Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Εμμανουήλ Καραλής μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της φετινή σεζόν έπαθε κρίση πανικού με αποτέλεσμα να υποφέρει από άγχος και κατάθλιψη.

Ο 22χρονος αθλητής ανακοίνωσε το τέλος των αγώνων του για φέτος. Όπως ανέφερε, θα κάνει ένα διάλειμμα προκειμένου να καταφέρει να βρει και πάλι το χαμόγελό του.

Ο Καραλής συμμετείχε την Πέμπτη στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο μένοντας εκτός τελικού.

«Μετά από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, μία σειρά από γεγονότα κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου 

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα πολύ τον εαυτό μου για να ανατρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο «κακός» Μανόλο κυριάρχησε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου».