Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της θρυλικής σειράς των ταινιών “The Naked Gun” (Τρελές Σφαίρες), στο ριμέικ της οποίας θα πρωταγωνιστούν μάλιστα η Pamela Anderson και ο Liam Neeson.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Akiva Schaffer σε σενάριο που συνυπογράφει με τους Dan Gregor και Doug Mand ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ κρατούνται προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο σύμφωνα με τον Ιndependent, ο Neeson θα υποδυθεί τον καλοπροαίρετο αλλά άτυχο ντετέκτιβ Frank Drebin που αρχικά είχε υποδυθεί ο αείμνηστος Leslie Nielsen, ενώ τον ρόλο της Priscilla Presley θα αναλάβει η Pamela Anderson.

Η πρωτότυπη ταινία του 1988, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τα αδέλφια David & Jerry Zucker και τον Jim Abrahams. Ήταν βασισμένη στην κωμική τους σειρά που προβλήθηκε για μόλις έξι επεισόδια στο ABC το 1982 “Police Squad!”.

Σύμφωνα με τον Deadline, η ταινία της Paramount Pictures αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου του 2025.

Πηγή: iEidiseis