Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματός του στο ΝΒΑ με τους Golden State Warriors, ο Draymond Green πρόσθεσε άλλο ένα δαχτυλίδι στη συλλογή του. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,13-14 Αυγούστου, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την ηθοποιό Hazel Renee σε έναν γάμο στο Μαλιμπού που περιελάμβανε μια λίστα καλεσμένων γεμάτη αστέρια: Ο Stephen Curry ήταν παρών, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του και νέο επιθετικό των Los Angeles Lakers Juan Toscano-Anderson. Ο Lebron James, ο Jayson Tatum και ο Seth Curry ήταν μεταξύ των άλλων παικτών του ΝΒΑ που έδωσαν το παρών στο γάμο. Στην εκδήλωση εθεάθησαν επίσης ο προπονητής του ανδρικού μπάσκετ των Michigan State Spartans, Tom Izzo, ο αθλητικός ατζέντης Rich Paul και η παίκτρια του γκολφ Michelle Wie West, της οποίας ο σύζυγος, Jonnie, είναι διευθυντής των μπασκετικών επιχειρήσεων του Golden State.

Ο Lebron έβγαλε φωτογραφίες μαζί με τον Green και τον Curry, τονίζοντας ότι η τριάδα κατέχει συνολικά δώδεκα δαχτυλίδια πρωταθλητισμού. Σε όλες οι εκδηλώσεις παρεβρέθησαν σημαντικά πρόσωπα από το χώρο του  ΝΒΑ, του Χόλυγουντ και της μουσικής σκηνής. Σχεδόν όλοι τραβηξαν φωτογραφίες και τις μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το  hashtag του γάμου “#ForeverSeeingGreen”.

Από τον LeBron και τη Savannah μέχρι τον Steph και την Ayesha, δείτε τις όμορφες εικόνες που αποτυπώθηκαν από τη φωτογράφιση που τράβηξε η φωτογράφος Raven B. Varona.