Το 2018, η Rolls-Royce παρουσίασε ένα πολλά αναμενόμενο SUV: την Cullinan, από πολυτελές αλουμίνιο.

«Όσον αφορά το πώς ξεκινήσαμε το ταξίδι σχεδιασμού της Cullinan ήταν αυτή η αναγνώριση ότι για πρώτη φορά η Rolls-Royce έπρεπε να έχει αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό και πρακτικό όχημα, στο οποίο η πολυλειτουργικότητα και η ικανότητα θα συνδυάζονταν με την πολυτέλεια. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, πάντα θα σχεδιάζαμε αυτό το όχημα με λειτουργική προϋπόθεση» εξήγησε, σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Designboom, ο Giles Taylor, διευθυντής ντιζάιν στη Rolls-Royce.

Ανέκαθεν η Rolls-Royce ήταν η αγαπημένη αθλητών και διασημοτήτων. Στον νου, αμέσως έρχεται η φουτουριστική Wraith του Justin Bieber. Λίγα χρόνια αργότερα, η τελευταία διάσημη προσωπικότητα που απέκτησε τέτοιο φανταχτερό όχημα ήταν ο επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ Marcell Ozuna.

Για τη Rolls-Royce Cullinan του, ο Ozuna προσέγγισε τον Lianko Ramirez της Luxury Concierge του Μαϊάμι, ο οποίος τύλιξε το αυτοκίνητο με ιριδίζοντα χρώματα. Το αποτέλεσμα της βαφής δημοσιοποιήθηκε στο Instagram, όπου οι Ramirez και Ozuna μοιράστηκαν φωτογραφίες του τελικού προϊόντος – στο οποίο πέρασαν ζάντες Forgiato.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ