Χωρίς ελληνική συμμετοχή, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στα 60μ εμπόδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.
Η Αναϊς Καραγιάννη αγωνίσθηκε στην δεύτερη προκριματική σειρά και με επίδοση 8.34 τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ η Κύπρια, Ναταλία Χριστοφή, η οποία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά τον τερματισμό, κατετάγη 3η με 8.08 και προκρίθηκε στον απογευματινό ημιτελικό.
Οσον αφορά στην Ελισσάβετ Πεσιρίδου, επρόκειτο να αγωνισθεί στην τέταρτη προκριματική σειρά, αλλά δεν εμφανίσθηκε, καθώς υπέστη θλάση.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης αποκλείστηκε από τον ημιτελικό των 60μ με εμπόδια, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, Κωνσταντίνος Δουβαλίδης, αγωνίστηκε στην τέταρτη προκριματική σειρά, τερμάτισε πέμπτος με επίδοση 7.82 (σ.σ. καλύτερη εφετινή επίδοση) κι έμεινε εκτός του αυριανού (5/3, 9:35) ημιτελικού.

Παράλληλα, ο Κύπριος πρωταθλητής, Μίλαν Τραϊκοβιτς, συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά, όπου πήρε την δεύτερη θέση με 7.71 και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI