Το δαχτυλίδι Galaxy Ring, που κάνει την καθημερινή ευεξία πιο εύκολη, υποστηρίζοντας έναν έξυπνο και υγιεινό τρόπο ζωής, μέσω της συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας, Samsung Health, παρουσιάζει η Samsung στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το Samsung’s Galaxy Ring, είναι η τελευταία εκδοχή wearable της εταιρείας και σύμφωνα με ενημέρωση που δίνουν στελέχη της στο περίπτερο θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Η Samsung Electronics επικεντρώνεται στη παρουσίαση των νέων κινητών συσκευών με Τεχνητή Νοημοσύνη-Galaxy AI με έμφαση στη σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων Galaxy S24, που ανοίγει το δρόμο σε μια νέα εποχή Mobile AI. Οι λειτουργίες Galaxy AI θα επεκταθούν σε περισσότερα προϊόντα της Samsung, όπως στη σειρά Galaxy Watch6 και στο Galaxy Ring. Αναφορικά με την ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην σειρά Galaxy S24, μεταξύ άλλων δίνονται δυνατότητες όπως και το Live Translate, που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής, παρέχοντας αμφίδρομη μετάφραση τηλεφωνικών κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια (δεν υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα).

Η Samsung όμως, όπως ανέφερε πριν μερικές ημέρες ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe από την Φρανκφούρτη στο περιθώριο της εκδήλωσης World of Samsung 2024, έχει στοn οδικό της χάρτη να εντάξει και άλλες γλώσσες, πέρα των 13 που ήδη έχει, στο σύστημα μετάφρασης που έχει αναπτυχθεί από την Τεχνήτη Νοημοσύνη. Ειδικότερα σε ερώτηση εάν θα συμπεριληφθεί και η ελληνικη γλώσσα ανέφερε ότι στο μέλλον θα προστεθούν και γλώσσες που ομιλούνται από μικρότερο αριθμό πολιτών, όπως η ελληνική.

Οι συνδεδεμένες εμπειρίες ευεξίας υποστηρίζονται από την τεχνολογία AI

Εκτός από το Galaxy Ring, παρουσιάζονται νέες, έξυπνες λειτουργίες υγείας, όπως το My Vitality Score και το Booster Card. Συγκεκριμένα, το My Vitality Score προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για την υγεία βάσει πολλών παραγόντων, όπως ο ύπνος, η άσκηση, ο καρδιακός ρυθμός και η μεταβλητότητα καρδιακών παλμών. Ταυτόχρονα, το Booster Card βοηθά στη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας, παρακολουθώντας προκαθορισμένους στόχους και παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα φυσικής κατάστασης. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη αυτών των λειτουργιών στη σειρά Galaxy Watch6 σε συνδυασμό με το Galaxy S24, πριν από την ευρύτερη κυκλοφορία τους αργότερα μέσα στο έτος.

Τέλος, αξιοποιώντας το οικοσύστημα SmartThings, η Samsung παρουσιάζει πώς το σπίτι μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ευεξίας. Ο ύπνος γίνεται καλύτερος χάρη στη δυνατότητα ελέγχου των συνδεδεμένων φώτων, ώστε να σβήνουν και να ανάβουν αυτόματα, ενώ ο χρήστης μπορεί να ορίζει ειδοποιήσεις ως υπενθύμιση για τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Με το SmartΤhings, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ασκήσεις γυμναστικής που πραγματοποιούν και να μετρούν καρδιακούς παλμούς και θερμίδες σε πραγματικό χρόνο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν βίντεο γυμναστικής σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Όλα αυτά, ταυτόχρονα.

Πηγή: ΑΠΕ