Ο Πολωνός σκηνοθέτης Krzysztof Skonieczny πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας μεγάλου μήκους «Wrooklyn Zoo».

Το «Wrooklyn Zoo» είναι μια μοντέρνα αφήγηση του κλασικού έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, όπου ο Ρωμαίο, ένας επιδέξιος σκέιτμπορντερ, γοητεύεται από ένα κορίτσι Ρομά την Ιουλιέτα, η οποία επιδιώκει να χειραφετηθεί από το περιβάλλον της.

Η αγάπη τους γίνεται μια ισχυρή δύναμη που ξεπερνά τα πολιτιστικά και κοινωνικά εμπόδια, οδηγώντας τους σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και αντοχής.

Ο Skonieczny είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία της επιτυχημένης δραματικής σειράς του HBO «Blinded by the Light», η οποία κυκλοφόρησε στο HBO Europe το 2018, και έγινε η τρίτη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της πλατφόρμας στην Ευρώπη. Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ το 2019.

Το καστ της ταινίας συνδυάζει γνωστούς Πολωνούς ηθοποιούς, ηθοποιούς Ρομά και επαγγελματίες του σκέιτμπορντ.

Η κύρια κινηματογράφηση ξεκινά εντός του μήνα στην Πολωνία και θα ακολουθήσουν σύντομα γυρίσματα στο Λος Άντζελες.

Η παραγωγή της φωτογραφίας γίνεται από την Olga Bibik και ο Krzysztof Skonieczny του glebokiOFF, μαζί με την Alicja Grawon-Jaksik ως συνεργάτη παραγωγό. Ο Ara Keshishian και ο Petr Jakl της ZQ Entertainment αναλαμβάνουν την παραγωγή καθώς και συγχρηματοδοτούν την παραγωγή. Η ταινία συγχρηματοδοτείται από το Πολωνικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, σε συμπαραγωγή με τα CANAL+, Juice και Lower Silesia Film Fund.

Η CAA Media Finance θα εκπροσωπήσει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στη Βόρεια Αμερική, ενώ η FilmNation Entertainment θα αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις.

Η κύρια φωτογράφιση ξεκινά τον Ιούνιο στην Πολωνία και ακολουθεί μια σύντομη λήψη στο Λος Άντζελες.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ