Σε μια μονόπλευρη κόντρα, που προέκυψε πολύ μετά τη απόσυρση από την ενεργό δράση του διάσημου forward, ο Pippen έχει επανειλημμένα «κυνηγήσει» τον Michael Jordan. Από ό,τι φαίνεται, ο Pippen έχει ενοχληθεί αρκετά από τον τρόπο που το ντοκιμαντέρ “Last Dance” του Netflix εξύμνησε τον MJ και τον έβαλε στο επίκεντρο της αυτοκρατορίας των Chicago Bulls.

Πρόσφατα, ενώ ήταν καλεσμένος στο podcast “Gimme The Hot Sauce” της Stacey King, ο Pippen συνέχισε να μιλάει αρνητικά για τον Michael Jordan, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του LeBron James.

Ο Pippen λοιπόν αποκάλεσε τον Jordan «φρικτό παίκτη», μέχρι που έγιναν συμπαίκτες.

«Έχω δει τον Michael Jordan να παίζει πριν έρθω στους Bulls. Παιδιά, τον είχατε δει και εσείς να παίζει», είπε ο Pippen, ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 5 των draft του 1987 και στάλθηκε στους Bulls, όπου εκεί βρήκε τον Jordan, ο οποίος μετρούσε ήδη τρεις σεζόν στην ομάδα του Σικάγο.

«Ο Jordan ήταν ένας φρικτός παίκτης. Ήταν φρικτό να παίζεις μαζί του. Έπαιζε μόνο ένας εναντίον ενός και δεν σούταρε καλά. Ξαφνικά, γινόμαστε ομάδα και αρχίζουμε να κερδίζουμε. Τότε όλοι ξέχασαν ποιος ήταν».

Το “The Last Dance” αποκάλυψε ότι ο Jordan ήταν μεταξύ των πιο επικρινόμενων παικτών του ΝΒΑ προτού κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τους Bulls το 1991, την 7η χρονιά του στο ΝΒΑ και την 4η με τον Scottie Pippen ως συμπαίκτη του.

Ο Pippen συνέχισε λέγοντας ότι ο LeBron James, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε την 20ή του σεζόν στο ΝΒΑ, θα είναι «ο μεγαλύτερος παίκτης» στην ιστορία του αθλήματος βάσει των στατιστικών του. «Δεν υπάρχει σύγκριση μαζί του, καμία».

«Λοιπόν, αυτό κάνει τον LeBron τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ; Θα αφήσω τον προβληματισμό “ανοιχτό” για συζήτηση», πρόσθεσε ο Pippen, επιλέγοντας να μην αποκαλέσει τον LeBron τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών στο NBA. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σπουδαίος παίκτης γιατί το παιχνίδι μας είναι ομαδικό και ένας παίκτης δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του».

Πηγή: New York Post