Σύμφωνα με την ισπανική «El Confidencial» τέσσερις ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης κοπέλας για διάδοση σεξουαλικού υλικού της κόρης της.

Η «El Confidencial» αποκάλυψε πως ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν από την αστυνομία και βρίσκονται υπό κράτηση. Όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ οι κατηγορίες είναι για διάδοση σεξουαλικού υλικού με μια 16χρονη κοπέλα.

Πρόκειται για τρεις παίκτες της τρίτης ομάδας της Βασίλισσας και έναν που αγωνίζεται στη Ρεάλ Καστίγια, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Η Ρεάλ επιβεβαιώνει τη σύλληψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της El Cofidencial για τη σύλληψη ποδοσφαιριστών και επισήμανε πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της El Confidencial για τη σύλληψη ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης για διάδοση σεξουαλικού υλικού με μια 16χρονη κοπέλα ακολούθησε η επίσημη αντίδραση των Μερένγκες. Η Βασίλισσα επί της ουσίας επιβεβαίωσε το δημοσίευμα που «έπαιξε» και στα υπόλοιπα μέσα της Ισπανίας και όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι έμαθε ότι ένας παίκτης της Καστίγια και τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης C έδωσαν κατάθεση σχετικά με την καταγγελία για την υποτιθέμενη διάδοση ενός ιδιωτικού βίντεο στο WhatsApp. Όταν ο σύλλογος έχει λεπτομερή γνώση των γεγονότων, θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα», αναφέρει η θέση της Βασίλισσας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την AS, στο σεξουαλικό σκάνδαλο δεν εμπλέκονται παίκτες της πρώτης ομάδας.