Η εταιρεία PayPal επεκτείνει τις δυνατότητές της ώστε να επιτρέπει πλέον στους χρήστες να ενσωματώνουν καλύτερα το κρυπτονομίσματα στην καθημερινότητά τους. Το Bitcoin και το Ethereum μπορούν επίσημα να μεταφερθούν σε “εξωτερικά” πορτοφόλια.

Το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό δημιουργεί μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση μεταξύ κρυπτογράφησης και καθημερινής χρήσης και συνεχίζει τον αγώνα για τη δημοτικότητα των υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων. Σε επίσημη δήλωση του χρηματοπιστωτικού γίγαντα, η εταιρεία ανέφερε: «Από σήμερα, η PayPal υποστηρίζει την εγγενή μεταφορά κρυπτονομισμάτων μεταξύ της εταιρείας PayPal και άλλων πορτοφολιών και ανταλλαγών». Η νέα λειτουργία αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια από τότε που η PayPal ξεκίνησε για πρώτη φορά την προσφορά κρυπτονομισμάτων στα τέλη του 2020. Εκείνη την εποχή, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να κατέχουν, να πωλούν και να αγοράζουν μόνο τέσσερα κρυπτονομίσματα – Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin. Τα κεφάλαια σε αυτά τα νομίσματα δεν μπορούσαν να μεταφερθούν σε εξωτερικούς προορισμούς όπως το MetaMask και το Coinbase.

Η PayPal δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι θα σταματήσει τις προσπάθειές της για νέες υπηρεσίες στα κρυπτονομίσματα πιστεύοντας ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι το μέλλον των πληρωμών. Η νέα λειτουργία μεταφοράς κρυπτονομισμάτων θα αρχίσει να αναπτύσσεται σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.