Με μια φωτογραφία κυμάτων που σκάνε πάνω σε έναν φάρο, ο Βρετανός φωτογράφος Christofer Ison κέρδισε τον τίτλο του Weather Photographer of the Year στον φετινό διαγωνισμό που ετησίως διοργανώνει η Royal Meteorological Society σε συνεργασία με το AccuWeather.

Οι κριτές εξέτασαν φωτογραφίες που είχαν υποβάλλει φωτογράφοι από 119 χώρες και προέκυψε βραχεία λίστα 22 φωτογραφιών. Η φωτογραφία «Storm Eunice» επικράτησε καθώς υπογράμμιζε την εντυπωσιακή κίνηση και δύναμη της θάλασσας μαζί με την αντίσταση που πρόσφερε ένα κτίσμα που είχε κατασκευάσει ο άνθρωπος ( https://www.instagram.com/p/Ci4qVJpNr5Q/ ).

Στο άλλο άκρο του φάσματος, ο επίσης Βρετανός φωτογράφος Jamie Russell τιμήθηκε καθώς με τον φακό του αιχμαλώτισε μια σχετικά ήρεμη στιγμή της φύσης. H φωτογραφία «Departing Storm Over Bembridge Lifeboat Station», ένα διπλό ουράνιο τόξο στο Isle of Wight ( https://www.instagram.com/p/Chz_yVZNy4_/ ) κέρδισε το βραβείο Public Favorite· επικράτησε των άλλων 21 φωτογραφιών της βραχείας λίστας μετά από σχεδόν 5.500 ψήφους από το κοινό.