Συχνά οι όμορφες διασημότητες συγκρίνονται με cyborgs. Πρακτικά, η Kim Kardashian είναι μια δική της επινόηση στον κυβερνοχώρο και ακολουθεί η Bella Hadid, θολώνοντας τα όρια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής, με τη διάθεση 11.111 NFTs, κατανεμημένων σε 10 συλλογές ανά πόλη· όλα αυτά υπό την επωνυμία «CY-B3LLA», αναφέρει το ΑΠΕ.

Δημιουργημένα σε συνεργασία με τη reBASE, σε κάθε ένα έργο χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο η εικόνα της Bella Hadid με 10 καλλιτέχνες να δουλεύουν από ένα τρισδιάστατο σκανάρισμα του σώματος του μοντέλου. Έως σήμερα, έχουν αποκαλυφθεί δύο από αυτά τα NFTs: μια βιονική πολεμίστρια για το Τόκιο και ένα BDSM sexbot για πόλη που δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Προς το παρόν, ενδιαφέρον έχουν δείξει για ένα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι· η αγορά δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε έναν εξειδικευμένο για αυτόν τον σκοπό server Discord, όπου δυο φορές την εβδομάδα εμφανίζεται η Bella Hadid για να μη χάσει επαφή με τους φανατικούς θαυμαστές της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vogue, η Bella Hadid είπε ότι εμπνεύστηκε όλο αυτό λόγω του «ενδιαφέροντος που είχε μια ζωή στα βιντεοπαιχνίδια»· και παρομοίωσε τον εαυτό της με την Princess Peach από τον «Mario». Αντιμετωπίζει το «CY-B3LLA» ως τον φύλακα πύλης μιας νέας κοινότητας, ενός υγιέστερου και ευτυχέστερου χώρου από τις παραδοσιακές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν έχει να κάνει μόνον με το να συνδέομαι εγώ με ανθρώπους, αλλά με το να συνδέονται άνθρωποι με άλλους. Θέλω να είμαι απλά ένα εργαλείο» είπε.