Οι OMODA & JAECOO θα ξεκινήσουν μια περιοδεία αυτοκινητοπομπής 5.000 χιλιομέτρων σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Summer Sports Festival 2024. Οι αυτοκινητοπομπές της OMODA & JAECOO θα ξεκινήσουν από ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ισπανία, θα περάσουν από ευρωπαϊκές πόλεις όπου η ιστορία και η μοντέρνα αισθητική συγκλίνουν και θα καταλήξουν στο Παρίσι για να συμμετάσχουν στη BRAND NIGHT και στα εγκαίνια του pop-up καταστήματος. Ταυτόχρονα, θα μεταφέρουν στον κόσμο το Ολυμπιακό πνεύμα και τη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εκδήλωση αυτή θα αναδείξει τις τοπικές δυνατότητες παραγωγής και την παγκόσμια ποιότητα της OMODA & JAECOO και θα επισημάνει επίσης την ανάπτυξη της OMODA & JAECOO με ταχείς ρυθμούς στην ευρωπαϊκή αγορά, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της ως παγκόσμιο brand αυτοκινήτων.

Τα βλέμματα θα επικεντρωθούν παγκοσμίως φέτος σε ένα αθλητικό γεγονός καθώς η φλόγα αναβιώνει στο Παρίσι. Σε αυτό το γεμάτο από πάθος και όνειρα καλοκαίρι, τα νέα εξατομικευμένα αυτοκίνητα της OMODA & JAECOO θα προσθέσουν ένα μοναδικό χρώμα στην αθλητική γιορτή με τον χαρακτηριστικό LOHAS τρόπο, που απηχεί το αθλητικό πνεύμα.

Γνωστά ΜΜΕ της αυτοκινητοβιομηχανίας, αστέρες του αθλητισμού και διεθνείς προσωπικότητες του lifestyle από την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Πολωνία θα σχηματίσουν τέσσερις αυτοκινητοπομπές, σε συνεργασία με στελέχη των OMODA & JAECOO, για να οδηγήσουν τους παγκόσμιους χρήστες στην ιστορία και τη νεωτερικότητα της ευρωπαϊκής ηπείρου. Όλοι, θα συγκεντρωθούν στο Παρίσι για να συμμετάσχουν στο μεγάλο γεγονός ενός κύκλου που διαρκεί έναν αιώνα.

Διασχίζοντας 5.000 χιλιόμετρα: OMODA & JAECOO ξεκινούν ευρωπαϊκή περιοδεία

Το ταξίδι που θα περάσει από τέσσερις χώρες θα ξεκινήσει από τους εκθεσιακούς χώρους OMODA & JAECOO κάθε πόλης ή τα καταστήματα 4S σε κάθε χώρα. Μεταξύ αυτών, η ισπανική αυτοκινητοπομπή θα έχει μια ιδιαίτερη τιμή – καθώς θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη τελετή αναχώρησης στο πρώτο ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της μάρκας στην Ισπανία. Τα star μοντέλα των OMODA & JAECOO, OMODA 5, OMODA E5 και JAECOO J7, θα συγκεντρωθούν επίσης για πρώτη φορά.

Τα αποκλειστικά αυτοκίνητα για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοπομπές αυτή τη φορά είναι τα τριάστερα μοντέλα των OMODA & JAECOO, διακοσμημένα με προσεκτικά προσαρμοσμένα καλύμματα σπορ αυτοκινήτων. Αυτά περιλαμβάνουν το έξυπνο αμιγώς ηλεκτρικό SUV OMODA E5, που αναδεικνύει τη δέσμευση της μάρκας για την προστασία του περιβάλλοντος με την φιλοσοφία οδήγησης με καθαρή ενέργεια, το μοντέρνο crossover SUV OMODA 5, που αποδεικνύει την επιδίωξη της μάρκας για μόδα και προσωπικότητα με τη μοναδική σχεδιαστική του φιλοσοφία, και το high-end off-road SUV JAECOO J7, που ενσαρκώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην ατρόμητη εξερεύνηση και το περιπετειώδες πνεύμα με τις εξαιρετικές εκτός δρόμου επιδόσεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη δυναμική εμφάνιση του J7 στους ευρωπαϊκούς δρόμους και την πρώτη οδική δοκιμή μεγάλων αποστάσεων ολόκληρης της σειράς OMODA & JAECOO στην Ευρώπη.

Στο δρόμο προς το Παρίσι, οι αυτοκινητοπομπές θα διασχίσουν βουνά, ποτάμια, λίμνες και θάλασσες, θα εισχωρήσουν σε δρόμους και τα σοκάκια και θα βιώσουν την τέλεια ενσωμάτωση των ιστορικών ορόσημων, των τοπικών εθίμων, της γαστρονομικής κουλτούρας και του αθλητικού πνεύματος. Αυτές οι συναρπαστικές στιγμές θα καταγραφούν επίσης με τη μορφή ντοκιμαντέρ και προσαρμοσμένων οδικών χαρτών από την OMODA & JAECOO, διατηρώντας μια πολύτιμη πολιτιστική μνήμη για το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Όταν οι αυτοκινητοπομπές και από τις τέσσερις χώρες φτάσουν αισίως στο Παρίσι, η εκδήλωση Brand Night της OMODA & JAECOO και η συνέντευξη Τύπου για την ευρωπαϊκή στρατηγική θα ξεκινήσουν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. Οι τελευταίες βασικές στρατηγικές για την Ευρώπη και τα τελευταία επιτεύγματα εφαρμογής στην ευρωπαϊκή αγορά θα αποκαλυφθούν εκί. Αξίζει να περιμένουμε ότι το οικολογικό προϊόν, σκύλοι-ρομπότ OMODA & JAECOO θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Brand Night, φέρνοντας πρωτόγνωρες συναρπαστικές παραστάσεις και διαδραστικές εμπειρίες στο κοινό που θα παρεβρίσκετει εκεί, παρουσιάζοντας τα τελευταία επιτεύγματα της μάρκας στην έξυπνη τεχνολογία..

Το πρώτο Ευρωπαϊκό pop-up κατάστημα της OMODA & JAECOO επίσημα μετά τη Brand Night. Οι χρήστες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν τα νέα μοντέλα και τις τάσεις των εμπορικών σημάτων OMODA & JAECOO στο Παρίσι και να χαρούν μια μοναδική εμπειρία τέλειας ενσωμάτωσης του αθλητισμού και των εμπορικών σημάτων OMODA & JAECOO στο pop-up store.

Ταυτόχρονα, οι αυτοκινητοπομπές θα ρίχνουν μια ματιά στα ορόσημα του Παρισιού, εξερευνώντας την αιωνόβια κουζίνα, τη μόδα, τον πολιτισμό και την τέχνη της πόλης. Καθώς η δάδα θα ανάβει, οι αυτοκινητοπομπές OMODA & JAECOO θα ολοκληρώσουν αυτή την περιοδεία 5000 χιλιομέτρων και 100 ωρών ως φόρο τιμής στον αθλητισμό.

Παγκόσμια παραγωγή, παγκόσμια εξυπηρέτηση και παγκόσμια ποιότητα: Προώθηση με πλήρη ταχύτητα για την ευρωπαϊκή στρατηγική των OMODA & JAECOO

Χάρη στον σταθερό και γρήγορο ρυθμό επέκτασης της OMODA & JAECOO στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι δυνατόν να ξεκινήσει μια περιοδεία αυτοκινητοπομπής τεσσάρων χωρών μήκους 5.000 χιλιομέτρων σε όλη την Ευρώπη. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες από την είσοδό τους στην ευρωπαϊκή αγορά, οι μάρκες δημιούργησαν το πρώτο εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ευρώπη, ενισχύοντας περαιτέρω τις παγκόσμιες δυνατότητες τοπικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, το δίκτυο αντιπροσώπων των εμπορικών σημάτων στην Ευρώπη επεκτάθηκε ταχύτατα σε σχεδόν 100 καταστήματα, ενώ η δύναμη των παγκόσμιων υπηρεσιών τους και οι ικανότητες δημιουργίας καναλιών είναι επίσης σπάνιες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, αποδεικνύοντας την ισχυρή απήχηση και την ανταγωνιστικότητα των εμπορικών σημάτων στην αγορά.

Η ταχεία ανάπτυξη της OMODA & JAECOO δεν είναι τυχαία, στηρίζεται στη δύναμη των προϊόντων και την παγκόσμια ποιότητα. Η επερχόμενη δοκιμή της Ολυμπιακής περιοδείας μεγάλων αποστάσεων μήκους 5.000 χιλιομέτρων δεν θα είναι μόνο μια σοβαρή δοκιμασία της δύναμης των προϊόντων των μοντέλων OMODA & JAECOO, αλλά και μια ολοκληρωμένη επίδειξη της παγκόσμιας ποιότητάς τους. Μέσω αυτής της οδικής δοκιμής υπερ-μεγάλων αποστάσεων, η OMODA & JAECOO θα αποδείξει στον κόσμο τις εξαιρετικές επιδόσεις και την αξιοπιστία των μοντέλων της κάτω από διαφορετικές οδικές συνθήκες και περιβάλλοντα, αναδεικνύοντας την έμφαση και τα επιτεύγματα των εμπορικών σημάτων στην ανάπτυξη της προσαρμοστικότητας για την ευρωπαϊκή περιοχή.

Αυτό το καλοκαίρι, ας ακολουθήσουμε τα βήματα των αυτοκινητοπομπών τεσσάρων χωρών της OMODA & JAECOO, ας ζήσουμε μαζί το πάθος των αθλητικών εκδηλώσεων, ας εξερευνήσουμε μαζί τα έθιμα της Ευρώπης και ας γίνουμε μάρτυρες του ένδοξου νέου κεφαλαίου των εμπορικών σημάτων OMODA & JAECOO στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως.

Πηγή: ΔΤ