Η ιστορία των φυλετικών διακρίσεων είναι μακρά και οδυνηρή και σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται στους αγώνες των μαύρων Αμερικανών τη μεταπολεμική περίοδο. Είναι όμως σε αυτούς που μπορεί κανείς να αναζητήσει και να βρει τη ρητορική που καταδεικνύει πόσο λίγη αρμονία κυριαρχούσε –και για πολλούς εξακολουθεί να κυριαρχεί– ανάμεσα στις διακηρύξεις των δυτικών δημοκρατιών και στη μοίρα όσων κρίνονταν συνοπτικά «κατώτεροι» βάσει του χρώματος της επιδερμίδας τους. Ο στόχος πίσω από την επιλογή των δύο λόγων που δημοσιεύουμε σήμερα δεν είναι τόσο να ιστορήσουμε το Κίνημα Πολιτικών Δικαιωμάτων ή – ακόμη λιγότερο – τους αγώνες όσων εναντιώθηκαν στις φυλετικές διακρίσεις, αλλά να επισημάνουμε τη διαφορετική γλώσσα με την οποία μπορεί να περιγραφεί το ίδιο πρόβλημα. Δίχως φυσικά να επιδιώκουμε συγκρίσεις μεταξύ χριστιανικής και μουσουλμανικής ηθικής per se, εν τούτοις παρατηρούμε τη διαφορετική στάση μεταξύ του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του Μάλκολμ Χ, όσον αφορά την αντιμετώπιση των λευκών υπερμάχων του κινήματος, τη χρήση βίας, τη θέση της θρησκείας στο κίνημα κ.ά.

Μεγαλώνοντας στην πόλη Λάνσινγκ του Μίσιγκαν, ο νεαρός Μάλκολμ Λιτλ είδε την Κου-Κλουξ-Κλαν να καίει το σπίτι του και να δολοφονεί τον πατέρα του. Με τη μητέρα του έγκλειστη σε άσυλο ψυχασθενών, ο Μάλκολμ πέρασε το υπόλοιπο της παιδικής του ηλικίας σε αναμορφωτήρια. Το 1946, όσο βρισκόταν στη φυλακή για διάρρηξη, ασπάστηκε τη μουσουλμανική πίστη μέσω της ερμηνείας που διεκήρυττε το Έθνος του Ισλάμ. Αυτή η ακραία οργάνωση πίστευε στην ανωτερότητα της μαύρης φυλής και στο γεγονός ότι όλοι οι λευκοί είναι εκ φύσεως όργανα του κακού. Όταν αποφυλακίστηκε το 1952, ο Μάλκολμ Λιτλ ταξίδεψε στο Σικάγο όπου συνάντησε τον ηγέτη του Έθνους του Ισλάμ Ελάιζα Μοχάμεντ και ασπάστηκε τον ασκητισμό του. Άλλαξε το επίθετό του σε «Χ» – μια πρακτική προσφιλής στα μέλη της οργάνωσης που πίστευαν ότι τα επίθετά τους τούς είχαν κληροδοτηθεί από τους δουλέμπορους του παρελθόντος.

Ο Μάλκολμ Χ αποδείχθηκε δεινός ρήτορας και γρήγορα έγινε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς εκπροσώπους του Έθνους του Ισλάμ. Στους λόγους του, όπως αυτός που εκφώνησε στις 4 Δεκεμβρίου 1963, απέρριπτε τόσο τις φυλετικές διακρίσεις όσο και τη φυλετική ισότητα. Αντ’ αυτών υποστήριζε την απόσχιση της μαύρης κοινότητας, τη μαύρη υπερηφάνεια και την αυτοδιάθεση. Επειδή ακριβώς υποστήριζε τη χρήση βίας – αν και μόνο για αυτοπροστασία – θεωρήθηκε από πολλούς φανατικός και η ηγεσία του πολεμήθηκε από άλλους ηγέτες του Κινήματος για τα Πολιτικά Δικαιώματα, οι οποίοι υποστήριζαν την ειρηνική διαμαρτυρία. Η επιτυχία του Μάλκολμ Χ και η αποτελεσματικότητά του με τα πλήθη προκάλεσαν τον φθόνο στους κόλπους του Έθνους του Ισλάμ. Το 1964 ο Μάλκολμ Χ εγκατέλειψε την οργάνωση, διατηρώντας εν τούτοις πολλούς από τους οπαδούς του. Η αυξανόμενη αντιπαλότητα ανάμεσα στον Μάλκολμ Χ και στο Έθνος του Ισλάμ οδήγησε σε απειλές κατά της ζωής του. Οι απειλές έγιναν πραγματικότητα την 21η Φεβρουαρίου του 1965, όταν τρία μέλη της οργάνωσης τον δολοφόνησαν σε μια συγκέντρωση στο Χάρλεμ.

«O Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει ότι, όπως το διαβολικό αμάρτημα της δουλείας προκάλεσε την πτώση και τον αφανισμό της αρχαίας Αιγύπτου και της Βαβυλώνας και της αρχαίας Ελλάδας, καθώς επίσης και της αρχαίας Ρώμης, έτσι και το διαβολικό αμάρτημα της αποικιοκρατίας (δουλεία ευρωπαϊκού 19ου αιώνα) προκάλεσε την κατάρρευση των εθνών των λευκών στη σημερινή Ευρώπη ως δυνάμεων του κόσμου. Αμερόληπτοι λόγιοι και αμερόληπτοι παρατηρητές συμφωνούν ότι ο πλούτος και η ισχύς της Ευρώπης των λευκών έχουν ραγδαία μειωθεί στη διάρκεια της 19ετούς περιόδου μεταξύ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και σήμερα.

Συνεπώς εμείς, της σημερινής γενιάς στέκουμε επίσης μάρτυρες του πώς η υποδούλωση εκατομμυρίων μαύρων σε αυτή τη χώρα φέρνει τώρα την Αμερική των Λευκών στη δική της ώρα της κρίσεως, στην πτώση της ως ενός αξιοσέβαστου έθνους. Και ακόμη και εκείνοι οι Αμερικανοί που είναι τυφλωμένοι από παιδιάστικο πατριωτισμό μπορούν να δουν ότι είναι μόνο θέμα χρόνου ωσότου η Αμερική των Λευκών επίσης θα καταστραφεί εντελώς από τα ίδια της τα αμαρτήματα και όλα τα ίχνη της πρότερης δόξας της θα εξαλειφθούν από αυτόν τον πλανήτη διά παντός.

Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει ότι, όπως ήταν θείο θέλημα στην περίπτωση του αφανισμού των αυτοκρατοριών των σκλάβων του αρχαίου και σύγχρονου παρελθόντος, (έτσι) η κρίση και ο αφανισμός της Αμερικής επίσης θα προκληθούν από θείο θέλημα και θεία δύναμη. Όπως ακριβώς τα αρχαία έθνη πλήρωναν για τα κρίματά τους σε βάρος της ανθρωπότητας, η Αμερική των Λευκών πρέπει τώρα να πληρώσει για τα αμαρτήματά της σε βάρος 22 εκατομμυρίων Νέγρων. Τα χειρότερα εγκλήματα της Αμερικής των Λευκών είναι η υποκρισία και η απάτη της. Η Αμερική των Λευκών υποκρίνεται ότι αναρωτιέται: «Τι χρειάζονται αυτοί οι Νέγροι;». Η Αμερική των Λευκών γνωρίζει ότι 400 χρόνια σκληρής δουλείας έχουν κάνει αυτά τα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβους υπερβολικά (πνευματικά) τυφλούς για να δουν τι πραγματικά θέλουν. Η Αμερική των Λευκών θα έπρεπε να αναρωτηθεί: «Τι θέλει ο Θεός για αυτά τα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβους;». Ποιος θα κάνει την Αμερική των Λευκών να μάθει τι θέλει ο Θεός; Ποιος θα παρουσιάσει το σχέδιο του Θεού στην Αμερική των Λευκών;

Ποια είναι η λύση του Θεού στο πρόβλημα που προκλήθηκε από την παρουσία 22 εκατομμυρίων ανεπιθύμητων σκλάβων εδώ στην Αμερική; Και ποιος θα παρουσιάσει τη λύση του Θεού; Εμείς, οι Μουσουλμάνοι που ακολουθούμε τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ, πιστεύουμε ολόψυχα στον Θεό της δικαιοσύνης. Πιστεύουμε στον Πλάστη, του οποίου η θεία δύναμη και οι νόμοι του δικαίου δημιούργησαν και διατηρούν το σύμπαν. Πιστεύουμε στο πάνσοφο Υπέρτατο Ον: τον μεγάλο Θεό που αποκαλείται «Ιεχωβά» από τους μονοθεϊστές Εβραίους. Δεν πιστεύουμε στην Τριάδα (ή σε «πολλούς θεούς») όπως υποστηρίζεται από τους Πολυθεϊστές Χριστιανούς. Εμείς που ήμαστε Μουσουλμάνοι αποκαλούμε τον Θεό με το πραγματικό του όνομα: Αλλάχ, ο μεγάλος Θεός του Σύμπαντος, Ο Άρχων όλων των κόσμων, ο Κυρίαρχος της Ημέρας της Κρίσεως. Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει ότι Αλλάχ είναι το πραγματικό όνομα του θείου Υπέρτατου Όντος και ότι Ισλάμ είναι μια αραβική λέξη που σημαίνει απόλυτη υποταγή στη θεία βούληση ή υπακοή στην καθοδήγηση του Θεού.

Εμείς που είμαστε Μουσουλμάνοι πιστεύουμε σε αυτή τη θρησκεία που περιγράφεται στην αραβική γλώσσα με τη λέξη «Ισλάμ». Αυτή η θρησκεία, το Ισλάμ, μας διδάσκει υποταγή στο θέλημα του Θεού και υπακοή στην καθοδήγηση του Θεού. Μας δίνει την ηθική πειθαρχία που μας διευκολύνει να περπατήσουμε στο μονοπάτι της αλήθειας και της αρετής. «Μουσουλμάνος» είναι μια αραβική λέξη και περιγράφει έναν άνθρωπο του οποίου η θρησκεία είναι το Ισλάμ. Μουσουλμάνος είναι κάποιος που ασκεί απόλυτη υποταγή και υπακοή στο θέλημα του Θεού. […]

Γιατί ο λευκός Αμερικανός είναι τόσο ενάντιος στο να μάθουν τα 22 εκατομμύρια Νέγροι σχετικά με τη θρησκεία του Ισλάμ; Το Ισλάμ είναι η θρησκεία που εξυψώνει τους ηθικούς από τους ανθρώπους που θέλουν να πράττουν το σωστό. Μόνο με το να μας διδάσκει τη θρησκεία του Ισλάμ και με το να μας δείχνει πώς να ζούμε τη ζωή ενός Μουσουλμάνου, ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ απομακρύνει εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς Νέγρους από τον αλκοολισμό, τον εθισμό στα ναρκωτικά, τη νικοτίνη, τη ληστεία, το ψεύδος, την απάτη, τον τζόγο, τη βωμολοχία, τη βρωμιά, τη μοιχεία, την απιστία και τις πολλές άλλες πράξεις ακολασίας που είναι σχεδόν αδιαχώριστες από αυτή την ανήθικη Δυτική κοινωνία.

Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ έχει αποκαταστήσει τις πολιτισμικές μας ρίζες, τη φυλετική μας ταυτότητα, τη φυλετική μας υπερηφάνεια και τη φυλετική μας αυτοπεποίθηση. Μας έχει δώσει το κίνητρο και την ενέργεια να σταθούμε στα δικά μας πόδια και να περπατήσουμε μόνοι μας. Όπως ακριβώς πιστεύουμε σε έναν Θεό, το οποίου το γνήσιο όνομα είναι Αλλάχ, πιστεύουμε επίσης ότι αυτός ο ένας Θεός έχει μία μόνο θρησκεία, τη θρησκεία του Ισλάμ. Πιστεύουμε ότι ζούμε στην εποχή «επαλήθευσης της προφητείας», την εποχή που προέβλεψαν οι αρχαίοι προφήτες του Θεού, τότε που ο ένας αυτός Θεός θα χρησιμοποιήσει τη μια του θρησκεία προκειμένου να εδραιώσει έναν κόσμο εδώ στη Γη – τον κόσμο του Ισλάμ ή τον Μουσουλμανικό κόσμο… το οποίο μόνο σημαίνει: έναν κόσμο παγκόσμιας αδελφοσύνης, ο οποίος θα εδράζεται στις αρχές της αλήθειας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας, της αρετής και της ειρήνης.

Προτού όμως ο Θεός μπορέσει να δημιουργήσει τον νέο του κόσμο, τον Μουσουλμανικό κόσμο ή τον κόσμο του Ισλάμ, ο οποίος θα θεμελιωθεί στις αρχές της αλήθειας, της ειρήνης και της αδελφοσύνης, ο Θεός ο ίδιος πρέπει πρώτα να εξαλείψει αυτόν τον φαύλο Δυτικό κόσμο, τον κόσμο των λευκών… έναν κόσμο μοχθηρό, που εξουσιάζεται από μια φυλή δαιμόνων, που κηρύττουν τη φαυλότητα, ασκούν τη δουλεία και τρέφονται από την ανεντιμότητα και την ανηθικότητα. Εσείς κι εγώ ζούμε σε αυτή τη μεγάλη Ημέρα της Κρίσεως, την ύστατη ώρα, τότε που οι αρχαίοι προφήτες προέβλεψαν ότι ο Θεός ο ίδιος θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως, με σάρκα και οστά, και με θεία δύναμη θα προκαλέσει την κρίση και τον αφανισμό του σημερινού φαύλου κόσμου.

Η ώρα της κρίσεως και της συντέλειας έφτασε για την Αμερική των Λευκών, για τους διαβολικούς υποκριτικούς σπόρους της δουλείας και για την υποκρισία που έχει σπείρει ∙ και ο Θεός ο ίδιος έχει διακηρύξει ότι κανείς δεν θα γλιτώσει από τον αφανισμό αυτού του Δυτικού κόσμου, εκτός από εκείνους που δέχονται τον Αλλάχ ως Θεό, το Ισλάμ ως τη μόνη θρησκεία του και τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ ως τον Αγγελιοφόρο του στα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβους εδώ στην Αμερική, στα 22 εκατομμύρια Νέγρους οι οποίοι αναφέρονται στον συμβολισμό των Γραφών ως το Απολωλός Πρόβατο, οι Απολεσθείσες Φυλές ή ο Απολεσθείς Λαός του Θεού. Η Αμερική των Λευκών είναι καταδικασμένη! Ο Θεός έχει διακηρύξει ότι ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ είναι το μόνο σας μέσο διαφυγής. Όταν απορρίπτετε τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ, όταν αρνείστε να ακούσετε το μήνυμά του ή να προσέξετε την προειδοποίησή του, κλείνετε τη μόνη σας πόρτα διαφυγής. Όταν αποκόπτεστε από αυτόν, αποκόπτετε τον εαυτό σας από τη μόνη σας διέξοδο από τη θεία συμφορά, η οποία πλησιάζει γοργά την Αμερική των Λευκών.

Προτού η υπερηφάνειά σας σάς κάνει να πετρώσετε την καρδιά σας και να κλείσετε κι άλλο τα αφτιά σας και προτού η άγνοιά σας προκαλέσει το γέλιο, ερευνήστε τις Χριστιανικές Γραφές. Ερευνήστε ακόμη τις ιστορίες άλλων εθνών που βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση πλούτου, ισχύος και εξουσίας που τώρα κατέχουν αυτοί οι λευκοί Αμερικανοί… και δείτε τι τους έκανε ο Θεός. Αν οι αναλλοίωτοι νόμοι δικαίου του Θεού πρόλαβαν να καλύψουν καθεμία από τις αυτοκρατορίες της δουλείας του παρελθόντος, πώς τολμάτε να νομίζετε ότι η Αμερική των Λευκών μπορεί να ξεφύγει από τη συγκομιδή των σπόρων της αδικίας που φυτεύθηκαν από τους λευκούς της προγόνους σε βάρος των μαύρων προγόνων εδώ στη γη της δουλείας!

Σύμφωνα με τις Γραφές, όταν ο Θεός επρόκειτο να αφανίσει τον μοχθηρό κόσμο με τον κατακλυσμό, πρώτα ανέθρεψε έναν άνθρωπο που ονομαζόταν Νώε και του έθεσε την αποστολή να προειδοποιήσει τον μοχθηρό κόσμο ότι ο κατακλυσμός πλησίαζε και ότι εκείνος, ο Νώε, ήταν η μόνη τους διέξοδος… Η ίδια τους η αχρειότητα όμως και ο πόθος τους για το κακό τούς έκανε υπερβολικά τυφλούς για να δουν τον Νώε και έτσι αφανίστηκαν από τον κατακλυσμό των ίδιων τους των σατανικών πράξεων. Όταν πάλι ο Θεός ετοιμαζόταν να καταστρέψει τον μοχθηρό κόσμο των Σοδόμων με τη φωτιά της οργής του, πρώτα ανέθρεψε έναν άνθρωπο, τον Λωτ, και του ανέθεσε την αποστολή να προειδοποιήσει τους κατοίκους των Σοδόμων για τη φωτιά που ερχόταν να τους αφανίσει εξαιτίας των σατανικών τους πράξεων και να τους πει ότι ο Λωτ ήταν η μόνη τους διέξοδος… Αλλά ο εθισμός των κατοίκων των Σοδόμων στα ίδια τους τα ποταπά πάθη τούς έκανε επίσης πολύ τυφλούς για να δουν τη θεία φύση της αποστολής του Λωτ και πολύ κωφούς για να ακούσουν την προειδοποίησή του. Κληρονόμησαν τη θάλασσα του πυρός και του θείου εξ ουρανού ως αμοιβή για την απόρριψη του υπηρέτη του Θεού. Ακόμη πιο μετά, όταν ο Θεός ετοιμαζόταν να στρέψει την οργή του στους Αιγυπτίους, τον Οίκο εκείνο της Δουλείας ή τη Γη της Σκλαβιάς, ο Θεός ανέθρεψε τον υπηρέτη του, τον Μωυσή, ως προειδοποιητή του σκληρού αφέντη των σκλάβων, του Φαραώ.

Το μήνυμα του Μωυσή προς τον αφέντη των σκλάβων ήταν απλό και ξεκάθαρο: «Άφησε τον λαό μου να φύγει… άφησέ τους να μην είναι πια απομονωμένοι από εσένα ∙ σταμάτα να προσπαθείς να τους εξαπατήσεις με ψεύτικες υποσχέσεις ενσωμάτωσης με εσένα ∙ άφησέ τους να διαχωριστούν από εσένα. Άφησε τους να έρθουν μαζί μου σε ένα μέρος όπου ο Θεός των προγόνων μας έχει ετοιμάσει μια πατρίδα για εμάς… μια πατρίδα στην οποία μπορούμε να υπηρετούμε τον δικό μας Θεό, να εξασκούμε την αρετή και να ζούμε εν ειρήνη με τους ομοίους μας». Και ο Μωυσής προειδοποίησε τον Φαραώ: «Αν δεν τους επιτρέψεις να χωριστούν από εσένα και να έρθουν μαζί μου, τότε ο Θεός μας θα καταστρέψει εσάς και ολόκληρη την αυτοκρατορία των σκλάβων σας από το πρόσωπο της γης ετούτης». Τα πλούτη και η δύναμη του Φαραώ τον έκαναν πολύ εγωιστή για να ακούσει τον μικρό, στερούμενο ευχέρειας λόγου πρώην σκλάβο που ονομαζόταν Μωυσής. Χλεύασε την έλλειψη ευφράδειας του Μωυσή. Η στάση της Αμερικής των Λευκών σήμερα είναι η ίδια απέναντι στον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ. Τον χλευάζουν λόγω της έλλειψης μόρφωσης και της προέλευσής του από τα βαμβακοχώραφα της Γεωργίας. Η Αμερική των Λευκών προτιμά να ακούει τους επικεφαλής των πολιτικών δικαιωμάτων των Νέγρων, τους Μεγάλους Έξι [σ.τ.μ.: «Big Six»]. Έξι μαριονέτες που έχουν εκπαιδευθεί από τους λευκούς σε θεσμούς των λευκών και μετά τοποθετήθηκαν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων μας από αυτούς τους ίδιους λευκούς ως εκπρόσωποί τους. Αυτοί οι εκλεκτοί «εκπρόσωποι» των λευκών δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι αυτά ακριβώς που ξέρουν ότι θέλουν να ακούσουν οι λευκοί.

Ο Φαραώ χρησιμοποίησε την ίδια αυτή στρατηγική για να αντιμετωπίσει τον Μωυσή. Ο Φαραώ δημιούργησε επίσης μάγους-μαριονέτες προκειμένου να επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι τα ψεύδη του και να εξαπατούν τους εβραίους σκλάβους ώστε να νομίσουν ότι ο Μωυσής ήταν ένας διδάσκαλος του μίσους και εξτρεμιστής ο οποίος υποστήριζε τη βία και τη φυλετική ανωτερότητα, απλώς επειδή προσπαθούσε ο Μωυσής να επαναφέρει στον λαό του την ίδια τους την απολεσθείσα κουλτούρα, την απολεσθείσα τους ταυτότητα, την απολεσθείσα τους φυλετική αξιοπρέπεια… τα ίδια που προσπαθούσε και ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ να κάνει ανάμεσα στα 22 εκατομμύρια Νέγρους σκλάβους εδώ, σε αυτόν τον σύγχρονο Οίκο της Δουλείας σήμερα. Εναντιωνόμενος στον Μωυσή, ο Φαραώ εναντιωνόταν στην πραγματικότητα στον Θεό του Μωυσή ∙ έτσι ο ίδιος εκείνος Θεός (Ιεχωβά) αναγκάστηκε να πνίξει τον Φαραώ στην Ερυθρά Θάλασσα, να αφανίσει την αυτοκρατορία της δουλείας του και να εξαλείψει την αιγυπτιακή επιρροή από το πρόσωπο της γης ετούτης.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα. Η Αμερική είναι αντιμέτωπη με την ίδια μοίρα στα χέρια του Μεγαλοδύναμου Θεού. Η ίδια θεία γραφή εμφανίζεται τώρα στους τοίχους αυτού του σύγχρονου αμερικανικού Οίκου της Δουλείας. Εμείς, οι Μουσουλμάνοι που ακολουθούμε τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ, πιστεύουμε ότι οι συμβολικές ιστορίες σε αυτές τις αρχαίες Γραφές σκιαγραφούν μια προφητική εικόνα τού σήμερα, της Αμερικής και των 22 εκατομμυρίων Νέγρων εδώ στην Αμερική… Πιστεύουμε ότι η σημερινή μας γενιά στέκει μάρτυρας της εκπλήρωσης αυτών των θεϊκών προφητειών, μέσω του έργου που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στους ανθρώπους εδώ στην Αμερική σήμερα από τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ. Αυτός ο ασήμαντος, πράος και ταπεινός, στερούμενος ευχέρειας λόγου πρώην σκλάβος είναι ένας σύγχρονος Νώε, ένας σύγχρονος Λωτ, ένας σύγχρονος Μωυσής… ένας σύγχρονος Δανιήλ. Στην πραγματικότητα είναι ένας σύγχρονος Δαβίδ, και σαν τον αρχαίο Δαβίδ ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ έχει απαρνηθεί τα σαρκικά όπλα του μοχθηρού ετούτου κόσμου και οπλισμένος μόνο με μια «σφεντόνα» και «λίθους αληθείας», αυτός ο σύγχρονος Δαβίδ χτυπά με δύναμη την κεφαλή αυτού του σύγχρονου Γολιάθ (τη γιγαντιαία Αμερική), με την πεποίθηση ότι κανένα «κράνος του ψεύδους» ή «ασπίδα του δόλου» δεν θα μπορέσει να αντέξει… και είναι μόνο θέμα χρόνου ώσπου το ευαγγέλιο της αλήθειας του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ να κάνει αυτόν τον αμερικανικό «γίγαντα του ψεύδους» να γκρεμιστεί και να σωριαστεί για πάντα. Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει να πιστεύουμε σε όλες τις προφητείες (συμπεριλαμβανομένου του προφήτη Ιησού), σε όλες τις Γραφές, στην ανάσταση των νεκρών (όχι στην ανάσταση των σωματικά νεκρών, αλλά στην ανάσταση των πνευματικά νεκρών Αμερικανών Νέγρων) ∙ επίσης στην Ημέρα της Κρίσεως και στη Δευτέρα Παρουσία (το οποίο μόνο σημαίνει: την κρίση αυτού του μοχθηρού κόσμου και τον αφανισμό του από τον Θεό τον ίδιο).

Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει επίσης όμως την πίστη στις αρχές του μουσουλμανικού προτύπου:

1) Προσευχόμαστε προς την Ιερή Πόλη της Μέκκας πέντε φορές την ημέρα.

2) Συνεισφέρουμε με αγαθοεργίες στην εξάπλωση του Ισλάμ ή με σκοπό να εξαπλωθεί αυτή η αλήθεια του Θεού που θα σώσει τους ανθρώπους μας από τον αφανισμό του μοχθηρού αυτού Δυτικού κόσμου.

3) Νηστεύουμε (τρώμε μόνο ένα γεύμα κάθε 24 ώρες και απέχουμε από κάθε φαγώσιμο για τρεις ημέρες σε κάθε μήνα του έτους… και επίσης νηστεύουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιερού Μήνα του Ραμαζανίου).

4) Όσοι από εμάς έχουν τη δυνατότητα προσπαθούν να κάνουν ταξίδι για προσκύνημα στην Ιερή Πόλη της Μέκκας τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής τους. Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ και δύο από τους γιους του έκαναν το ταξίδι αυτό τον Δεκέμβριο του 1959 και άλλοι από τους οπαδούς του το κάνουν έκτοτε.

Η αποστολή του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ ως αγγελιοφόρου είναι να υπενθυμίσει στην Αμερική ότι ο Θεός δεν έχει λησμονήσει τα εγκλήματα της Αμερικής σε βάρος τού από μακρού Χαμένου Λαού του, ο οποίος πέρασε 400 αφόρητα χρόνια στη γη ετούτη της δουλείας. Η αποστολή του είναι να προειδοποιήσει την Αμερική για τη θεία καταστροφή που θα πέσει σύντομα επάνω της σαν βροχή από τους ίδιους ουρανούς που την καλύπτουν. Η αποστολή του είναι να προειδοποιήσει την Αμερική να μετανοήσει και να εξιλεωθεί για τα αμαρτήματά της σε βάρος του λαού του Θεού… ειδάλλως θα έλθει αντιμέτωπη με ολοκληρωτική καταστροφή και μόνιμο αφανισμό από προσώπου γης… και αφανισμό όχι μόνο ως έθνος, αλλά αφανισμό ακόμη και ως φυλή!

Η θεία αποστολή του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ, το μήνυμά του και το έργο του εδώ στην Αμερική είναι τα ίδια με εκείνα του Νώε, του Λωτ, του Μωυσή και του Δανιήλ. Είναι προειδοποιητής του λευκού μας δυνάστη, αλλά είναι σωτήρας των καταδυναστευομένων. Κηρύττει τη θεία εκτέλεση του αχρείου αφέντη των σκλάβων (τον οποίο ο Θεός δικαιολογημένα έκρινε υπεύθυνο για όλα τα αμαρτήματα) ∙ κηρύττει όμως τη συγχώρηση και τη σωτηρία για τους Νέγρους πρώην σκλάβους, οι οποίοι έχουν γίνει τόσο κωφοί, άλαλοι και πνευματικά τυφλοί από τον αφέντη των σκλάβων που κανένας δίκαιος Θεός δεν θα μπορούσε τώρα να καταδικάσει αυτούς τους Αμερικανούς Νέγρους για την αμαρτωλή, ανάρμοστη συμπεριφορά τους.

Όταν ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ λέει «το τέλος του κόσμου» δεν εννοεί το τέλος της γης ∙ αναφέρεται στο τέλος μιας φυλής από τον «κόσμο των ανθρώπων» και τον αφανισμό της από τη γη ετούτη: τον αφανισμό του κόσμου τους. Υπάρχουν πολλοί «κόσμοι» σε ετούτη εδώ τη γη: ο Βουδιστικός κόσμος, ο Ινδουιστικός κόσμος, ο Εβραϊκός κόσμος, ο Χριστιανικός κόσμος – Καπιταλιστικός κόσμος, Κομμουνιστικός κόσμος, Σοσιαλιστικός κόσμος -, ο Ανατολικός και ο Δυτικός κόσμος – ο κόσμος της Ανατολής και ο κόσμος της Δύσης -, ο κόσμος των μαύρων και ο κόσμος των λευκών. Ποιος από τους πολλούς αυτούς κόσμους έχει φάει τα ψωμιά του και έχει φτάσει στο τέλος των ημερών του; Κοιτάξτε γύρω σας όλους αυτούς τους οιωνούς και θα συμφωνήσετε ότι ήρθε το τέλος των ημερών του Δυτικού κόσμου, του Ευρωπαϊκού κόσμου, του Χριστιανικού κόσμου, του κόσμου των λευκών.

Έχει παρέλθει η εποχή που ο κόσμος των λευκών μπορεί να ασκεί μονομερή εξουσία και έλεγχο στον κόσμο των μαύρων. Η ανεξαρτησία και η ισχύς του κόσμου των μαύρων παρουσιάζουν αύξηση ∙ ο κόσμος των μαύρων τρανεύει σε πλούτο, δύναμη, κύρος και επιρροή. Είναι η άνοδος του κόσμου των μαύρων που προκαλεί την πτώση του κόσμου των λευκών. Καθώς ο λευκός χάνει την ισχύ του να δυναστεύει και να εκμεταλλεύεται τον κόσμο των μαύρων, τα ίδια τα πλούτη του λευκού (η ισχύς ή ο «κόσμος») μειώνονται. Ο κόσμος του βρίσκεται σε καθοδική τροχιά ∙ βρίσκεται στον δρόμο προς την έξοδο… και είναι το θέλημα και η δύναμη του Θεού του ίδιου που φέρνουν το τέλος του κόσμου των λευκών. Εσείς κι εγώ γεννηθήκαμε σε αυτό το σημείο καμπής στην Ιστορία ∙ στέκουμε μάρτυρες της εκπλήρωσης της προφητείας. Η σημερινή μας γενιά στέκει μάρτυρας του τέλους της αποικιοκρατίας, του ευρωπαϊσμού, του Δυτικισμού, του «λευκ-ισμού»… του τέλους της ανωτερότητας των λευκών, του τέλους της άδικης ηγεμονίας των σατανικών λευκών.

Πρέπει να επαναλάβω: Το τέλος του κόσμου σημαίνει μόνο το τέλος μιας συγκεκριμένης «δύναμης». Το τέλος της αποικιοκρατίας βάζει τέλος στον κόσμο (ή την ισχύ) του αποικιοκράτη. Το τέλος του Ευρωπαϊσμού βάζει τέλος στον κόσμο (ή την ισχύ) του Ευρωπαίου… και το τέλος του «λευκ-ισμού» βάζει τέλος στον κόσμο (ή την ισχύ) ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Σύμφωνα με τη Χριστιανική Βίβλο, η Ημέρα της Κρίσεως είναι αυτή η ύστατη ώρα όπου ο Θεός θα γίνει αίτιος ώστε «εκείνοι που οδήγησαν άλλους στην αιχμαλωσία να πέσουν οι ίδιοι στην αιχμαλωσία»… και «εκείνοι που φόνευσαν άλλους με τη σπάθη να φονευθούν οι ίδιοι από τη σπάθη της δικαιοσύνης». Δικαιοσύνη σημαίνει μόνο ότι ο αχρείος αφέντης των σκλάβων πρέπει να δρέψει τους σατανικούς καρπούς της σκλαβιάς που έχει σπείρει. Αυτή είναι δικαιοσύνη! Σε άλλες αυτοκρατορίες της δουλείας έχει απονεμηθεί δικαιοσύνη και τώρα πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη στην Αμερική των Λευκών. Σύμφωνα με το φαύλο παρελθόν της ίδιας της Αμερικής των Λευκών, το οποίο είναι ξεκάθαρα καταγεγραμμένο στις σελίδες της Ιστορίας, έτσι πρόκειται ο Θεός να την κρίνει σήμερα.

Προτού ο Θεός μπορέσει να προξενήσει αυτόν τον θεϊκό αφανισμό, πρέπει πρώτα να ξεχωρίσει τους αθώους από τους ενόχους, τους ενάρετους από τους αχρείους, τους καταδυναστευομένους από τους δυνάστες, τους εκμεταλλευθέντες από τους εκμεταλλευομένους, τους σκλάβους από τον αφέντη των σκλάβων. Ο Θεός ποτέ δεν συγχωνεύει τους ανθρώπους του με εκείνους που δεν είναι οι άνθρωποί του. Η Γραφή αναφέρει ότι ο Θεός θα ξεχωρίσει τα (μαύρα) πρόβατα από τα (λευκά) κατσίκια και την ήρα από το στάρι. Τα κατσίκια πρόκειται να σφαγιασθούν και η ήρα να ριχτεί στις φλόγες της φωτιάς… ενώ τα πρόβατα πρόκειται να συγκεντρωθούν στον βοσκότοπό του και το στάρι στον σιτοβολώνα του.

Με παρόμοιο τρόπο ο Θεός έχει ετοιμάσει μια Δευτέρα Παρουσία (μια ημέρα σφαγής, μια λίμνη φωτιάς) για τον αμαρτωλό κόσμο των λευκών αποικιοκρατών, υποδουλωτών, δυναστών, εκμεταλλευτών και λιντσαριστών… και όλων των άλλων που αρνούνται να μετανοήσουν και να εξιλεωθούν στο τέλος αυτού του κόσμου των λευκών. Ο Θεός επίσης ετοίμασε ένα καταφύγιο, ένα λιμάνι σωτηρίας για εκείνους που θα δεχθούν τον τελευταίο του Αγγελιοφόρο και θα ακούσουν την τελευταία του προειδοποίηση.

Η Αμερική των Λευκών είναι καταδικασμένη! Θάνατος και άνευ προηγουμένου αφανισμός κρέμονται ετούτη τη στιγμή στους ουρανούς πάνω από την Αμερική. Γιατί όμως πρέπει να λάβει χώρα ο θείος αφανισμός της; Είναι πολύ αργά γι’ αυτήν να γλιτώσει αυτή την καταστροφή; Όλοι οι προφήτες του παρελθόντος κατέταξαν την Αμερική ως υπ’ αριθμόν ένα μεταξύ των ενόχων που θα ήταν υπερβολικά εγωιστές, υπερβολικά τυφλοί για να μετανοήσουν και να εξιλεωθούν όταν ο τελευταίος Αγγελιοφόρος του Θεού θα σηκωνόταν καταμεσής της για να την προειδοποιήσει. Η τελευταία ευκαιρία της Αμερικής, η τελευταία της προειδοποίηση, έρχεται σήμερα από τα χείλη του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ. Δεχθείτε τον και θα σωθείτε ∙ απορρίψτε τον και είστε καταδικασμένοι!

Έχει γραφτεί ότι η Αμερική των Λευκών θα τον απορρίψει ∙ έχει επίσης γραφτεί ότι η Αμερική των Λευκών θα είναι καταραμένη και καταδικασμένη… και οι προφήτες που διατύπωσαν αυτές τις προφητείες δεν σφάλλουν ποτέ στις θεϊκές τους προβλέψεις. Η Αμερική των Λευκών αρνείται να μελετήσει, να συλλογιστεί και να πάρει ένα μάθημα από την Ιστορία ∙ η αρχαία Αίγυπτος δεν ήταν ανάγκη να καταστραφεί – η διεφθαρμένη της κυβέρνηση, οι ανέντιμοι πολιτικοί ήταν αυτοί που προκάλεσαν τον αφανισμό της. Ο Φαραώ προσέλαβε εβραίους μάγους να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν τον ίδιο τους τον λαό στο να σκεφτεί ότι σύντομα θα εντασσόταν στο καθολικό ρεύμα ζωής αυτής της χώρας. Ο Φαραώ δεν ήθελε να ακούσουν οι Εβραίοι το μήνυμα αποχωρισμού του Μωυσή. Ακόμη και την ημέρα εκείνη ο αποχωρισμός ήταν η λύση του Θεού στο «πρόβλημα του σκλάβου». Αντιτιθέμενοι στον Μωυσή οι μάγοι επέλεγαν στην πραγματικότητα στρατόπεδο απέναντι στον Θεό του ίδιου τους του λαού.

Με παρόμοιο τρόπο οι σύγχρονοι Νέγροι μάγοι προσλαμβάνονται από την αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου να εναντιωθούν σήμερα στον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ. Παριστάνουν τους Νέγρους «ηγέτες». Έχουν προσληφθεί από αυτή την κυβέρνηση των λευκών (των λευκών αποκαλουμένων φιλελεύθερων) να κάνουν τους ανθρώπους μας εδώ να πιστέψουν ότι η συγχώνευση με αυτή την καταδικασμένη κοινωνία των λευκών θα επιλύσει σύντομα το πρόβλημά μας.

Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας προειδοποιεί καθημερινά: Η μοναδική μόνιμη λύση στο φυλετικό πρόβλημα της Αμερικής είναι ο ολοκληρωτικός διαχωρισμός αυτών τωv 22 εκατομμυρίων πρώην σκλάβων από τον αφέντη μας και η επιστροφή αυτών των πρώην σκλάβων στη δική τους γη, όπου μπορούμε τότε να ζήσουμε με ειρήνη και ασφάλεια ανάμεσα στους ανθρώπους μας. Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας προειδοποιεί καθημερινά: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί να ξεγελάσει τα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβους της με υποσχέσεις τις οποίες δεν σκοπεύει ποτέ να τηρήσει. Οι ανέντιμοι πολιτικοί της κυβέρνησης εργάζονται με τους ηγέτες των πολιτικών δικαιωμάτων των Νέγρων, όχι όμως για να επιλύσουν το φυλετικό πρόβλημα. Οι άπληστοι πολιτικοί οι οποίοι κουμαντάρουν την κυβέρνηση επιδεικνύουν υποκριτική αφοσίωση στον αγώνα των πολιτικών δικαιωμάτων μονάχα για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους εγωιστικά συμφέροντα. Και το κύριο ενδιαφέρον τους ως πολιτικών είναι να παραμείνουν στην εξουσία. Σε αυτό το παραπλανητικό παιχνίδι πολιτικής ισχύος, οι Νέγροι (δηλαδή το φυλετικό πρόβλημα, η συγχώνευση και τα ζητήματα πολιτικών δικαιωμάτων) δεν είναι τίποτε άλλο παρά εργαλεία, χρησιμοποιούμενα από μια ομάδα λευκών που ονομάζονται Φιλελεύθεροι ενάντια σε μια άλλη ομάδα λευκών που αποκαλούνται Συντηρητικοί, είτε για να ανέλθουν στην εξουσία είτε για να παραμείνουν στην εξουσία.

Μεταξύ των λευκών εδώ στην Αμερική οι πολιτικές παρατάξεις δεν χωρίζονται πλέον σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς. Οι λευκοί που τώρα παλεύουν για να αποκτήσουν τον έλεγχο του αμερικανικού πολιτικού θώκου είναι χωρισμένοι σε «φιλελεύθερα» και «συντηρητικά» στρατόπεδα. Οι λευκοί φιλελεύθεροι και από τις δύο παρατάξεις περνούν τις κομματικές γραμμές για να εργασθούν μαζί προς τον ίδιο στόχο και οι λευκοί συντηρητικοί και από τις δύο παρατάξεις κάνουν το ίδιο.

Ο λευκός φιλελεύθερος διαφέρει από τον λευκό συντηρητικό σε ένα μόνο πράγμα: ο φιλελεύθερος είναι περισσότερο παραπλανητικός από τον συντηρητικό. Ο φιλελεύθερος είναι περισσότερο υποκριτής από τον συντηρητικό. Και οι δύο επιθυμούν την εξουσία, ο λευκός φιλελεύθερος όμως είναι αυτός που έχει τελειοποιήσει την τέχνη του να παριστάνει τον φίλο και ευεργέτη του Νέγρου ∙ και κερδίζοντας τη φιλία, την πίστη και την υποστήριξη του Νέγρου, ο λευκός φιλελεύθερος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Νέγρο ως πιόνι ή εργαλείο στον πολιτικό του «αγώνα ποδοσφαίρου» που μαίνεται διαρκώς μεταξύ των λευκών φιλελευθέρων και των λευκών συντηρητικών.

Πολιτικά ο Αμερικανός Νέγρος δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μπάλα ποδοσφαίρου και οι λευκοί φιλελεύθεροι ελέγχουν αυτή την πνευματικά νεκρή μπάλα με τεχνάσματα συμβολισμών: ψευδείς υποσχέσεις ενσωμάτωσης και πολιτικών δικαιωμάτων. Σε αυτό το επικερδές παιχνίδι εξαπάτησης και εκμετάλλευσης του πολιτικού πολιτευτή του Αμερικανού Νέγρου, οι λευκοί φιλελεύθεροι διαθέτουν την πρόθυμη συνεργασία των ηγετών των πολιτικών δικαιωμάτων των Νέγρων. Οι «ηγέτες» αυτοί ξεπουλάνε τους ανθρώπους μας για μερικά ψίχουλα συμβολικής αναγνώρισης και συμβολικών ωφελειών. Αυτοί οι «ηγέτες» είναι ικανοποιημένοι με συμβολικές νίκες και συμβολική πρόοδο επειδή αυτοί οι ίδιοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά συμβολικοί ηγέτες.

Σύμφωνα με ένα κύριο άρθρο του αρχισυντάκτη της «Herald Tribune» της Νέας Υόρκης (με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 1960) από τα 11 εκατομμύρια ενεργών Νέγρων ψηφοφόρων, μόνο 2.700.000 στην πραγματικότητα έκαναν τον κόπο να ψηφίσουν. Αυτό σημαίνει ότι, χονδρικά μιλώντας, μόνο τρία εκατομμύρια από τα 11 εκατομμύρια Νέγρων που έχουν το προνόμιο να ψηφίσουν έλαβαν στην πραγματικότητα ενεργό μέρος. Τα υπόλοιπα οκτώ εκατομμύρια παραμένουν εθελοντικά ανενεργά… και όμως αυτή η μικρή (τριών εκατομμυρίων) μειοψηφία Νέγρων ψηφοφόρων έχει το αποφασιστικό πλεονέκτημα να καθορίσει ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Αν το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος επηρεάζεται από μόνο τρία εκατομμύρια Νέγρους ψηφοφόρους, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι προεδρικοί υποψήφιοι και των δύο πολιτικών κομμάτων υποκρίνονται σε μια τέτοια ψεύτικη παράσταση με το Πρόγραμμα περί Πολιτικών Δικαιωμάτων και με ψευδείς υποσχέσεις ενσωμάτωσης. Πρέπει να εντυπωσιάσουν τα τρία εκατομμύρια Νέγρους που ψηφίζουν, οι οποίοι είναι αυτοί που πραγματικά «επιδιώκουν την ενσωμάτωση». Αν τόση φασαρία γίνεται για τρία εκατομμύρια αυτών που «επιδιώκουν την ενσωμάτωση», τι θα έπρεπε να κάνουν οι πολιτικοί υποψήφιοι για να ικανοποιήσουν τα οκτώ εκατομμύρια Νέγρους που δεν ψηφίζουν, αν ποτέ αποφασίσουν να γίνουν πολιτικά ενεργοί; Ποιοι είναι οι οκτώ εκατομμύρια Νέγροι, τι θέλουν και γιατί δεν ψηφίζουν;

Τα τρία εκατομμύρια Νέγροι ψηφοφόροι είναι οι αποκαλούμενοι Νέγροι της μεσαίας τάξης, στους οποίους ο μακαρίτης κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Ε. Φράνκλιν Φρέιζιερ αναφέρεται ως «μαύρη μπουρζουαζία», οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί για να σκέπτονται ως πατριωτικοί «ατομικιστές», χωρίς φυλετική υπερηφάνεια και οι οποίοι κατά συνέπεια ανυπομονούν με αισιοδοξία για τη μελλοντική «ενσωματωμένη – αναμεμειγμένη» κοινωνία που τους υποσχέθηκαν οι λευκοί φιλελεύθεροι και οι «ηγέτες» των Νέγρων. Με αυτή την ελπίδα ήταν που τα τρία εκατομμύρια «πρόθυμοι να ενσωματωθούν» (Νέγροι) παραμένουν δραστήριο τμήμα των ελεγχόμενων από τους λευκούς πολιτικών κομμάτων. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπεται ότι αυτά τα τρία εκατομμύρια (Νέγροι) που «επιδιώκουν την ενσωμάτωση» είναι μια μικρή μόνο μειοψηφία των 11 εκατομμυρίων εν δυνάμει Νέγρων ψηφοφόρων. Τα οκτώ εκατομμύρια Νέγροι που δεν ψηφίζουν αποτελούν την πλειοψηφία. Είναι τα καταπιεζόμενα πλήθη των μαύρων. Τα πλήθη των μαύρων αρνούνται να ψηφίσουν ή να συμμετάσχουν στην πολιτική, επειδή απορρίπτουν την τύπου Μπαρμπα-Θωμά προσέγγιση της ηγεσίας των Νέγρων, που έχει επιλεγεί για αυτούς από τους λευκούς. Αυτοί οι τύπου Μπαρμπα-Θωμά ηγέτες δεν μιλούν εξ ονόματος της πλειοψηφίας των Νέγρων. Δεν μιλούν εξ ονόματος των μαύρων μαζών. Μιλούν εκ μέρους της «μαύρης μπουρζουαζίας», της μεσοαστικής μειοψηφίας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και έχει συνείδηση λευκού, οι οποίοι ντρέπονται για τους μαύρους και δεν επιθυμούν να ταυτίζονται με τα πλήθη των μαύρων και για τον λόγο αυτόν επιδιώκουν να απολέσουν τη «μαύρη τους ταυτότητα» αναμειγνυόμενοι, συναναστρεφόμενοι, ενοποιούμενοι και συνδεόμενοι δι’ επιγαμίας με τους λευκούς. Το φυλετικό πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ ακούγοντας αυτή τη μειονότητα που έχει λευκό μυαλό.

Ο λευκός άντρας πρέπει να προσπαθήσει να μάθει τι θέλει η μαύρη μάζα, και ο μόνος τρόπος για να μάθει τι θέλει η μαύρη μάζα της Αμερικής είναι να ακούσει τον άντρα που μιλάει εκ μέρους της. Ο άντρας που μιλάει για την καταπιεσμένη, τη δυσαρεστημένη αμερικανική μαύρη μάζα είναι αυτός τον οποίο τόσοι δικοί μας άνθρωποι μαζεύονται να δουν και να ακούσουν. Ο ίδιος κ. Μοχάμεντ που οι λευκοί τού έχουν κολλήσει την ετικέτα του μαύρου ρατσιστή. Αν τα τρία εκατομμύρια των ανοιχτόμυαλων Νέγρων ψηφίζουν για ενοποίηση και γάμο με μέλη εκτός της ομάδας τους, τι θέλουν οι μαύροι που δεν ψηφίζουν; Μάθετε τι θέλει η μαύρη μάζα και ίσως τότε το δυναστευτικό φυλετικό πρόβλημα της Αμερικής να λυθεί.

Σκεφτείτε πως ο πρόσφατος Πρόεδρος πήρε την εξουσία με ελάχιστη διαφορά την οποία του «δώρισαν» μαύροι ψηφοφόροι, και σκεφτείτε πόσοι κυβερνήτες και άλλοι λευκοί πολιτικοί κρατούν τις θέσεις τους (μερικοί με διαφορά λιγότερη των 5.000 ψήφων). Μόνο τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικό για τους φιλελεύθερους να εξουσιάζουν την ψήφο των Νέγρων.

Οι φιλελεύθεροι λευκοί μισούν τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ επειδή γνωρίζουν ότι η σημερινή τους θέση στο οικοδόμημα της εξουσίας πηγάζει από την ικανότητά τους να εξαπατούν και να εκμεταλλεύονται τους Νέγρους, τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά. Γνωρίζουν ότι το θεϊκό μήνυμα του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ θα κάνει τους ανθρώπους μας (1) να ξυπνήσουν, (2) να κερδίσουν, (3) να ορθώσουν το ανάστημά τους. Ξέρουν ότι μόλις ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ καταφέρει να βγάλει τον Νέγρο μέσα από τον πνευματικό τάφο άγνοιας στον οποίο βρίσκεται, μόλις διδαχθεί την αλήθεια για τον εαυτό του και για τον πραγματικό του εχθρό, ο Νέγρος θα είναι ικανός να βλέπει και να σκέφτεται από μόνος του. Μόλις ο Νέγρος μάθει να σκέφτεται για τον εαυτό του, δεν θα επιτρέπει πια στον φιλελεύθερο ο λευκό να τον χρησιμοποιεί σαν μια μπάλα ποδοσφαίρου στο στρεβλό παιχνίδι της «βίαιης πολιτικής επιβολής» που παίζει.

Ας εξετάσουμε εν συντομία μερικά από τα τεχνάσματα στρατηγικής που χρησιμοποιούν οι φιλελεύθεροι λευκοί για να χαλινώσουν και να εκμεταλλευτούν τις πολιτικές ενέργειες των Νέγρων. Οι ανέντιμοι πολιτικοί της Ουάσιγκτον σκόπιμα δημιουργούν μεγάλο θόρυβο γύρω από την προτεινόμενη νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τινάζοντας το θέμα στον αέρα, καταφέρνουν επιδέξια να δώσουν ψεύτικη εικόνα στους Νέγρους που «ηγούνται» στον αγώνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μόλις η εικόνα αυτών των Νέγρων «ηγετών», που μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ξεπεράσει κατά πολύ την πραγματική της διάσταση, αυτοί οι ίδιοι θα χρησιμοποιούνται από φιλελεύθερους λευκούς για να επηρεάσουν και να ελέγξουν Νέγρους ψηφοφόρους, προς κέρδος των λευκών πολιτικών που μπλοφάρουν ότι είναι φιλελεύθεροι, που μπλοφάρουν ότι είναι φίλοι των Νέγρων.

Ούτε όμως και οι συντηρητικοί λευκοί είναι φίλοι των Νέγρων, αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν προσπαθούν να το κρύψουν. Είναι σαν τους λύκους: δείχνουν τα δόντια τους καθώς γρυλίζουν και έτσι οι Νέγροι ξέρουν πάντα ποια είναι η θέση τους απέναντί τους. Ενώ οι φιλελεύθεροι λευκοί είναι αλεπούδες, και αυτοί δείχνουν τα δόντια τους στους Νέγρους αλλά προσποιούνται ότι χαμογελούν. Αυτό τους καθιστά πολύ πιο επικίνδυνους από τους συντηρητικούς: δελεάζουν τους Νέγρους και καθώς αυτοί τρέχουν μακριά από τους λύκους που γρυλίζουν, πέφτουν μέσα στα ανοιχτά σαγόνια των «γελαστών» αλεπούδων. Η μελλοντική δουλειά του Νέγρου ηγέτη για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα είναι να κάνει τους Νέγρους να ξεχάσουν ότι ο λύκος και η αλεπού ανήκουν και τα δύο στην ίδια οικογένεια. Και τα δύο είναι κυνόδοντα · και άσχετα με το ποιο από τα δύο ο Νέγρος θα εμπιστευτεί, δεν θα βρεθεί ποτέ μέσα στον Λευκό Οίκο, αλλά πάντα στο σπιτάκι του σκύλου.

Οι φιλελεύθεροι λευκοί μπορούν να ελέγχουν τον Νέγρο και την ψήφο του, ελέγχοντας τους ηγέτες των Νέγρων. Όσο έχουν τον έλεγχο των ηγετών μπορούν να ελέγχουν και να συγκρατούν τον αγώνα των Νέγρων, την κατά τα κοινά ονομαζόμενη ανταρσία τους. Η Νέγρικη «ανταρσία» ελέγχεται από αυτές τις αλεπούδες, τους φιλελεύθερους λευκούς, από την ίδια την κυβέρνηση. Αλλά η μαύρη «επανάσταση» ελέγχεται μόνο από τον Θεό. Η μαύρη επανάσταση είναι ο αγώνας όσων δεν είναι λευκοί πάνω σε αυτή τη γη ενάντια στους λευκούς δυνάστες τους. Η μαύρη επανάσταση έχει κερδίσει έδαφος κατά της λευκής κυριαρχίας στην Αφρική, στην Ασία και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στη Λατινική Αμερική. Οι επαναστάσεις έχουν σαν βάση τους τη γη. Οι επαναστάτες είναι οι ακτήμονες που μάχονται ενάντια στους μεγαλοϊδιοκτήτες. Οι επαναστάσεις δεν είναι ποτέ ειρηνικές, αγαπημένες, χωρίς τη χρήση βίας. Ούτε είναι συμβιβαστικές. Οι επαναστάσεις είναι καταστροφικές και αιματηρές. Οι επαναστάτες δεν κάνουν συμβιβασμό με τους εχθρούς, δεν διαπραγματεύονται καν. Όπως έγινε στις πλημμύρες των ημερών του Νώε, όπου η επανάσταση έπνιξε όσους ήταν αντίθετοι, ή όπως η φωτιά στις μέρες του Λωτ, η μαύρη επανάσταση καίει ό,τι βρεθεί στον δρόμο της.

Η Αμερική είναι το τελευταίο οχυρό της λευκής κυριαρχίας. Η παγκόσμιας εμβέλειας μαύρη επανάσταση σαρώνει την Αμερική σαν βίαιη δασική πυρκαϊά. Είναι μόνο θέμα χρόνου, προτού η Αμερική η ίδια καταβροχθιστεί από τις μαύρες φλόγες των μαύρων δαυλών. Κάθε φορά που μια ανε-ξέλεγκτη δασική πυρκαϊά απειλεί την αγροικία, ο μόνος τρόπος που μπορεί ο αγρότης να την αντιμετωπίσει είναι με μία ακόμη φωτιά, μικρότερη σε έκταση και ελεγχόμενη από τον ίδιο. Χρησιμοποιεί την ελεγχόμενη φωτιά για να πολεμήσει την ανεξέλεγκτη. Εδώ στην Αμερική η μαύρη επανάσταση (η ανεξέλεγκτη δασική πυρκαϊά) έχει βρει το πρόσωπό της στα θρησκευτικά διδάγματα του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ. Ο μεγάλος αυτός άντρας του Θεού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ελεγχθεί από τους λευκούς, δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με τα λάθη που αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει σε βάρος του λαού μας.

Η μαύρη «ανταρσία» ελέγχεται από τον λευκό άντρα, τη λευκή αλεπού. Η μαύρη «επανάσταση» ελέγχεται από τη λευκή κυβέρνηση. Οι ηγέτες της Νέγρικης επανάστασης (οι ηγέτες στον αγώνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) υποβαθμίζονται, επηρεάζονται και ελέγχονται από τους φιλελεύθερους λευκούς. Και όλες οι προσπάθειες που γίνονται σε αυτόν τον τόπο για να διαχωρίσουν τους λευκούς από τους μαύρους, στους πάγκους σελφ σέρβις, στα θέατρα, στις δημόσιες τουαλέτες κ.α., είναι απλώς τεχνητές φωτιές που έχουν ξεκινήσει οι φιλελεύθεροι λευκοί, με την ύστατη ελπίδα ότι θα κάνουν χρήση αυτής της τεχνητής φωτιάς για να πολεμήσουν την πραγματική, τη μαύρη επανάσταση που ήδη τους έχει στερήσει την κυριαρχία τους στην Αφρική, στην Ασία και αρχίζει να τους στερεί έδαφος και στη Λατινική Αμερική. Και τώρα εκδηλώνεται και εδώ, ανάμεσα στη μαύρη μάζα αυτής της χώρας.

Μπορούμε να αποδείξουμε ότι η μαύρη επανάσταση ελέγχεται από φιλελεύθερους λευκούς; Βεβαίως! Αμέσως μετά τις διαδηλώσεις στο Μπέρμιγχαμ, όταν ολόκληρος ο κόσμος είδε στις τηλεοπτικές οθόνες τα σκυλιά της αστυνομίας, τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τις πυροσβεστικές μάνικες με κτηνώδη τρόπο σε μαύρες ανυπεράσπιστες γυναίκες, παιδιά, ακόμη και μωρά, αναφέρθηκε από δημοσιογράφους στη σελίδα 26 του φύλλου της 15ης Μαΐου της εφημερίδας «The New York Times» ότι ο πρόεδρος Κένεντι και ο αδελφός του, υπουργός Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, κατά τη διάρκεια διάσκεψης με αρκετούς δημοσιογράφους εφημερίδων από την Πολιτεία της Αλαμπάμας προειδοποίησαν τους συντάκτες ότι πρέπει να δώσουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη θετική προβολή στους χαμηλών τόνων Νέγρους ηγέτες, σε μια προσπάθεια να δυναμώσουν την εικόνα αυτών στη μαύρη μάζα. Ειδάλλως η μάζα αυτή μπορεί να στραφεί προς την κατεύθυνση των Νέγρων εξτρεμιστών. Και ο Πρόεδρος ονόμασε τους Μαύρους Μουσουλμάνους ως πρώτο από τα εξτρεμιστικά γκρουπ στα οποία δεν ήθελε να κατευθυνθούν οι Νέγροι. Στην ουσία ο Πρόεδρος είπε στους Νότιους συντάκτες ότι προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα των Νέγρων ηγετών ως αντιστάθμιση στη δυνατή θρησκευτική εικόνα του Μουσουλμάνου ηγέτη, του Εντιμότατου Ελάιτζα Μοχάμεντ. Δεν έδωσε στους ηγέτες κάτι που τους αξίζει, απλά ομολόγησε την ανάγκη να τους ενισχύσει, ώστε να κρατήσει τη μαύρη μάζα υπό έλεγχο.

Ο Πρόεδρος ξέρει πως όταν οι Νέγροι ακούσουν τον Εντιμότατο Ελάιτζα Μοχάμεντ, οι φιλελεύθεροι λευκοί δεν θα τους επηρεάζουν, δεν θα τους ελέγχουν ή θα τους κακομεταχειρίζονται για δικό τους όφελος ποτέ ξανά. Οπότε ο Πρόεδρος ήταν αντιμέτωπος με μια απελπιστική για τον ίδιο κατάσταση. […] Ο μηχανισμός της κυβερνητικής προπαγάνδας ενθάρρυνε τους Νέγρους να ακολουθήσουν αυτούς που ονόμασαν «υπεύθυνους» Νέγρους ηγέτες, εννοώντας αυτούς που έχουν ευθύνη απέναντι στην κυβέρνηση και είναι υπόλογοι σε αυτήν. Αυτούς που μπορούν να ελεγχθούν από αυτήν και να χρησιμοποιηθούν για να ελέγξουν τους ανυπόμονους ανθρώπους τους. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ είναι υπόλογος μόνο στον Θεό και μπορεί να ελεγχθεί από Αυτόν και μόνο. Αλλά αυτή η λευκή αμερικανική κυβέρνηση δεν πιστεύει στον Θεό!

Ας θυμηθούμε εν συντομία τι συνέβη την περασμένη άνοιξη: Τον Μάιο στο Μπέρμιγχαμ οι Νέγροι που εκδιώχθηκαν έκαναν αντίποινα στους λευκούς. Κατά τη διάρκεια των πολλών εβδομάδων που οι αστυνομικοί, οι σκύλοι τους και οι μάνικες νερού χτυ-πούσαν με βάναυσο τρόπο τις μαύρες γυναίκες και τα παιδιά, οι Νέγροι του Μπέρμιγχαμ ζήτησαν από την κυβέρνηση να επέμβει με στρατιωτική δύναμη. Ο Πρόεδρος δεν έκανε τίποτε. Είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Όταν όμως οι μαύροι, μη αντέχοντας άλλο, άρχισαν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, ο Πρόεδρος έστειλε στρατιώτες, όχι για να υπερασπιστούν τους μαύρους, αλλά τους λευκούς, εναντίον των οποίων οι μαύροι έπαιρναν την εκδίκησή τους. Σε αυτό το σημείο, ταυτόχρονες διαδηλώσεις άρχισαν να πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αγρότες άρχισαν να κάνουν λόγο για πορείες στην Ουάσιγκτον, στο Κογκρέσο, στη Γερουσία, στον Λευκό Οίκο, ακόμη και στο αεροδρόμιο. Απείλησαν να φέρουν αυτή την κυβέρνηση σε τέλος. Αυτό φόβισε ολόκληρη τη λευκή πολιτική ηγεσία.

Ο Πρόεδρος κάλεσε τους Νέγρους ηγέτες και τους είπε να σταματήσουν την «παρέλαση». Αυτοί είπαν στον Πρόεδρο ότι δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν καθώς δεν την είχαν ξεκινήσει. Ξεκίνησε ταυτόχρονα από τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας και δεν είχε ηγεσία. Όταν ο Πρόεδρος αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να τη σταματήσει, πήγε με το μέρος τους. Την καλωσόρισε, έγινε μέρος της και έβαλε τους έξι Νέγρους ηγέτες στην αρχηγική θέση της. Ήταν αυτός που τους μετέτρεψε σε Μεγάλους Έξι. Πώς το έκανε; Πώς πήρε τον έλεγχο της «παρέλασης» στην Ουάσιγκτον; Μια μελέτη της σατανικής στρατηγικής του θα σας δώσει ένα ίχνος της πολιτικής του ιδιοφυΐας με την οποία η οικογένεια Κένεντι κυβερνάει αυτή τη χώρα από τον Λευκό Οίκο και χρησιμοποιεί τους Αμερικανούς Νέγρους σε όλες τις δολοπλοκίες της. […]

Για παράδειγμα: Αν έχω μια κούπα καφέ που είναι πολύ δυνατός για μένα γιατί είναι πολύ μαύρος, τον κάνω πιο ελαφρύ βάζοντας κρέμα. Αν συνεχίσω να ρίχνω κρέμα στον καφέ, πολύ γρήγορα όλη η γεύση του καφέ αλλάζει. Η ίδια η φύση του καφέ αλλάζει. Αν βάλω αρκετή κρέμα, τελικά δεν ξέρεις καν αν είχα καφέ μέσα στην κούπα. Αυτό συνέβη με την πορεία στην Ουάσιγκτον. Οι λευκοί δεν την επεξεργάστηκαν. Πήραν και αυτοί μέρος. Την καταβρόχθισαν, έπαψε να είναι επιθετική. Έγινε πικ νικ, με μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που θύμιζε τσίρκο, με κλόουν και τα σχετικά. Η κυβέρνηση έμαθε να είναι εξαιρετικά επιθετική και μερικές φορές τρομερά βίαιη σε περιπτώσεις όπου οι διαδηλωτές είναι σε επικρατέστερο ποσοστό μαύροι. Αλλά τις φορές που συμμετέχουν και λευκοί, η βία μειώνεται. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι στις περιπτώσεις όπου οι μαύροι διαδηλώνουν μόνοι τους είναι τόσο απογοητευμένοι και θυμωμένοι με τους λευκούς που κάποιες φορές θα μπορούσαν να ανταποδώσουν χτυπήματα με χρήση βίας, άσχετα με τις πιθανότητες και τις συνέπειες. Η λευκή κυβέρνηση έμαθε ότι ο μόνος τρόπος να συγκρατήσει αυτούς τους μαύρους ανθρώπους είναι με το να ενωθούν μαζί τους οι λευκοί, να διεισδύσουν ανάμεσα στους «στρατευμένους» μεταμφιεσμένοι σαν φίλοι. Μόνο αποδυναμώνοντάς τους μπορούν να τους κρατήσουν σε έλεγχο. Η κυβέρνηση είπε στους διαδηλωτές την ώρα που θα έπρεπε να φτάσουν στην Ουάσιγκτον, σε ποιο σημείο να πάνε, αλλά και πώς να φτάσουν εκεί. Η κυβέρνηση τους οδήγησε στο κατάλληλο σημείο μπροστά στα πόδια του νεκρού Προέδρου, Τζορτζ Ουάσιγκτον, και από εκεί τους άφησε να παρελάσουν ως τα πόδια ενός άλλου νεκρού Προέδρου, Αβραάμ Λίνκολν.

Οι αυθεντικοί μαύροι «στρατεύσιμοι» είχαν σχεδιάσει να παρελάσουν ως τον Λευκό Οίκο, τη Γερουσία, το Κογκρέσο και να κλείσουν την πολιτική τους διαμαρτυρία στο Καπιτώλιο, αλλά οι πανούργοι πολιτικοί της Ουάσιγκτον, αντιλαμβανόμενοι ότι αυτοί οι μαύροι «στρατεύσιμοι» δεν θα σταματούσαν, προσχώρησαν στο πλευρό τους. Με αυτή την κίνηση οι φιλελεύθεροι λευκοί κατάφεραν να οδηγήσουν τις πορείες μακριά από τον Λευκό Οίκο, τη Γερουσία, το Κογκρέσο, το Καπιτώλιο και τελικά τη νίκη. Τους περιόρισαν μεταξύ του Μνημείου Ουάσιγκτον και του Μνημείου Λίνκολν και διαδηλώνοντας μεταξύ των αγαλμάτων των δύο νεκρών Προέδρων δεν τους είδε ποτέ ο ζωντανός Πρόεδρος στον Λευκό Οίκο. Ολόκληρη η διαδήλωση ήταν υπό τον έλεγχο του Προέδρου. Η κυβέρνηση τους είπε τι πανό να κρατάνε, τι τραγούδια να πουν, τι λόγους να εκφωνήσουν, τι λόγους να αποφύγουν και κατόπιν είπε στους διαδηλωτές να διαλυθούν ως τη δύση του ηλίου. […]

Η Ιστορία πρέπει να επαναλαμβάνεται! Λόγω των αμερικανικών κακών πράξεων εναντίον των 22 εκατομμυρίων «Νέγρων», η Αμερική βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απονομή δικαιοσύνης, όπως η Αίγυπτος και η Βαβυλωνία πριν από αυτήν. Η λευκή Αμερική βρίσκεται αντιμέτωπη με την Ημέρα της Κρίσεως και δεν μπορεί να το αποφύγει διότι ο Θεός είναι ο μοναδικός κριτής. Ο Θεός ο ίδιος είναι τώρα ο διαχειριστής της δικαιοσύνης και θα γίνει ο ιδανικός εκτελεστής της!

Είναι δυνατόν να αποφύγει η Αμερική τη θεϊκή καταστροφή. Αν η Αμερική δεν μπορεί να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει κατά των 22 εκατομμυρίων Νέγρων, αν δεν μπορεί να διορθώσει τα κακά που με τόσο βάρβαρο τρόπο έχει κάνει σε βάρος των ανθρώπων μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 400 ετών, τότε η Αμερική έχει υπογράψει την καταδίκη της… τότε οι δικοί μας άνθρωποι θα ήταν ανόητοι να δεχτούν ανόητες και δόλιες υποσχέσεις στο θέμα του διαχωρισμού λευκών – μαύρων στην καταραμένη της κοινωνία αυτή την ημέρα. Πώς η Αμερική μπορεί να διορθώσει τα εγκλήματα που διέπραξε; Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει ότι ο διαχωρισμός σε θέατρα ή πάγκους φαγητού σελφ σέρβις δεν θα λύσει τα προβλήματά μας. Ούτε οι καλύτερες δουλειές. Μια ολοκληρωμένη κούπα καφέ δεν ξεπληρώνει ικανοποιητικά τα 400 χρόνια δουλείας και μια καλύτερη δουλειά στο εργοστάσιο του λευκού εργοδότη ή μια θέση στην εταιρεία του είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μια προσωρινή λύση. Η μοναδική σταθερή και ουσιαστική λύση είναι ο ολοκληρωτικός διαχωρισμός ενός μέρους γης το οποίο θα μπορεί να αποκαλείται δικό μας.

Ο Εντιμότατος Ελάιτζα Μοχάμεντ μας διδάσκει ότι το πρόβλημα της φυλετικής διάκρισης μπορεί εύκολα να λυθεί στέλνοντας τα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβων πίσω στις πατρίδες τους, όπου θα μπορούν να ζήσουν ειρηνικά και αρμονικά με τους ομοφύλους τους. Αλλά αυτή η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει τη μεταφορά μαζί με ό,τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στις πατρίδες μας. Αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να μας δώσει τις μηχανές που χρειαζόμαστε, τα υλικά και τους οικονομικούς πόρους αρκετά για να μας καλύψουν για τα επόμενα 20-25 χρόνια, μέχρις ότου θα μπορέσουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε.

Αν αυτή η λευκή κυβέρνηση φοβάται να αφήσει τα 22 εκατομμύρια πρώην σκλάβων να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στους δικούς τους ανθρώπους, τότε η Αμερική πρέπει να οριοθετήσει μια ξεχωριστή περιοχή στο Δυτικό Ημισφαίριο, όπου οι δύο φυλές θα μπορούν να ζουν ξεχωριστά εφόσον δεν μπορούν να τα πάνε καλά ζώντας ειρηνικά στην ίδια περιοχή. Το μέγεθος της περιοχής θα κριθεί από τον πληθυσμό μας. Αν ο πληθυσμός ανέρχεται στο ένα έβδομο του συνολικού πληθυσμού της Αμερικής, τότε οφείλουν να μας δώσουν το ένα έβδομο αυτής της γης. Δεν θέλουμε μια έρημο, αλλά ένα μέρος όπου υπάρχει βροχή και πόσιμο νερό. Θέλουμε γόνιμη, παραγωγική γη, την οποία θα μπορούμε να καλλιεργήσουμε και θα παρέχει στους ανθρώπους μας φαγητό, ρουχισμό και καταφύγιο. Η κυβέρνηση θα πρέπει να μας προμηθεύσει με μηχανήματα και εργαλεία για να καλλιεργήσουμε τη γη. Δώστε μας αυτά που χρειαζόμαστε για τα επόμενα 25 χρόνια, ώσπου να μπορέσουμε να παράγουμε και να καλύπτουμε μόνοι μας τις ανάγκες μας.

Αν είμαστε κομμάτι της Αμερικής, τότε μέρος της αξίας της ανήκει σε εμάς. Θα πάρουμε το μερίδιό μας και θα αναχωρήσουμε, και τότε αυτή η λευκή χώρα θα μπορεί να έχει ειρήνη. Ποια είναι η αξία της; Δώστε μας το μερίδιό μας σε χρυσό και ασήμι και αφήστε μας να φύγουμε και να γυρίσουμε πίσω στην πατρίδα μας ειρηνικά.

Δεν θέλουμε διαχωρισμό με αυτή τη διεφθαρμένη φυλή που μας σκλάβωσε. Θέλουμε απόλυτο διαχωρισμό από αυτή τη σατανική φυλή. Αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουν ότι θα εγκαταλείψουμε την Αμερική και θα επιστρέψουμε στην πατρίδα μας με άδεια χέρια. Μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, έχουμε κάποια χρεωστούμενα τα οποία ήρθε η ώρα να συλλέξουμε.

Αν η κυβέρνηση της λευκής Αμερικής μετανοήσει για τα αμαρτήματά της ενάντια στους δικούς μας ανθρώπους και επανορθώσει δίνοντάς μας αυτό που δικαιωματικά είναι δικό μας, τότε μπορεί να σωθεί!

Αλλά αν περιμένει τον Παντοδύναμο Θεό να έρθει και να την αναγκάσει σε δίκαιο συμβιβασμό, Αυτός θα πάρει όλη αυτή την ήπειρο μακριά της και αυτή θα πάψει να υπάρχει σαν έθνος. Οι δικές της Χριστιανικές Γραφές την προειδοποιούν πως όταν ο Θεός έρθει

Βασίλειο σε οποιονδήποτε επιθυμεί»… το οποίο σημαίνει ότι την Ημέρα της Κρίσεως ο Θεός της δικαιοσύνης μπορεί να δώσει αυτή την ήπειρο σε όποιον θέλει!

Λευκή Αμερική, ξύπνα και δείξε προσοχή πριν να είναι πολύ αργά!

Επιμέλεια: Μαρία Μακράκη