Η Apple ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εσόδων της για το δεύτερο τρίμηνο. Ο φετινός Μάρτιος ήταν ο καλύτερος της εταιρείας, με έσοδα ύψους 97,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα άλμα 9% σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Σε μια δήλωση για τα κέρδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook έκρινε τα κέρδη του β’ τριμήνου “καλύτερα από ό,τι περιμέναμε”.

Το τρίμηνο προσγειώθηκε επίσης με ένα ιστορικό υψηλό για τις Υπηρεσίες της Apple, οι οποίες χρεώνουν μηνιαίες συνδρομές, όπως το TV+ και το Music. Ενώ το Apple Music είναι δημοφιλές εδώ και καιρό, το Apple TV+ βρίσκεται σε άνοδο με επιτυχημένες εκπομπές όπως το “Coda” και το “Ted Lasso”.

Οι πωλήσεις harware της εταιρείας συνέχισαν να αυξάνονται σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι πωλήσεις Mac και iPhone αυξήθηκαν και οι δύο, ενώ οι πωλήσεις iPad ελατώθηκαν ελάχιστα, πέφτοντας από τα 7,8 δισ. δολάρια σε 7,6 δισ. δολάρια.

Τα wearables, εν τω μεταξύ, έφεραν στην Apple 19,8 δισ. δολάρια USD αυτό το τρίμηνο, από τα 16,9 δισ. δολάρια USD που είχαν φέρει πέρυσι. Περιλαμβάνοντας τα AirPods, τα Apple Watches και άλλες τεχνολογίες, ο CFO Luca Maestri δήλωσε ότι η “επιχείρηση wearables της Apple έχει διπλασιαστεί σε τρία χρόνια και έχει σχεδόν το μέγεθος μιας επιχείρησης που μπορεί να καμαρώνει μέσα στους 100 του Fortune”.