Η εφαρμογή Google Maps αποκτά μια νέα “Immersive View” που θα παρέχει στους χρήστες ψηφιακά αναπαραγόμενες προεπισκοπήσεις μεγάλων αστικών περιοχών, όπως ανακοίνωσε ο CEO της Alphabet, Sundar Pichai, στην ομιλία του Google I/O 2022 την Τετάρτη.

Οι εικόνες που θα περιλαμβάνονται στο Immersive View προέρχονται από ένα συνδυασμό δορυφορικών εικόνων που δημιουργούνται από υπολογιστή και λήψεις του Street View της Google. «Με τη νέα μας immersive view, θα μπορείτε να βιώσετε πώς είναι μια γειτονιά, ένα ορόσημο, ένα εστιατόριο ή ένας δημοφιλής χώρος – και μάλιστα να νιώσετε σαν να βρίσκεστε εκεί πριν καν πατήσετε το πόδι σας μέσα», δήλωσε η Miriam Daniel, αντιπρόεδρος του Google Maps, σε μια δήλωση.

Στο πλαίσιο της νέας λειτουργίας, οι χρήστες θα μπορούν να δουν πώς μοιάζουν διάφορες περιοχές σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να “τσουλίσουν” στους δρόμους για να εξερευνήσουν διάφορα αξιοθέατα και να δουν χρήσιμες πληροφορίες για μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το Immersive View θα είναι διαθέσιμο για χρήση σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα και τις συσκευές. Η λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στο Λος Άντζελες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο, αν και η Google σχεδιάζει να επεκτείνει το Immersive View σε περισσότερες πόλεις “σύντομα”.

ΠΗΓΗ: The Keyword