Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να μπεί… ξανά στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Wimbledon.

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (15:00 Novasports) τον Chris Eubanks, με στόχο να μπει στους «8».

Ο Τσιτσιπάς έχει ήδη αγωνιστεί έξι συνεχόμενες ημέρες στη διοργάνωση, καθώς το παιχνίδι του με τον Τιμ διεκόπη λόγω βροχής, ενώ αντίστοιχα και στο παιχνίδι του με τον Άντι Μάρεϊ υπήρξε διακοπή λόγω παρέλευσης της ώρας.

Είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς την ποιότητα του Τσιτσιπά και στα χαρτιά πρέπει να θριαμβεύσει απέναντι στους ασυνεπείς Eubanks. Ωστόσο, είναι επίσης δύσκολο να αφήσουμε στην άκρη την πρόσφατη φόρμα του Αμερικανού άσου. O Eubanks βρίσκεται σε σερί οκτώ νικών, με πέντε από αυτές τις νίκες να απαιτούν ένα καθοριστικό σετ. Ο Eubanks δεν ήταν άψογος, αλλά βρήκε έναν τρόπο να ξεπεράσει τους αντιπάλους του.

Με τον Τσιτσιπά να αγωνίζεται ιστορικά να περάσει σε μεταγενέστερα στάδια στο All England Club, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Eubanks θα δυσκολέψει τον Έλληνα πρωταθλητή.  Βρίσκεται άλλωστεε εξαιρετική κατάσταση. Είχε κατακτήσει το τρόπαιο στη Μαγιόρκα κι έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 7-0 στα τελευταία του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ απέναντι στον Eubanks.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pundit Feed