Η Sony Pictures Entertainment «αποκάλυψε» το τρίτο και τελευταίο τρέιλερ για την επική ταινίαNapoleon“, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Joaquin Phoenix στον εμβληματικό ρόλο του Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Μέσα σε ένα λεπτό και μεταξύ χαρακτηριστικών αποσπασμάτων εμφανίζονται τίτλοι από τις πρώτες θετικές κριτικές που απέσπασε η ταινία, όπως των «BBC Culture», «Times», «Telegraph», καθώς και τα πέντε αστέρια από τον «Guardian».

Η διάρκειας δύο ωρών και 37 λεπτών παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου μία ημέρα αργότερα στην χώρα μας ενώ στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Apple TV+.

Σε σκηνοθεσία Ridley Scott η πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και στη γρήγορη, αδίστακτη ανάβασή του ως αυτοκράτορας, υπό το πρίσμα της εκρηκτικής του σχέσης με τη μόνη αληθινή του αγάπη την Ιωσηφίνα. «Θέλεις να γίνεις σπουδαίος. Αλλά δεν είσαι τίποτα χωρίς εμένα» λέει η υποψήφια για Όσκαρ Vanessa Kirby, ως Ζοζεφίν στο νέο τρέιλερ.

Το καστ του “Napoleon” συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Tahar Rahim, Matthew Needham, Ludivine Sagnier, Ben Miles και Phil Cornwell. Το σενάριο υπογράφει ο David Scarpa σε παραγωγή του ίδιου του σκηνοθέτη και των Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ