Το νέο hair studio του Άλεξ Παρίση στο Παγκράτι αποτελεί μια πραγματικά exclusive και ταυτόχρονα cool εμπειρία. Η boutique αισθητική του χώρου αποτυπώνει την προσωπική φιλοσοφία του Άλεξ, καθώς επίσης και την ηρεμία που τον διακατέχει, συνθέτοντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Η φιλοσοφία του θέτει στο επίκεντρο την γυναίκα και την προσωπικότητά της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Αγαπά τα effortless φρέσκα χτενίσματα και τις γήινες αποχρώσεις στα μαλλιά, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την φινέτσα που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. Με εφόδιο τις σπουδές του, τις δημιουργικές συνεργασίες με celebrities και την πολυετή ενασχόλησή του με την μόδα σε fashion editorials, ο Άλεξ χρησιμοποιεί τις τεχνικές του δεξιότητες με σκοπό να αναδείξει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας.

Η boutique αισθητική του χώρου αποτυπώνει την προσωπική φιλοσοφία του Άλεξ, καθώς επίσης και την ηρεμία που τον διακατέχει, συνθέτοντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης.

Τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να συνθέσει έναν δικό του χώρο στο κέντρο της Aθήνας συνδέοντας το μοντέρνο με το διαχρονικό. Ο κομψά διακοσμημένος χώρος, με vintage στοιχεία επιμελημένα από τον ίδιο τον hair stylist, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης, γεγονός που αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον Άλεξ από την πρώτη στιγμή. Το φωτεινό studio, το οποίο διακοσμείται καθημερινά με φρέσκα λουλούδια, συντελεί στην δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας, όπου η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητά της, να ηρεμήσει και να «ταξιδέψει» ενώ ο Άλεξ και οι συνεργάτες του αφιερώνουν χρόνο στην περιποίησή της.

Η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο concept είναι ότι η επίσκεψη στο hair studio πρέπει να αποτελεί ένα μικρό, προσωπικό τελετουργικό όπου η κάθε γυναίκα μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Άλεξ, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία περιποίησης με μία δόση πολυτέλειας στον εαυτό της.

Φρύνης 16, Παγκράτι, Αθήνα

Το φωτεινό studio, το οποίο διακοσμείται καθημερινά με φρέσκα λουλούδια.