέσα από το Onassis Channel στο YouTube, να θυμίζουν σούπερ ήρωες Power Rangers, τα Pokémon και τη σέξι Cardi B. Ένα χρόνο μετά, ταξίδεψαν για δύο «ζωντανές» -με κοινό- παραστάσεις στο Teatros del Canal της Μαδρίτης και στο Ringlokschuppen Ruhr του Μίλχαϊμ της Γερμανίας, τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2022 αντίστοιχα, με την υποστήριξη του προγράμματος «Εξωστρέφεια» της Στέγης. Τώρα, ήρθε η ώρα της «στρατολόγησης» στη Μικρή Σκηνή.

Φωτ: Πηνελόπη Γερασίμου

Στο We are in the army now όλα συμβαίνουν μέσα σε μια campy ατμόσφαιρα, γεμάτη snapshots από τις ζωές οριακών millennials, με χορογραφίες τύπου Tik Tok και βιντεοκλίπ της Britney Spears, με βαθιά εξομολογητικές selfies και memes για την αμφιλεγόμενη σχέση κοινωνικής-περιβαλλοντικής δικαιοσύνης και κοινωνικών μέσων. Μόνο που εκείνο που ποστάρεται είναι η συλλογική οργή και ορμή μιας ολόκληρης γενιάς, μαζί με όλο το άγριο χιούμορ που τη διακατέχει.

Φωτ: Πηνελόπη Γερασίμου

Συντελεστές
Κείμενο & Σκηνοθεσία: Ηλίας Αδάμ
Σκηνικά, κοστούμια, ψηφιακός χώρος: Sita Messer
Συνεργασία στα σκηνικά και τα κοστούμια: Ηλέκτρα Σταμπούλου
Συνεργασία στο κείμενο και τη δραματουργία: Χρήστος Βρεττός, Χριστίνα Μαυρομμάτη
Συντονισμός Δραματουργικών Εργαστηρίων: Χρήστος Βρεττός
Πρωτότυπη Μουσική: Gary Salomon
Χορογραφίες: Πάνος Μαλακτός
Σχεδιασμός Φωτισμών: Παναγιώτης Λαμπής
Δημιουργία Video Και Animation: Ίρια Βρεττού
Παίζουν: Στυλιάνα Ιωάννου, Τζέο Πακίτσας, Σοφία Πριοβόλου, Gary Salomon

Φωτ: Πηνελόπη Γερασίμου

Πληροφορίες:
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση- Μικρή Σκηνή, Λ.Συγγρού 107
06.05 – 15.05.2022 (εκτός από 9 & 10 Μαΐου)
Ώρα έναρξης: Στις 21:00
Διάρκεια: 1 ώρα & 20 λεπτά