Ο Γάλλος προπονητής βρίσκεται, πλέον, μία ανάσα από το ν΄ αναλάβει τα ηνία των πρωταθλητών της Ligue 1. Ο σύλλογος της Νίκαιας και η Παρί βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις, καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Νις, ωστόσο, ο ίδιος συμφώνησε σε όλα με τους «Παριζιάνους» έως το καλοκαίρι του 2024.

Απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό μέσο ενημέρωσης ο μισθός του Γκαλτιέ θα είναι χαμηλότερος από αυτόν του προκατόχου του.

Αυτό, πάντως, δεν τον εμπόδισε ν΄ αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης της Παρί και να συμφωνήσει για δύο χρόνια, με την ομάδα της πρωτεύουσας να διατηρεί την οψιόν της επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τους συνεργάτες του δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία ως προς το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο Αργεντινός τεχνικός.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και αυτό το θέμα, το πιθανότερο έως το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν υπάρξει, πάντως, κάποια απίθανη ανατροπή στην υπόθεση ο Γκαλτιέ πολύ σύντομα θα είναι ο διάδοχος του Ποτσετίνο στο «τιμόνι» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ